NU e det torsdag :)

Ops jag va nog lite velig igår o trodde det va torsdag :) Aja den bjuder jag på ;)

Vaknade i natt o hade så otroligt ont i axeln o ner i armen o har det fortfarande, vilket resulterar i att jag har väldigt svårt att lyfta o bära Lilly. Så jag undrar lite hur denna dagen ska gå.. Jag bär ju henne bara när hon ska somna men det värsta är just lyftet, det bara hugger till i armen o den vill liksom åka ner igen. O lyfter gör man ju en hel del, upp på skötbord, i o ur gåstolen, upp o ner ur matstolen. ...
Hm,  hur ska detta gå? O framförallt -vad kan det vara???
Den som lever får se.

Igår hörde bossen o undrade om jag kunde jobba nåt i sommar. Jobba? Jag? Det känns så otroligt långt borta på nåt vis. Men visst vore det gott o förlänga sin ledighet med några dagars inhopp....o lite extra kosing i kassan, ja kanske framför allt det!!  Problemet e bara att vi inte har några nära o kära som kan ha Lilly här i stan, så vi ska se om vi kan lösa det på nåt sätt med att John får va ledig nån vardag o jobba lör.... Ja vi får se även där helt enkelt.
Det e många frågor o få svar just nu..

Imorgon ska jag till Munkedal till Marie o Vera o klippa o färga Marie, det ska bli mysigt som vanligt! Alltid lika skoj o ses. Ska öven få träffa goa Bettan denna gången -hon e för härlig! Efter det åker jag vidare till Karlsborg o ska var där till lör kväll gissar jag. Vår granne gifter sig nämligen o jag har fått äran att fixa även hennes hår. Brudar e väldigt speciellt att göra o förstås väldigt roligt. O under tiden får såklart min familj tid att träffa lillan en bra stund, vilket heller inte e fel.  Så denna vecka har vart späckad med grejer att göra :)

Nä nu e det nån som står o rycker mig i benen o vill ha välling.

vår torsdag

Så var tydligen även denna dag snart till ända. Fort går det. Men det lär väl tyda på att man har det bra? Igår frågade John "hur trivs du med livet?" Öh va?  Undrar fortfarande vart den frågan kom ifrån ....Men iaf: det har jag knappt tänkt på. Men när jag väl gjorde det så insåg jag att jo jag har det väääldigt bra: en snäll o go sambo, en likadan dotter (va har jag en sån???!!), härliga vänner o har haft förmånen att redan vart barnledig en del under dessa snart 6 månader som gått o laddat batterierna. Det sista har såklart nära o kära vart med o fixat o det tackar jag/vi massor för!!!
Ni hör -livet är lätt idag!

E just hemkommen från Hannah o fick där reda på att Jennys lilla vovve Ebba har vart borta några dagar. Usch så hemskt! Hoppas verkligen att hon kommer till rätta o det väl behållen. Djuren tillhör otroligt mycket ens kära ägodelar o jag vill inte ens tänka på om Kåven skulle försvinna. Han har rymt en gång o jag sprang med tårar längs kinderna o letade med torrfoder o näven o vågade inte ens gå ut på vägen o titta. Som tur e kom han tillbaka efter några timmar -Pjo! Nu e Ebba av rasen Bullterrier, vilket jag kanske inte tror e nåt man bara går fram o snor, men de e  ju värda en del.... Tyckte själv hon såg lite otäck ut i början , tills man lärde känns henne lite :) Tänker på er, o håller tummarna, Jenny!!!

Nu ska jag hämta Lilly som kört in med gåstolen under tvätten i tvättställningen o käkar på snören :)



"Shit, snart kör vi -kan jag det här??"
Det kunde  han.





tisdag

E just hemkomen från en mammaträff med åtta mammor o sju barn ( två tvillingar)..Vi satt där o beklagade oss lite att det e så mycket som ska med...tills Miriam kom MED TVILLINGAR! Då kände vi att vi kanske skulle hålla klaffen. Men vi hjälpte henne o matade den ena mm så det flöt på bra, men som hon sa, man önskar att man va född med tre armar väldigt ofta.. Jag , som bara har en unge kan ju bli otillräcklig emellanåt, vad ska då inte hon bli? Som tur e e båda sååå underbart snälla men de kräver ju sitt båda två som hon sa. Vi pustade allihop när hon begav sig hemåt igen med en bilbarnstol i varje arm, vagn o alla grejer!! Shit vilken ork det vill till. .Mm, och tålamod tillade hon :)

En supermysig träff iaf även om jag känner att jag e på g att bli sjuk... fryser, kliar i halsen o  e så trött. Usch jag vill verkligen inte bi sjuk.

