Carro proppmätt

image270   

   

Med tanke på att all släkt bor långt iväg får jag uppdatera dom med senaste pålägget på magen här :) Kunde valt en snyggare bakgrund men nja... ;)

För er som e måttligt roade av barnsnack, jag vet hur det är (!!) , så ska jag inte bli långrandig :) Fortsätt till nästa inlägg.

tillskott i familjen

Idag har det blivit tillskott i min familj. I Karlsborg alltså. Rasmus heter han i väntan på nåt bättre... Mötte upp dom på vägen för att se den lille. ÅH GUD SÅ SÖT! En sak e säker, man kan inte bara"åka o titta" på en hundvalp -man faller pladask måste ha en. Jag VET att jag bara skulle va tvungen o köpa! Man blir ju tårögd så söta är dom. Denna e ju dessutom miniliten o därför ännu sötare. Jag gillar personligen större hundar bättre egentligen men denna.... a jag vet inte va jag ska säga. Bilden talar  för sig själv, ni ser ju.

image265

Kände mig lite otrogen o sätter in en bild på vår goding åxå :) Han e ju förstås vår godaste!

image266

Malin Ander, om du ser detta så kan jag inte komma in på din blogg, det bara avslutar allt jag håller på med. Skumt!

tv- kväll i tv-soffan

Går mycket sjukdomar här nu, Åsa på jobbet har vart förkyld ett bra tag o idag började Emelie snörvla. Jag har haft skitont i benen o det brukar inte va ett gott omen om man e mig. Men nu sitter värken i vader o knän, hoppas det inte blir värre. Vanligtvis innan jag ska bli dålig har jag värk i låren, det e nåt jag haft sen jag va liten, ingen aning om varför men det stämmer varje gång. Blä för sjukdomar, det har vi haft tillräckligt av för tid o evighet! Så nu kan jag bara hålla tummen.


Onsdag kväll...o jag får vänta ända till måndag på nästa Anna Pihl. Missade det sist, hade inte alls det i huvudet då, det va ju liksom röd dag på en måndag. Fasen! Det e ju bara väldens bästa. Så jag får vackert hålla till godo med Sjukhuset, det e bra det åxå men nu håller jag utkik efter att Barnmorskorna ska börja, läste det i Metro idag, man ska få följa förlossningar. Undrar just om det e nåt jag vill se eller hellre avstår när man ska ställas inför detta själv om ett tag. Gissar på det sista men jag ska absolut ge det en chans. Hade jag inte själv vart i situationen hade jag tittat mer än gärna, sånt e väldigt intressant. De inom vården gör verkligen jätteinsatser o e värda vartenda öre o lite till. Beundrar dom verkligen. Jag kan bli tårögd flera gånger under ett avsnitt av Sjukhuset där jag tycker den ena ambulansmannen (flera andra åxå) e helt otrolig på att ta människor o få dom så trygga det bara går.

Jaja nu ska jag sluta jiddra o slänga mig i soffan. Morronrock o mysisar e redan på ;)







ny färg

Kom just från salongen efter lite slit med våra egna hår ikväll. Nu e jag mer isigt blond, lite kallare om ni förstår. Till nya frillan passar det bättre.. Typiskt nog va batteriet i kameran slut så bilden uteblev.. jag trivs jättebra! Det sista har jag vart mer beige men nu när vi förhoppningsvis går mot ljusare tider tex vår så blir det lite skojigare med detta.
Kom just innanför dörren o inväntar John när han nu kommer från repet, jag e vrålhungrig. Men det e ju mysigare att äta ihop.. Såå sugen på yougurten jag köpt, "delikatessyoughurt vanlij" !!!! Supergod, testa den om du inte gjort det, du missar något!  Käkar den varje dag jag  :) Nyttig? Nja.

  GOD!!

