feber ännu

Känns inget roligt att skriva om sjukdom men det blir ett sånt till iaf...

Har vart hemma med Lilly idag medan John o en polare vart med min far o hans lag o jagat älg. Har vart en sväng på stan o hon har sovit  ute en stund. Natten var, precis som jag berfarade, väääldigt sönderhackad av en glödhet liten tjej som jag om var o kylde av vid frysen faktiskt. Ja vi stod i dörren , jag la inte in henne där. Men hon var jätteduktig o drack massa vatten o till slut gick jag o hällde upp ett stort glas iskall mjök o det svepte hon det med. Shit vad varm hon var, jag svettades när hon satt i mitt knä. Så där avverkade vi hela dygnets ranson av alvedon... Så efter ett samtal till Sjukvårdsupplysningen (vilka guldmänniskor!) har jag nu fått några tips o råd inför natten o vart o köpt Ipren istället. Tydligen e det vanligt att barn får feber flera dgara efter sprutan, så det e väl det..
Hon va inte alls så varm nu ikväll men hon fick en ändå för att få sova i natt o inte få sån frossa.
 O jag med, I HOPE!!!!

Så det blev en lördag kväll i soffan framför Globen Horse Show som Lilly tyckte va skoj o sen DBK o Robins...

Snart sängen, om nån trodde annat ;)

feber

Inte vet jag om det e sprutan eller inte men idag flög febern på Lilly med besked o va uppe i 40 grader innan jag sprang hem från jobbet med alvedon. Farten var som vanligt men glansiga ögon, glödhet rygg o lite gnällig till sist men hela dagen hade hon var sitt vanliga glada jag.. Antar att det e time för en alvedon till nån gång i natt... Men man får va glad för att detta bara e andra gången i sitt liv hon har feber, kunde vart värre! Hoppas på en bättre morgondag, inget skoj att se henne sån alls... Somnade pladask men vi får väl se hur natten blir, vet själv hur värdelöst man sover när man har feber, fryser o svettas om vartannart o får liksom ingen ro i kropppen..

Har haft helt sjukt mycket på jobbet idag o inser att detta ändå bara e början, snart e julrushen här o all denna stress..  Så när jul kommer så e man helt "utsketen" o somnar i soffan innan kl 20.


Nähä nu lockar John från soffan med negerbollar o godis, sånt kan man ju inte motstå!

Känns som det blir bingen snart efter det...

Kram!!  


                                         


Det e ju såhär vi e vana att se henne: full fart framåt!

aj aj aj

Igår var hela familjen o tog den omtalade sprutan mot svinet, kan inte påstå att det kändes  speciellt mycket just när man fick den men kände att min arm började ömma ta mig sjutton innan vi lämnade rummet. Lilly sa inte ett knyst utan undrade mest va fasen sköterskan höll i hennes ben för. Men som vanligt efter att hon fått spruta så fick hon ipren i förebyggande syfte o sov sen hela långa natten till 8 i morse. Gött!

Sen begav vi oss mot Trollhättan o kikade på ny bil. O ja vad säger man, jag e inne på en saab 9-3 (de kan nog behöva våra pengar nu!) medan John, sin vana trogen, ska kolla upp flera olika o läsa o få mer kött på benen. Så -tadaaaa -det blev såklart ingen bil. Men på en av de firmor vi besökte insåg jag att det finns en till möjlig kandidat för min del... Alltid nåt, så nån gång ska vi väl komma överens.
Det enda jag vet säkert e att när själva affären ska göras upp, med prutning o det, då e jag utanför
butiken. Där finns inga hämningar i min kära sambo, det e ett som e säkert. O jag skäms ögonen ur mig. :)
Blev dock en del annat shoppat, tex bokstäver att sätta på väggen i Lillys rum, två tröjor till henne, en tröja till mig mm. Och självklart en obligatorisk fika..