Ikväll ska jag titta på Mästarnas Mästare!!!!




Avslutar med ett kort från vår rroadtrip i lördags.Det e redan en ny under planering..


pappamyyyyys


Pappamys igår kväll.. Gissa om hon blev glad att vi kom hem.




PÖSS på dej!!



Den som ändå vore såhär vig. Det e hennes avslappningsställning när hon äter. Hm...



Gårdagen s kväll var rätt lugn efter lördagens bravader. Såå skoj hade vi!!  så en kebabtallrik fick än en gång avrunda kvällen.. Lilly hade vart jättesnäll o det va ju skönt det, man vet ju aldrig.. Vilken snäll unge man förärats med!!!!!!!!!!!!
När vi kom hem låg hon i mormors famn o sov o jag ville bara väcka henne o snusa på de goa bebiskinderna. Hon gillar verkligen mormor, morfar, moster o Micke! Nu återstår bara att hon ska få träffa farmor o farfar åxå, som inte sett henne sen jul. Usch, det är inget skoj att tänla på alls!! Men snart så ... jag längtar faktiskt till Kalmar. Nästan så jag tjatar om det mer än John ibland o tvärtom vill han ofta till Karlsborg, men det måste ju ses som ett gott tecken på att man gillar varandras släkt, vilket absolut inte e  nån garanti.. Man får dom ju liksom på köpet -tur då att jag fick så bra!!  :D

Nu ska jag hoppa i kläderna o lillan springa vidare i gåstolen innan vi tar en fika med de vanliga polarna Anna o Fille.. En dag utan dom e ingen dag alls.

Johns comeback i DATE!!!!





     

       

     








 

Igår styrde nio pers kosan mot Stenungsbaden, helt olyckligt ovetande om att John skulle göra comeback i DATE på både sång o gura. De korten e väl värda att va lite större än de andra!...även om jag tyvärr inte fick några när det rockade som bäst..
Blev nästan lite sentimental ett tag o hade nog en tår eller två i ögonvrån eller strax nedanför..

En lyckad resa med andra ord!

roligt vs tråkigt

Hade tagit mig tid ( jo det tar tid) att knöka ner kameran till Sångstunden idag. Så satt Filip o Lilly så sött o höll varann i handen o myste. Tar upp den o jovisst, den dör innan första kortet, så tyvärr inga bilder idag. E det inte typiskt???
Det va fullt av ungar idag kan man lätt påstå o Lilly glömde både tid o rum i vanlig ordning, o när jag kom på att hon inte ätit va det x antal sen sist !! Ops!!  Men eftersom hon inget sa så verkar det ju inte gått nån nöd på henne.

 Jag får ofta en låt i huvudet sådär så man blir tokig ni vet. Förr kunde det tex vara "Ey, Ey, under my umbrella..." Nu  e den utbytt mot "Nyss så träffa´jag en krokodil som körde runt i en bil.." Varje vecka efter sången så ekar denna låt i flera dagar. Hippt? Nja. Men ett faktum :)

Nu ska jag tvätta resten av dagen o tur e att jag hade tid för Lilly passade på att fixa nr 2 upp till håret i nacken nyss . UUUHH!!! Tur att inte John va hemma, tänkte jag när jag stod o spolade rent henne i handfatet :) Jag brukar inte tycka det e så farligt men nu satt det en klump i halsen ... o vem har sagt att det e mysigt?
Har även haft mitt första ärende till Systembolaget på över ett år, numera med barnvagn...  Fick ta hjälp av Anna o leta i vinhyllan efter nåt till John o jag tog mina vanliga cider, o gissa om vi fick oss ett skratt när jag inte kunde hitta det jag sökte till mig  o expiditen säger
" De utgick ur sortimentet för ett o ett halvt år sen...!!".
Eh jaha?! Hahahah






Nu till nåt tråkigt...