Idag kom åxå något vääääldigt välkommet: LÖNEN!! Satt som en smäck!!! Tänk om man slapp betala räkningar utan fick njuta av de pengarna man slitit sig till. Hett tips från coachen.

vi blev kvar

Kvar i Karlsborg, en av oss  vill inte åka hem ..o det e faktiskt inte jag. Det pysslas som sagt med moppar o grejer i garaget o jag som vill ut o pulsa i snön o sen till Skövde o gå i affärer. Mamma e dock sådär sugen på sina döttrars förslag o tycker det snöar för mycket. Visst, bortförklaringar finns alltid :) Men nåt får vi ta o hitta på nu, har bara ätit o fikat heeela påsken. Nog!

Har en kisse i fönstret som e väldigt nyfis på vad som händer där ute, det e nåt konstigt vitt som kommer uppifrån o lägger sig på marken. Märkligt det där! Han e för söt där han sitter o tassar på rutan.

Idag ska vi iaf bege oss hemåt, jobbet väntar ju imorron o jag kan säga att jag inte e värst sugen. Nån mer sån? Det e ju så gott o va ledig o göra det man känner för. Kan man inte få ha nån sån vecka med jämna mellanrum, då vore det roligare att jobba, mindre arbetsskador o säkert trevligare på jobbet :) Ungefär som i skolan: sportlov, påsklov, sommarlov o däremellan några studiedagar. Det vore ju perfekt. Det va väl ett bra förslag? :)

Nä nu ska jag fixa till mig o gå ut lite, ska försöka få med mig mamma åxå, hon e lite trög med det där... ;)

så fint så.. :)

 

Några kort från ett kyligt Karlsborg. Vätterstranden va bara såå fin idag när vi åkte förbi. Syster tog några fina kort med sin systemkamera som jag lånade. Kolla vilka bilder!!

just idag e jag lite less...

I Karlsborg e allt sig likt..mamma e på Ica flera gånger om, pappa e i garaget med mopederna ( nu med sällskap av John) o vi andra försöker enas om vad vi ska se på tv. Fast det e ganska mysigt ändå :) Man springer omkring i sina mysbrallor o bara är.
Men, folk drar i en hela tiden "kan du klippa mej tror du?" Mm om jag orkar  o hinner. Ibland skulle det va rätt skönt att få komma nånstans utan att behöva jobba, bara komma till folk på fika ändå liksom ;) Men visst e det en komplimang åxå som mamma fösöker få det till när jag ledsnar.  Ofta tycker jag ändå det går bra men... Det ÄR svårt att säga nej, tro mig. Så man försöker hinna med alla på nåt sätt o vis o ibland känns det som man nästan vänder ut o in på sig.  Jag  har kommit på att folk tror att man bara tycker det e roligt o hålla på. Men jag undrar om de skulle vilja stå vid sin maskin (om de jobbar me sånt) även på helgen eller städa hos folk tex (om de nu jobbar med det), på sin lediag dag allt som oftast.... Mmm...tror jag vet svaret.

Nu e det just idag jag känner såhär, inte alltid! Ibland går det jättebra, absolut. O jag har mig själv att skylla!! Men om folk tänkte mer på att jag jobbar så förstår de en mycket bättre tror jag.

Nu inväntar våra gamla grannar på fika framåt eftermiddagen, det ska bli trevligt! Hade hoppats på nån affär som va öppen idag så vi kunde spana på babykläder , men icke! Så det får bli en annan gång...



pösk

Man vill göra allt när man e ledig.
Vila, shoppa, åka nånstans, träffa familjen...listan kan göras lång. Det första jag tänkte på när jag vaknade var Ikea :) Det e ganska längesen vi va där o nu behövs lite nya grejer till hemmet, men idag har de ju varnat för att ge sig ut på vägarna så det blir nog inget med det.. Förmodligen beger vi oss till Karlsborg istället o e där över påsk, men inget e ännu bestämt. Får se vart dagen leder oss.