Tillbaka till sprutan så har jag sovit skitkasst i natt o ojjat mig så fort jag nuddat armen o drömt konstigt som tusan o tydligen e det vanligt efter den.. Va lite konstig i huvudet när jag vaknade i morse. Men jag tog armen o gick till jobbet o ja...det funkade väl. Ont gjorde det o gör än, dessutom e jag svullen men vad e detta mot vad man kunde fått istället?? Nu får vi iaf inte svinet!

Nu har vi käkat korvstroganoff o e proppmätta, så jag antar att det bara e godiset kvar som ska ner i magen denna dag ;)


                                 

                                  Duktig kicka som tog sprutan så fint!


otursdag!

Ibland känns det som man kommer hem o myser o umgås med Lilly, sen efter fem min e det läggdags för henne. Givetvis e det längre men man har så mycket mindre tid nu när man jobbar. Idag blev jag dessutom sen o var hemma vid 19...då e det inte skoj. Men hon e så glad o go hela tiden o det sista sitter vi o kollar på barnprogram ihop o myser. Min lilla skrutta!!
Idag ringde dock John till jobbet o berättade att hon stått på toastolen medan han fixade till sig  o såklart ramlat ner i ett en sekund obevakat ögonblick. John trodde han dämpade fallet med sitt ben men annars for hon med huvudet före ner i golvet. Såklart funderade man på hjärnskakning men inga spyor eller antydan till slöhet så jag tror hon klarade sig hyfsat, även om hon såklart fick ont o blev rädd. Sen har det typ fortsatt så idag men massa fall o många mot huvudet, men det e väl så det är o de e tåliga som tusan. När sen John var o tränade o jag gick för att fixa välling så hörde jag ytterligare en duns o sen gråt. Vet inte alls vad som hände men hon kinkar verkligen inte i onödan så då blev det väl ett fall till kan jag tro..kanske var soffbordets tur denna gång? Stackars Lilly o hennes lilla huvud, hoppas det inte e nån fara! Har kikat lite på nätet o e rätt lugn nu...
 Vilken otursdag!!

Känns som jag hunnit massor ikväll trots att jag var sen hem, Lilly somnade som en stock på en sekund o då skrev jag en lista o drog till affären så fort John kom hem. Så nu har jag gjort ett storkok soppa!! Men nu e jag trött o seg i min morgonrock  alltså...vet inte varför men denna dagen har jag vart såååå seg, måste väl va vädret? Har verkligen fått tvinga igång mig..fler som känt så? Lillys fel e det iaf inte, hon var en pärla i natt med, så vi håller en tumme på att det varar!!.....OCH att morgondagen blir utan massa fall!!


Nähä jag somnar snart här, skulle duschat men orkar inte, blir mot bingen istället..

Imorgon ska hela familjen vaccineras, hoppas att vi klarar oss utan massa krämpor. Dessutom ska vi nog göra slag i saken att byta bil... :D SKOJ!!!


                 
 



julblandning

Hemma med halmen efter en helg i Karlsborg med Julblandning o mys. Skoj för Lilly o mormor, morfar o moster o  ses lite åxå.
Idag hade mamma bokat henne för att käka pepparkaka, ta lotter, se på tomtarna, fika o springa o leka med alla andra ungar. ÅÅÅ som hon höll igång, sprang runt i ett o dansade så inte en del på kroppen stod still, vi skrattade som tusan :D Snacka om att gilla människor..och att stå i centrum. Helst mitt på golvet .
Så gissa om vi hade en trött tjej när vi kom hem. Fick väcka henne för att hon skulle somna ikväll med. O hon hängde som en död sill över axeln på John när vi kom hem o sover fortfarande i sin säng, så gott.

 Nu ska vi två trötta föräldrar ta o komma i säng i tid åxå...

jaha då va det snart jul igen då....

Tjing!

sjukhusbesök o kalas

Hej igen, har inte hunnit blogga på några dagar, det har gått i ett!