Varje morgon jag slår upp ögonen e det  fam Amsen hemma i Karlsborg jag tänker på. Det som de drabbats av finns inte ens på kartan o jag håller varenda tumme för att Daniel orkar kämpa. Fy för att leva i sån ovisshet o bara kunna se på ...nä jag hittar inte ord nog.

Varma tankar o massa kramar till er, Elisabeth, Sofia o Sanna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Lillybilder



Såhär sitter Lilly numera... Det e hennes nya..




En vanlig syn hos oss, Lilly gymmar o mamma tittar på skidskytte :)



Fika med Anna o Filip e heller inte ovanligt..





En tjej som kan konsten att glo ut folk... Såhär glodde hon även på en gubbe vid bordet brevid tills han ägnade henne nån minut :) Den fina jackan fick hon av faster med familj i helgen som var!!



Våra stadiga polare!!


planer

Tänk så glad man blir för det lilla. Som nu när jag tog in posten o en ny Lantliv-tidning låg där. Ny o fräsch. Och till MIG!! Ser fram emot att läsa den vid bedtime..

I natt sov lillan som den prinsessa hon är o det betyder även att hennes mamma e något gladare än igår. Jag tror verkligen på dom dom  som säger att sömnbrist e värsta sortens tortyr! Stackars de vrak som inte får sova alltså säger jag bara.. Trots att snoret igår nådde munnen på Lilly på nolltid så va hon en glad skit o jag hoppas att det kan ta ett steg mot bättring idag, o det verkar inte ha blivit sämre iaf. Om en stund ska jag o Anna mötas på stan o ta vår vanliga fika, en proffsfika på säkert 2 timmar :) Det ska bli skönt att komma ut efter att ha spenderat hela gårdagen inomhus, självvalt såklart men jag iddes bara inte ta mig ut.

Har åxå fått förtroendet att köpa nåt plagg till John som han ska ha på lördag, men det va bara det att jag måste skicka en bild innan jag köper det. Tackar för det förtroendet! ;) Tror även att jag ska kolla in de nya lite trasiga jeansen som kommit in på Gina, kanske nåt jag kan ha på lördag. Allt för att nån ska få fälla kommentaren "har du köpt trasiga jeans, hade dom inga hela??" Hur less e man inte på trångsynta människor ibland, som jag alltid tror e mest bittra över att de själva bara går runt i det gemene man har?? Ja inte vet jag men trött på kommentarer kan man ju bli !!
 Jo vi ska åka ett helt gäng till Stenungsund o bo på hotell o gå ut, så mamma o Josse kommer hit o har Lilly medan hennes föräldrar ska förlusta sig på annat håll. Tur att hon har så snälla folk runt sig som gärna har henne :) De slåss nästan om vem som ska va barnvakt, så de e inte nödbedda direkt..

Nu vaknade lillskrutten så jag ska gå o säga hej till världens nyvaknaste unge :D

besök

Vi har haft besök ett par dagar... Jättemysigt! Tyvärr blev vår skrutt snorig igår o har sovit katatrofalt o absolut inte vart sitt vanliga jag.. hoppas det inte e nån influensa hon smittats av utan bara är "vanligt" snorig.



Ludvig o Lilly




Tove matar Lilly


Vallda..

Valldahelgen  i bilder...

























effektivitet va ordet

Dax att va effektiv då...
Lilly sover ännu o jag ska fortsätta packa det sista innan jag städar av. Herregud hon somnade 22.15 o sover ännu!  Sen bär det av mot Kungsbacka o hälsa på, ska bli mysigt o jag antar det kan bli soffan o mellis ikväll. Eller jag hoppas det iaf. Man vet ju aldrig med tre små ungar vad som passar..

Håll en tumme på att lillan tycker det e lika mysigt att åka till Vallda som vi...hon e inget stort fan av bilstolen direkt men det e bara o vänja sig Lilly lilla, för den slipper du aldrig. :) 

Hopp ur morgonrocken nu Carro!!

Måste bara tipsa om en så fin blogg, men ooh så ledsam emellanåt. Glamouren har inget att sätta emot sjukdomar....tyvärr. Ni som glott i Se o Hör känner säkert igen henne..