tragiskt

John e ute med jobbet ikväll så jag satte mig vid tv:n o börkjade se Efterlyst men huuu, jag fick avsluta den grejen. Som första inslag va såklart mordet på barnen i Arboga. Hur ändå in i helvete kan man gå på två små oskyldiga barn?? Jag hörde morfar till dom berätta om sina känslor o vad han sett när han kom dit, men det va bara för mycket, klarar inte sånt. Stackars krakar!!
Pappan till barnen e  alltså släppt o helt fri från misstankar. Herregud, tänk om det nu verkligen inte e han som mördat och  det har stått i varenda tidning i princip att det e han. Hela hans liv lär ju va förstört av anklagelserna o det lär va nåt han får bära med sig jämt! I så fall e det ju fruktansvärt att få en sån sak i ansiket mitt i all sorg. Skulle det dock vara han, eller vem det än är, så hoppas jag den människan får lida så in i h-vete i finkan, för alltid. Tänkte först skriva att de skulle göra samma sak med honom/henne men då slipper ju idioten lida.... Blir nästan full i skratt när de varje gång nåt tragiskt händer ska "undersöka om den skyldige har psykiska problem o behöver vård". ÖÖÖÖHHH ??!! ...tro sjutton han har psykiska störningar , ingen normalt funtad människa gör väl nåt sånt?! Nä straffa idioterna för tusan, det e alldeles för slapphänt i Sverige.
Så, nu tror jag att jag har gnällt klart för ikväll.. Hoppas nu för guds skull att mamman överlever, hon vet ju vem det var.




ÅÅh imorron e jag ledig o då vet ni vad som gäller: ingen väckarklocka! Blir nog en lugn dag hemma innan vi åker till Karlsborg o firar vår fyra dagar långa ledighet. Underbart, jösses va härligt alltså. Vet inte när jag va hemma sist, det känns som det e jättelängesen.

GLAD PÅSK o kör lugnt...

besök

Stannade kvar på jobbet ikväll o hade Marie här på besök o klippte o färgade henne.. Så mysigt att ses, det blir så sällan nu, men vi har kommit på att vi iaf kommer ses nån gång i månaden när håret behöver göras o sen i Trollhättan.. Hade en liten mysig fikastund :) O jisses va skoj att se hennes mage som vuxit massor sen sist. Det går fort!

Nu ska jag ta en go dusch o sen lägga mig tidigt har jag som målsättning. John la sig kvart i tio igår kväll, något som inte hänt förut på våra snart 4 år tillsammans, mycket pga att han haft ont i kroppen, men ändå. Jag blev något snopen. Där brevid låg jag vaken som alltid somnat först, jämt! Men ikväll måste jag ta mig i kragen...det bär sig inte att sova lite alltså.. Man e ju  konstant trött.
Tittar ut genom fönstret här o ser bara vitt, vitt o is överallt. Man kan ju bli trött för mindre! Jag vill ha vår o sommar nu, ingen jäkla snö! Lite sol o värme skulle göra oss gott.... Hoppas att våra semestrar blir klara i veckan så vi kan planera vår stugsemester med min familj, vet inte när jag va med dom på semster sist o det blir väl den enda resa vi kan göra denna sommaren kanske..

Nähä, duschen va det ja.........


TACK

Jenny, Tilda, Annika, Annika, Zara, Ann, Hannah, Maria, Guchie, Suzz, Emma:

TACK för gratrulationerna!!
 Vi e såklart jätteglada för det här o det har varit ursvårt att hålla sig från att försäga sig eller skriva om det. Men nu när vi kollat o allt såg så fint ut så känns det lite säkrare iaf, så säkert det nu blir.
Kollar på bilderna varje gång jag går förbi kylen o fattar ingenting :) "Vem e det liksom"? 
Förutom ett konstant illamående i övre tre månader så åkte jag ju på två magsjukor  under tiden o det va ingen lek kan jag meddela, eftersom barnet tar allt det behöver före mig. Därför tog tillfrisknandet oändlig tid kändes det som. O eftersom ingen visste då, tyckte alla att det va skitkonstigt att jag aldrig blev bra. Men nu så e jag på banan igen... :) Med en liten köttbulle i mig, som Johns syster sa. Undrar vad köttbullen har för kön bara :D


bebis!!

Så då va detta datum äntligen här. 17 mars har vart ett datum vi sett fram emot ett bra tag nu.. 

VI HAR VARIT O SETT VÅR KOMMANDE BEBIS PÅ ULTRALJUD!