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/

snart helg

Åh det e fredagkväll..igen. Veckorna springer iväg mot vad jag hoppas kommer blir en härlig vår för usch vad jag e less på snö o kyla nu! Jag bara hatar att frysa o inte bor man vid nån backe o kan lära sig det här med slalom heller. Så, näe VÅR TACK!!!
Har nyss vart o storhandlat inför nästa vecka när Johns kusse Nina o Ludde o Tove ska komma o hälsa på oss. Gissar att det blir några fikor o allmänt mys :) Så det har jag förberett så gott det går idag med att röja upp lite o tänka ut vad vi ska käka, golven lämnar jag till imorgon strax innan vi far mot Vallda. Det e ju skoj om det varar något iaf!  Emellan röjandena (?) har jag börjat packa Lillys grejer  o det e ett flyttlass känns det som. O jag älskar att packa men hu så länge väskorna kan stå innan de blir upp-packade sen. DET gillar jag inte.

På tal om "gillar" så har vi vart på nåt som lillan gillar idag -babysång! Hon måste ha det i blodet, hon går bananas totalt till musik o sång.....o inte e det från min sida =/ Tänk sånt liv det e innan tanten ropar "samling" o sången börjar o sen hur totalt tyst det blir på ungarna när hon börjar med tamburinen ... Det e rätt mäktigt! Säkerligen e det tusen intryck som ska smältas för lillungen sov över två timmar efetr det  mo normalt 30-40 min. Tror det e nyttig stimulans när man har en mamma som inte e särskilt leksugen...men det e det fler än jag som inte e (läs Anna) o jag hoppas jag kan ha andra kvaliteér..  Jo babysången..hon som har den e så otrolig på nåt vis, hon fångar varenda unge o har sån energi! just detta stod vi o pratade om o just då går hon förbi o säger hej. Näe tänket jag, man ska inte prata om folk utan med, så jag stannade henne o sa det vi just pratat om o gud va glad hon blev, "tycker ni verkligen det, va roligt!!"  Tyckte mig se en tår i ena ögat !!
Där gjorde jag hennes dag :)
 Dagens goda gärning!!!

På tal om god gärning, idag fick jag ett äkta vykort i lådan. Det va Dette som skickade en Alla Hjärtans Dag-hälsning. ÅÅÅH VA FINT!!!! Tack snälla ..Puss på dej!

Nu ska vi slå oss ner i soffan o njuta av min nygjorda Smoothie.
 
Mumma!!  


Milla o William



Igår var vi hos fam Jonsson/Nilsson o hälsade på lillpyret o käkade fylld barkis som Hannah gjort. MUMS!!

Den här lilla tjejen blir nog bortskämd :)














Idag har vi haft besök av William, Jenny o Linus...o imorg ses vi igen!! Skoj!!!!!!!!!

bilder från idag

  Titta vem som var med på www.blogg.se idag - vår goding Rasmus!!!! Lillasyrran Matilda har egen blogg o fotar mycket som ni vet. Detta har tydligen uppmärksammats på den sidan idag. Kul Matilda!!! Såå fina bider. Titta själva..
www.ttildus.blogg.se 





Standard -en fika med Anna o Filip..



Jo men jag fyller TRETTIO i år,  påpekade Anna lite fint.
    


Fick vackert kliva upp i tid idag o fixa till det lite för fönstergubben skulle komma o täta våra fönster. Jo vi bor i ett 1800-talshus vilket e vääldigt mysigt men även betyder att det e "sådär" tätt i fönstren (läs DYR elräkning).. men nu ska det väl bli bättre hoppas jag. Hade skrivit en lapp att han fick slänga in katten på toa om han blev för jobbig. Mycket riktigt va han där när jag kom hem, han hade nämligen vart i hans vertygslåda o möblerat om lite hahahahaha!!!  Han e härlig -så ska gästerna tas!

Nu ska jag packa väskan för att åka till Milla när John slutat jobbet.

Tjing



fotosession



Igår va det pappa som "gjorde natten"






Allt rivs fram, såklart..



..o under tiden slinker några såna här ner i mammas mage...- Cappuccino!! Tänker alltid på Zara när jag gör dom, det va vår favvo som yngre !!




soffanmys med pappa

städa..