Det va en något pigg liten krabat som bara vägrade ligga still när hon ville mäta o ta  någa bra bilder. Men till sist låg den väl still i nån hundradels sekund så hon fick fem fina som vi fått med oss hem o skickat runt till nära o kära på mobilen. Allt såg iaf jättefint, perfekt ut sa hon, vilket kändes såå skönt att höra!! Man vet ju aldrig...
Nu e alltså datum för födsel bestämt, så got man nu kan. Dessutom vilken vecka jag e i nu -vecka 18.


 Stolt John..

 Såhär se jag ut numera o större lär jag bli...

image262

Den lilla/lille va 19 cm lång nu, ganska ofattbart. Tänk att den ligger i mig!!


STRESS

Fullt ös idag kan man påstå! Hem från jobbet, John har repat låtar, till affären, hem, städa som fan, påbörja maten till imorg kväll för vi båda kommer hem sent o då står främmat i dörren :) Johns bror med fruga kommer på besök o en av dom blir nattgäst till lördag. Trevligt med lite besök, det gillas!! Det jobbiga just nu e att vi ännu inte fått in några rutiner på hur vi ska leva vårt Svenssonliv.. Så gissa om vi stressat som idioter idag för att få ihop allt. Nu e det iaf röjt här (tom min klädhög e lägre!!), kyckligen får vi däremot göra imorgon men såsen e färdig att bara värmas. Effektivitet va ordet för dagen !! Under tdien har vi dessutom försökt rasta katten lite med kast av råttor för att han åxå ska få motionera o må bra -alla ska ha sitt :) 
 Klockan e över elva o nu tror vi att vi e klara, så en av oss  ligger redan o plöjer mc-tidningar o  behöver den andra åxå i säng.. Två dagars jobb kvar denna vecka....


Natti natti!!

uttråkad

För första gången på länge känner jag mig helt uttråkad!!!
Pissväder, ingen mer än jag hemma, finns som sagt massa att göra här hemma men jag orkar inte ta tag i det, gå på stan känner jag inte för, huvudvärk, tvättstugan e upptagen av surkärringen o mamma e utomlands så jag kan inte ens ringa henne.. Tyvärr e det ju som sagt oväder annars hade jag tänkt mig en promenad upp till Johns jobb o se hur han har det, men det e en bra bit...känns mindre lockande just idag. Ni hör ju, jag lär inte få mycket gjort idag, kanske bäst att lägga sig i soffan o dra filten över sig o ligga kvar där ..


Nåt i den här stilen känner jag mig....

vår söndag..

Idag blev äntligen sminkkusen av!! Det va superskoj. Fick ju massa produkter o köpte lite åxå, precis som jag trott. Så nu ska jag försöka göra mig riktigt snygg :)

Festen igår va..intressant, kände ingen där men träffade de i bandet o de varkade trevliga allihopa. Jättegott käk va det åxå, kall pastasallad, kyckligfileér, olika sallader o massa annat gott. Matvrak som jag e så tog jag om två gånger hihi.  Som tjej anses det ofta lite märkligt  att äta lika mycket/mer än sin kille men så e det i vårt fall, inget mer med det, men ibland kan man känna sig lite....annorlunda :) Kom hem framåt två o sen åkte vi till TRollhättan för min kurs på dan o på hemvägen va båda supertrötta. Jag somnade som vanligt o vaknade av en knuff att jag skulle hålla honom vaken. Hm, inte min bästa uppgift direkt, jag om somnat vid ratten flera gånger! Men vi kom hem välbehållna båda två. Fasen va otäckt det e när man blir så trött alltså, så ögonen bara far igen!!

Såg förresten Wallander Mastermind nyss men jag satt mest bakom kudden o gluttade fram tyckte jag. SHIT så spännnade den va, sånt klarar inte jag av! Men så bra! Men tycker fortfarande det känns olustigt att se Johanna Sällström på tv o veta att hon inte finns  idag, fy så hemskt!!  Huja! En skitbra skådis va hon.. Alla har säkert redan sett denna men som sagt, vi e inga filmfreak. Dessförinnan va det Köping, nåt som man INTE missar. Sista programmet tyvärr men hoppas hoppas att det kommer igen. Tobbe e ju bara störtskön!!! Kommer sakna det... Undrar hur det går för Mats nu när han flyttat...hela femton meter från de andra hehe! Som sagt, såååå underbara!

Nä, han brevid mig i sängen somnar väl snart... Lite märkligt att vi lägger oss typ samtidigt nu för tiden...men mysigt.

Time to go to bed!

shoppat

Då har Carro lättat på plånkan igen.....


image259

Denna blir det i afton. Svårt att få bra bild men det e två fickor framtill åxå..


 dagens kap!! Gina tricot 99kr/st !!!

Vad vet vi då omkvällen? Jo att John ska spela gitarr (inte när o hur länge) o att det e mat kl 20 till storbilds-tv, mellis.. Det e allt! Vilka som kommer o vad det e för fest vet vi inte o det behövs tydligen inte frågas nåt heller :)
Skillnad på tjejer o killar...

Han ska dit o dra några låtar nu eftersom han inte ens vet vilka låtar det blir...haha!  Sen vet han inte om han hinner hem så ev får ja gå dit själv. Herregud! "Hej går det bra om jag kommer in...jag har inga vänner" känns det som då ju, kommer va som en yr höna. Vi vet vilket hus men inte våning.. A ni hör ju. Jag får snart krupp men det e bara o dra en dusch, fixa till sig o gå dit o hoppas på det bästa. HIHI!

Fortsättning följer. Hoppas vi kommer på samma fest.....



"att göra lista" lördag

                            Idag ska jag .....

STÄDA !!! (Tyvärr inte den storröjning som skulle behövas)

Gå på stan o hitta nåt till kvällen.

Ev tvätta.

Spelning o mat ikväll.



En viss jägare gick upp 5  i morse o sen har jag knappt kunnat somna om, så irriterande. Vår katt har hållt mig vaken hela natten känns det som, han tuttar ihjäl mig snart. Aha tänkte jag, maten e slut det e därför han e extra gosig men han hade kvar, så han va väl bara enormt kelsjuk... Då e det tydigen bara jag som gäller, men annars när det handlar om vems famn han vill upp i, då e alltid Johns skönast. Vissa hävdar att det e en hund vi har o jag e snart beredd att hålla med :) Åh, "någon" la sig just över tangentbordet....

Nähä, nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt....





helg o rep

Så kom den äntligen -fredagen!
Har haft Lenny här på lite snabbkäk o avlämnande av trummor.  Nu ska vi slå oss ner i soffan o se Let´s dance för, tror jag, första gången ihop :) Imorron e det sovmorron för mig, helt underbart. Ska fram på stan o fika lite o gå i affärer tänkte jag, innan vi ska gå o äta på stället där John ska spela på kvällen. Ska se om jag hittar nåt att ha på mig, finns inget skoj i min garderob alls. Jag har fått för mig att jag vill ha nåt knallgrönt, gillar den gröna som e mycket i affärerna nu..och orange. Lite roligt mot allt det svarta.

Just nu går "Dag efter dag" med Kicki för fulla muggar här, övning på gitarr vettni :) Som om jag inte kunde den innan ;) Det e schalgers för hela slanten nu inför stundande spelningar april o framåt, nånstans i Dalsland. Dessutom e vårt data/musik/sova över/alltiallorum fyllt till bredden ev diverse instrument, stativ o fodral (jag veet, det heter case!) men lite ska säljas av vad det lider, vi har trångt ändå. Men som det e nu så får det vara såhär. Vi har ju  draperi in hit, vilket e tur :) Känns som hela vår lägenhet behöver en stor urröjning, det måste vi  bara ta tag i snart alltså!!  Men jag e ingen stor ordningsmänniska o därför får jag mer panik över dammet än kläder o grejer överallt, tills jag får psykbryt o bara tar tag i det NU :) Hoppas den dagen kommer snart !!!!!!!!!!!!!!!!!!





artikel

Snart e det helg o vi e lediga -båda två!! Fatta!  Känns nästan overkligt. Men en av oss ska jaga o sen ha spelning på lördagskvällen, vem får ni själva gissa. De tog lång tid innan det sög i musiktarmen..typ en vecka :)



Såhär stod det i BLT idag...