Egen tid  på morgonen e ju inte fel, om man nu kallar det morgon nu..a jag gör det iaf. Lilly sover kvar o jag hoppade upp o tänkte att nu kan jag få nåt gjort. Varför ska det alltid finnas saker som ska göras? Jag har liksom ingen ro o sätta mig ner innan det e gjort o idag måste jag bara ta golven innan vi har jordstampat golv här. Att det just innanför dörren e grusigt det kan jag ta nu när det e sånt här väder, det blir ju av vagnen. Men resten av lägenheten..

Efter det ska jag gå till stan o köpa nåt till Hannahs lilla bebbe, som jag ska träffa för första gången imorgon efter alla förkylningar.

Så dax att komma igång då, känns som jag har grus i ögonen o kola i huvudet men en kopp kaffe kanske gör susen..
En sväng till Tradera först kanske??

Ni hör..

måndag

Återigen var vi sena upp o jag fastnade såklart vid skidorna ett tag innan jag insåg att klockan var slagen för promenad med Anna o Filip... med den obligatoriska fikan -såklart. Utan fika, ingen promenad. Då försvinner jag!

Efter det var det dax för vaccination av lillpyret i familjen. En spruta i varje lår fick hon. Dels den vanliga som vart obligatorisk sen vi var små, o dessutom en för öroninflamation, hjärnhinneinflamation o lunginflamation. Känns bra för det känns som det e grejer man kan åka på utan vidare.. Så nu återstår att se hur hon reagerar  -feber, gnällig, öm vid sticket osv... Men än så länge kvittrar hon vid bordet där hon o katten befinner sig just nu..
Det innebär att jag har en stund på mig att viak tvätten o fixa till en citronkaka innan hennes far kommer från jobbet. Håll en tumme på att denna blir lika lyckad!

Resten av veckan ser ut som så att onsdag kväll troligen e vigd åt att åka o se Hannahs lillknyte Milla, tors kommer Jenny o Linus, fred e tom o lördag ska vi (håll tummen igen!) åka till Vallda o hälsa på nya kussen Julia med familj....om nu alla e friska, vilket vi verkligen hoppas.


See ya!!!



Visst e det kul att få blommor...tycker även katten. Gissa hur länge de får vara i fred??
GRRRRR!!!!! Två blommor var kvar dan efter..


mellis o karlsborg

Lite sent kommer detta men jag hann bara inte igår. Var först i Karlsborg o sen var vi bortbjudna till Johan o Anna-Karin ihop med Peter o Malin..

Hemma i karlsborg hann jag bli tillfrågad att göra ännu en brud, hälsa på Fam Bark o mysa. Hann även prata lite med Zara som jag inte minns när jag pratade med sist, men det va precis som vanligt. Ska äntligen ses v 10 -så roligt!! 



Vi hade parkettplatser o  satt suuuperbra!!   Fanns bara en negativ grej denna kväll - vart va Magnus Carlsson....
Med var Johan, Annakarin o tjejerna på hennes salong...






Värt att notera: min första Baileys på över ett år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

       






     


Vissta va vi lite partiska!!
 

        





Gratis körv på Staoil fick vi...



Lilly hade skött sig underbart i Karlsborg, sovit hela långa natten o vart den solstråle hon brukar.... såklart när man har allas uppmärksamhet hela tiden .



 



Det e många som ska va med när Lilly äter...

mellis

Här har jag att göra..

Packar till Lilly som ska sova hos mormor o morfar i natt -FÖRSTA NATTEN BORTA! Men nån gång ska ju va den första.
Nu gäller det bara att få med allt, ni vet jag e ju inte personen med bäst minne. John kommer men bilen på sin lunch o då ska allt in, vagn, matsol, leksaker, kläder, blöjor . A en hel del alltså! innan dess ska jag ha duschat o va hyfsat i ordninggjord åxå för 18 åker vi från stan mot Götet.
Herregud vi ska på Mellis, det va jag sist när Marie var med å HU så nervös jag var, jag darrade. Helt i onödan som ni vet -snacka om genombrott!
På tal om henne så ska vi ev mötas på Hårmässan i Jönköping i mars. Vissa får inbjudan av Bindelfeldt, vissa inte hehe!! Men vi ses innan dess som tur e, har ju äran att fixa hennes hår numera, vilket jag e glad för...
  Jösses kom på att jag faktiskt gjort två kändisar i håret genom åren, Zara (www.zara82.blogg.se ) o nu Marie :)

Inte illa pinkat av en trähäst ;)

Nä nu måste jag ur morronrocken o Lilly käkar upp sin stol snart, kanske e hungrig?