Byter trummor mot motorcyklar

Nöje i går 21:31 | Uppdaterad i går 21:33

En Blekinge-profil lämnar dansbandslivet.
-Jag har blivit erbjuden ett vanligt jobb. Det känns intressant efter drygt 12 års turnerande, säger John Plahn.
Asarumsfödde John gjorde för en dryg vecka sedan sin sista spelning med bandet Date.
I fortsättningen ska han sälja motorcyklar i Lidköping.

John Plahn slutar som turnerande musiker och börjar sälja motorcyklar i stället.

-Det känns trist att lämna Date och musiklivet. Det är där jag har mina kompisar. Samtidigt känns det intressant att börja något nytt. Jag har aldrig haft ett vanligt jobb tidigare. Jag får ju ett mera normalt socialt liv också.
John tog mc-körkort för fyra år sedan. När mc-affären i Lidköping behövde extrapersonal hoppade John in. Nyligen blev det en tjänst ledig.
Erbjudandet gick till John Plahn.
1994 fick han göra sin värnplikt som pukslagare i den ridande militärmusikkåren på K 1 i Stockholm. Därmed blev han den förste värnpliktige i den rollen, som tidigare bara anförtrotts yrkesmilitärer.
Bakom sig hade John då en karriär i diverse band hemma i Blekinge.
Efter värnplikten ville John satsa helt på musiken. Efter en tid dök första chansen upp.
Det blev Norrlands-bandet Intact. John flyttade till Sundsvall och senare till Härnösand.
Intact spelade bara i Norrland. John längtade söderut.
Då dök en ny chans upp. Det behövdes en trummis i Frida & Dansbandet. Sommaren 1998 debuterade John Plahn där.
Efter Frida & Dansbandet (som inte finns längre) blev det Mickys och sedan Cheerie.
För tre och ett halvt år sedan var det så dags för Date.
Där har John profilerat sig starkt.
Medlemmar har bytts ett antal gånger, men Date har behållit sin publik och hållit fast vid sin lite poppiga dansbandsstil. Tre gånger har Date deltagit i Melodifestivalen, senast med låten Hörde änglarna viska ditt namn. I det innersta rummet är ett annat Date-bidrag i festivalen som fortfarande spelas ofta i olika sammanhang.
John, 33 år gammal i dag, lämnar alltså turnélivet men kommer knappast att lämna musiken.
-Vad det blir vet jag inte riktigt. Troligt är att jag kommer att hoppa in som vikarie på bas lite grann i Scotts. Deras basist pluggar i Växjö och har problem att komma loss ibland. Jag har också fått erbjudande om att spela i ett kompband vid allsångskvällar på Ingvar OIdsbergs herrgård utanför Stenungsund.
Det handlar om 21 onsdagar från mitten av april till juni och sedan augusti till oktober. Oldsberg och "Loket" Ohlsson ska växla som programledare. En lång rad folkkära artister är inbokade - Lill-Babs, Kikki Danielsson, Nanne Grönwall, Lasse Berghagen, Cajsa-Stina Åkerström m f l är klara.
-Jag kommer då att kompa på gitarr, säger John Plahn.
Ännu mera finns i hans planer.
-Kanske blir det lite rock´n roll med Henrik Göransson. Dessutom någon spelning ihop med pappa.
Pappa är Kenny Persson, tidigare musikprofil i Karlshamn. Numera bor Johns föräldrar i Kalmar, där Kenny spelar en del.
Kenny Persson spelade tidigare ihop med bl a Håkan Windahl.
-I juni ska Håkan, pappa och jag spela ihop på min systers bröllop, berättar John Plahn.


Roland Andersson
[email protected]



Själv ska jag bara lata mig  i helgen o ev åka med till Karlsborg men det e aldrig lika roligt när mamma e borta, den fuskisen ligger på plajan o gottar sig. De har det iaf toppen det va skönt att höra!


resa....åh!

Idag stod storhandling på schemat efter en dags slit för oss båda. Efter det har vi hunnit käka lite innan vi såg att vår nya boxer kommit till affären en bit bort, så John ilade iväg direkt innan han skulle gymma. Vissa orkar mer efter jobbet än andra... :S Jag prioriterar soffan högt jag. Säkert nåt manfår betala dyrt för en vacker dag... Just nu e jag beredd att betala det.

På tal om vackra dagar, idag landade min mor i Egypten för en veckas semster o hade kanonväder o fint hotell. Det e väl det bästa som finns eller?!  En utlandsresa!! Man har inga bekymmer, klockslag spelar ingen roll o ens största "bekymmer" e vad man ska äta på kvällen typ.  Mm, det e liiivet!!!   O det livet e rätt lätt att leva. Alla som nån gång vart utomlands med mig vet att det e något jag upprepar ett otal gånger varje gång man ligger där på plajan o ser ut över ett turkost vatten..... DET E LIIIVET!! Så önskar jag man kunde ha det oftare.

 Egypten


Jag e en sån som tvångsmässigt måste läsa bloggarna från melodifestivalen o för ett tag sen läste jag Charlotte Perellis. Hon o sönerna hade vart på vårpromenad o bilden e tagen exakt där jag gick vareviga morgon, utmed vatten strax utanför Djursholms centrum. Typ exakt utanför Björn Ulveaus ö :) Snacka om flashback!! Undrar hur många gånger jag o Adam matade änderna där innan jag fick nog o ville hitta på nåt annat efter fem minuter :) Mindre intressant för er men jag tyckte det va skitkul hihi.








stackars morsa!!!

                         En dag helt för mig själv...

Trodde jag skulle njuta av att nån annan än jag gick upp o skulle jobba, men istället låg jag o kände att nä, jag ska nog upp snart jag med.. Men icke, jag låg kvar o somnade så småningom om o vaknade kvart över tio! Det ni! Men jag va vaken några gånger emellan.. Varför ska man upp å stånka på sin lediga dag -det där har jag aldrig förstått mig på.

Sen har jag fikat med Maria på stan o tjatat lite mer skit o kikat på folk. Hon va tyvärr tvungen att åka efter ett tag men jag satt kvar, så skoj att titta på folk tycker jag. Det finns alla sorter, det kan man lugnt konstatera även om man bor i en liten stad.
 När jag satt där så gick en mamma med två barn förbi o den ena ungen va något missnöjd med mammas beslut  att gå hemåt. Så ungen slänger sig på golvet o skriker o sparkar som en galning, o när mamman bara ignorerar henne o fortsätter gå så skriks det ännu högre så hela fiket stannar upp. Till slut vänder morsan högröd i ansiktet, tar ungen i ena armen o släpar iväg henne, benen tänkte hon knappast gå med. Sen slänger hon sin något tjuriga unge i vagnen o går o bara säger  "nu e det bra!!" med bestämd ton :)  Jag lovar att varenda kotte på fiket satt o såg detta o de flesta hade sen detta som samtalsämne.. Stackars morsa, men jag tycker hon gjorde helrätt även om hon sålart skämdes ihjäl när ungen skrek över hela gallerian o detta utspelade sig precis framför alla oss som trodde vi skulle fika i lugn o ro!
Det såg rätt hårt ut men vad fan skulle hon göra liksom, skulle ungen bestämma eller??Nä, heja morsan!!!! Inga bortklemade ungar! Men shit så svettigt o pinsamt !!!!!!
Vet en kompis som får göra typ samma sak varenda gång de e o handlar, det beundrar jag henne för, tror alla förstår!!!



Nu ska jag fixa lite käk för snart kommer min "Svensson" hem efter en hård arbetsdag, man får bjuda igen lite efter de tre åren han har gjort det :) Frågan e som vanligt VAD ska man äta???? Åter igen dagens i-landsproblem. Men, dock ett problem! Särsklit när det e jag som srår vid spisen, ingen kock direkt :S

överby igen

Kurs idag...trodde jag ja! några min innan jag skulle åka hemifrån ringer de o säger att hon som skulle ha den e sjuk. NEEEEJ!!! Men frisör som man e så vet man att alla kan bli sjuka, även vi som har tider uppbokade. Sånt styr ingen! Men jag fick ny tid nästa sön så vi får hoppas på bättre tur då.