Imorron får ni se mellis-kort!!!!


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHH va sköj, på ren västgötska

torsdag i Lichöping

Idag har jag vart ganska versam här i hemmet får jag ändå säga..

Började dagen med att dammsuga överallt, som typ varje dag annars. När ska katten börja hjälpa till här hemma tro.. Därefter tog jag en promenad med lillan eftersom jag vet att hon behöver ut, hade aldrig tagit tag i det annars. Fastnade dock på ett fik där Annsofi satt med lille Ossian, ovanligt va! Kanske inte så  versamt dock.
 Väl hemma därifrån fick vår gumsa sin tredje portion potatis o blomkål (tror jag) o nu går även det ner som hejsan. Till o börja med tittade hon på mig precis som jag vore största idioten på jorden "har du smakat på skiten själv eller"..  o jag förstår henne. Jag kan inte ens smaka av den, luktar o smakar hemskt. O det ska stackarn äta! Även en stor tallrik gröt gick ner, ja okej jag smakade lite åxå. Så go!
Nu har jag även börjat tvätta som en tok, allt ska med denna gången. Soffklädsel, duschdraperi -you name it! Så trött e jag på att aldrig se botten på tvättkorgen o alltid önska att nåt i den vore rent.

 Nu vaknade lillfisen, jag har vart o kollat  så hon andas några gånger eftersom hon inte rört en fena på två timmar där under filten. Men nu så.. då har man en sak till att ta reda på :D

En rätt effektiv dag ändå.

 Melodifestivalen blir av förresten -jippie!!!!!!!!!!!!!! Har fixat ny top idag.. sköj.



Sova sova sova säng säng säng

4 feb 2009

- Vad ska vi göra på fredag?

-Ingen aning. Vadå?

-Jo då ska vi ev på Melodifestivalen !!

-VA????

Så såg det ut igår när John kom hem. Gissa om jag blir glad OM det nu blir så..?! Det hade verkligen vart skitskoj o jag håller alla tummar jag har! Men nu för tiden får man ju se efter om det finns barnvakt först, ingen av oss har ju päronen på smidigt avstånd direkt.. Så när det blir klart om vi ska åka eller ej e det även dax att kolla upp detta innan jag ropar hej. *ber en stilla bön*

Jag hade "egentid" igår o var hos Maria o myste o drack te med äggmackor till. Mums! Mat e extra gott borta, så e det bara!
Så vid halv elva kom jag hem igen till mina godingar som myste i soffan o gissa om jag fick ett smile av lillan. Det e sååå nyttigt att komma bort ibland så det finns inte. Nyttigt för alla. Och välbehövligt. Och jag har tack o lov aldrig tyckt det e jobbigt alls att va borta, jag tror snarare det gynnar en i sista änden o jag kan bara inte fatta de som aldrig e längre från sitt barn än sovrummet-köket. Jag skulle ätas upp inifrån !!
 O gör man det inte i tid så blir det bara värre o värre o man gräver liksom sin egen grav på nåt vis.



Har haft träff med mammorna idag o kände mig som om kudden satt kvar på kinden när vi sågs efter tolv, vi försov oss lite Lilly o jag... Men vi hade trevligt o efter nån kaffekopp vaknade även jag till.

Nu ska jag se reprisen av skidorna som gått idag o även ett inspelat Mästarnas mästare från igår. Min stora idrottsidol Per Elofsson e ju med. Jag kan bara inte låta bli, att varje gång jag ser honom tänka på hans fruktansvärda slit för att nå ikapp Johann Muelegg, o på vägen dit tog kroppen sån stryk att han fick ta beslutet att lägga av! En tid senare kom det (äntligen) fram att Muelegg vart dopad . Han va ju för fasen ett halvt varv före alla andra. (Uppenbart?) 