Det blev dock en shoppingdag med tillhörande fika ändå med allihopa. Det enda jag köpte va en knallblå top på Gina, va inte i köpartagen alls idag.. Sen har mamma o systrar varit med hem till oss o vi fixade till lite kyckling, ris o sås,  o mamma blev klippt innan sin resa till Egypten på tisdag. Jag e inget avis alls :( Konstigt, det e alltid 120 knyck när vår familj e i farten, alla babblar, allt ska ske nu o det blir allmänt kaos på nåt vis... Jag e lika förvånad varje gång, fast jag levt med dom i snart 29 år. Men det e väl så vi är o tur e väl att alla e olika! :)



Ska strax se mina godingar i Köping när John kommer från studion, han e o tittar på nån sådan här i närheten med några grabbar han lärt känna. Men nu e iaf det sista spelningen gjord o han börjar sitt "vanliga" jobb redan imorron. Då får jag ligga kvar i sängen o göra det jobbigt för honom att gå upp, som jag haft det i tre år hihi! Jag har ju mina lediga måndagar kvar, men det känns ganska meningslöst nu, jag har haft det för att vi ska kunna ses o ha nåt liv ihop när man har ett så speciellt sådant som vi har haft.......Vi får väl se hur det blir i framtiden...



Vår boxer har sagt upp sig så nu har vi bara fyra kanaler o jag som typ alltid tittar på 3an eler 5an! Hoppas den kommer imorron eller nåt, blir tokig snart! Det e ju Gynning på tis jpå 5an o Sjukhuset på 3an...

BYE


bilder

Hade ju myskväll med brudarna i lördags...

  

     en viss herre ville åxå va med..


brådis

Gäspande klev jag nyss ur sängen, vaknade utan klockan idag. Istället ringde mamma. Så nu blir det duschen o sen iväg o träffa dom i Trollhättan o gå min kurs som jag tjatar om här varje gång :)

Kanske blir det ett par skor åxå, behöver stövletter eller liknande. Har ett par jag bor i just nu, det blir ju så att man får sina favoriter även om man har ett antal andra.

Nähä, brådis. Duschen väntar, sen drar jag....

TJING

mellis

Åh vilken skojig lördag!! Jobbade först till 12, sen åkte jag ut till Marith o Cissi o fikade o tjatade lite skit. Vad mysigt det e att ses bara tjejer ibland -dessutom e vi lika babbliga alla tre :)
Ikväll kommer  Hannah o Maria till mig o myser o ser mellis.  Lite snacks åxå kanske?? ;) Jättelängesen vi tre sågs, måste va minst ett halvår sedan, alla har haft sitt liksom.. Men ska det äntligen bli av!! Jag hoppas komma ihåg att ta några bilder o ladda upp här sen..

Imorron e äntligen sminkkursen -som jag har längtat!! Mamma o mina systrar kommer åxå till Överby o jag ska hämta Lenny o John vid bussen så de åxå får en shoppingrajd. Faktiskt Lenny som va lite sugen på att gå i affärer igår. Så vi bir ett gäng :) En rolig happening det med!!

Sitter just nu o kollar i lite olika kataloger, jag får ett sånt ryck med jämna mellanrum o då kollar jag allt.. Har dessutom beställt några till på nätet nu, så tidningshögen fylls på.. Plötsligt kommer man på att man "behöver" vissa saker man knappt tänkt på innan. Hm, kanske det som e syftet med att det görs kataloger rent av ? ;)




När vi gjorde service på vår bil för ett tag sen så tyckte servicekillen att det va en kanonfin bil, det fanns bara en sak att anmärka på o det va nåt med nån spindelled. Så nu i veckan tog John o kollade upp saken. Billigaste stället i stan skulle ha 4000kr för att åtgärda det felet. Så fan heller!! Så han åkte till märkesverkstan o vips så hade vi fått nya spindelleder -helt gratis! Det ska va John till det, han lyckas fan med det omöjliga ibland! Därmed tjänade vi enligt mig 4000 spänn hihi!

Trevlig lördag go vänner!!









RSS 2.0