Förstå besvikelsen att få reda på att du kört slut på dig "helt i onödan" med siktet på att slå en som e DOPAD o ni har inte alls tävlat på samma villkor. Över huvud taget.
Frågan e bara hur länge det pågick utan att uppptäckas.

Nä jag ryser.  Undrar om de kommer visa det??





Per Elofsson


Johan Muelegg
Se inte så j-a anfådd ut!!!!!!!!!!!!!!!!!


nu börjar det..

OOOH va jag gillar livet just nu!!

 Skid-vm e igång, kaffe o kaka finns o jag e leeedig. Va? Visst låter det gött? Mmm det e inget emot vad det är. Jag vet att jag förr verkligen lekt med tanken att ta semester över OS nån gång i livet, men nu kom detta vm som  en skänk från ovan.
Härom kvällen när jag o Anna satt o planerade att vi skulle ses o glo på skidorna o bara fika o må gott hörde jag John  "åååh fy fasen va mysigt det låter". Ja ni läste rätt. Det va John som sa det. Han o skidor har liksom inte känts som en given kombination... :D Kanske håller på att bli folk av honom med. ;)

Så idag kom Anna o Filip hit, vi la ungarna på golvet o satte oss till rätta. O vad händer?Jo de kör ur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va fan??!! (Sorry!) Men desto mer fika gick ner o Annas bullar gick inte av för hackor, o tydligen va min citronkaka god åxå för den fick MVG av henne, som e ett ess inom bakeriet.

Rätt lyckad dag ändå..



nybadad snutt igår kväll


Kom igen Filip ..!!


pappas clown a la 74 e numera stora favvon...







blandat

Idag har inte mycket vettigt gjort, iaf inte  av mej. Men va gott det e att ha såna dagar o bara näe idag ska jag inte göra nåt vettigt utan bara vara.
Så vi har gått en långpromenad, jag köpte en härlig ny Mama som ska påbörjas vid läggdags, inhandlat lite nya pureér o slappat runt i myskläder. Det va nämligen så att datorn inte vill gå min väg i morse så jag gav upp det hela o shit,  inser jag nu ikväll, va tid man spenderar här!!! O va tid jag med andra ord haft över idag...kanske något att tänka över????
En timme här e ungefär som tio minuter -ellerhur???

Bingon igår  gick sådär, väntade några gånger men inget mer. Tyvärr. Däremot gjorde vi en mumsig pastasallad o bjöd på. Faktiskt svinigt god!!!


Dagens Lilly.. för släkt o övriga intresserade...

Hon äter med STOR aptit majspure´, havregröt, banangröt, katrinplommon o MASSA desserter.
Visa skeden eller tallriken o du ser bara ett stort gap....
Med andra ord får John värre o värre att byta blöjan ;)


PUSS mamma..





Lillfisen kan numera sitta om jag missat skriva det..



För säkerhets skull har vi bullat upp med kuddar runt om...man kan ju glömma av sig ibland.


Bruden i lördags... tyvärr inga bilder i helt färdigt resultat..








       

lite roligare söndag

Åh vad jag aldrig tyckt om söndagar, helgen har liksom snart varit slut, jobbveckan börjat o det finns inget o göra. Blä.
Men nu när man e hemma o njuter o som tur e har världens snällaste unge så har det där tråkiga försvunnit, det enda som e kvar e att det inte finns så mycket att hitta på.
Därför gjorde jag slag i saken i morse o ringde Anna o frågade om de ville komma till oss ikväll o spela bingolotto. Pensionärsvarning jag vet, men förra veckan var jag ett nummer ifrån en långgresa! ETT nummer.. Dessutom väntade vi på flera andra vinster . Väntar i detta sammanhang betyder att man har ett nummer kvar. Kommer det vinner man...vilket det oftast inte gör men det e jäkligt spännande! Jag har vart med mamma på bingo ett antal gånger sen barnsben o tycker det e roligt nån gång emellanåt..

De tackade iaf ja o kommer sen.... fika o godis e inhandlat men vi har bestämt att ingen ska känna matlagarpress så vi beställer man
.. sånt gillas -enkelhet. Sist åt vi pizza, vi får väl se vad vi e sugna på ikväll....

och om det finns nåt godis kvar....................................................

RSS 2.0