Var som sagt på Barnmedicin med Lilly i veckan o hon gick igenom en hel del...EKG, blodtryck, koll på syretillförsel o ultraljud. "Ni kan lägga henne ner , det tar en stund", sa läkaren. Eh ja vi kan ju försöka, sa vi, den här tjejen e still en sekund i vaket tillstånd typ :)
 MEN va duktig hon var: inte ett pip på de timmar hon kollades o hon hade vart den lugnaste o snällaste patienten den dagen, alla andra hade gråtit, sa läkaren. Alla elektroder o slangar o klämmor fick sitta kvar!! Jag hade förberett mig på att få hålla fast henne o därmed gråt -men icke.

Beskedet vi fick var att det hörs ett blåsljud men hennes hjärta, aorta, mage, allt -ser jättefint ut. Så hon e helt frisk o behöver inte kollas mera utan ljudet uppkommer när blodet passerar klaffarna vad jag förstod. Hon undersöktes av en överläkare plus en "vanlig" o den vanliga hörde ens inget så....det skulle nog till ett tränat öra. Skönt att de med ultraljudet kollade även mage o aorta, då vet man att hon e helt utan anmärkning på nåt vis!! Bara detta tog 20 min så de va något noggranna.. SKÖNT!!
Blödig som jag är så fällde jag såklart några tårar av att hon va helt frisk o att de tyckte så mycket om henne, det värmer ett mammahjärta! O jag tror det va ömsesidigt för när vi skulle gå så vinkade Lilly, log o sa "ejja, ejja" ( betyder hejdå!)



                          

                     
Lite lek innan vi skulle in.

                          
                           Klara!! -Jag e frisk...o trött efter en lång dag.

                          
                           Allt ska det klättras på...


Nu ska vi fira Johns 35 årsdag lite med godis o pizza ;) Han har fått en skjorta o en hotellnatt i Göteborg på Grand Hotell 12 dec, shoppa, ut o ät ao mysa... jag ingår  i det. :D
 Imorg blir det mer firande i Karlsborg. Ska va där i helgen med Julblandning på söndag, då har mormor paxat Lilly..


Tjing so long!!

vår dag i skitvädret


Rutschkakan, det e där hon håller hus nonstop. Nu har hon dessutom lärt sig kommaiväg åxå, förut stod hon mest i svajade..

Ossian i ett försök att pussas. Men Lilly lyder mamma o väntar till 30 års åldern..

Trappor e skoj!!


som sagt..



Idag har John jobbat på sitt vanliga jobb o lämnade över sin tjänst i hemmet till mej. Så jag o lillan har vart på Öf o en massa ute trots detta skitiga o äckligt gråa väder!!! Jag hatar detta men hon behöver ju va ute så vad gör man inte??

Nu har en massa snor börjat rinna pga av tanden så det e mycket torka nu...

Nu ska jag testa min nyinköpta vinterjacka. Skoj :D




nattgäst

Har haft en bra dag på jobbet med besök av chefen o på eftermiddagen kom alla hundra (kändes det som) kartonger med varor från Matrix. Satan vad jag packat varor idag hörreni! Till slut var jag helt yr i mössan av alla färgnummer: 10V, 505G, 6N mm, så jag gav upp min tanke på att  sortera dom o lägga fram de jag vet e mest använda o vilka vi redan hade.  Ja det gick väl bra den första tiden o jag grejade som tuuuusan, sen fick jag nog o la alla i en kartong så vi får gå o hämta efter hand. 
Typiskt carro -går ut hårt o dör på spurten!!  Hehe..

Så när jag kom hem var jag helt uuuutsvulten o tiggde om Johns köttfärssås o det fick jag. Så nu står magen i sju hörn igen o lika godissugen e jag för det :) Tror nog jag hade några Mentos i skåpet?

Det e fullt hus nu kan man säga: två vuxna, två katter o ett barn  o framför allt två kattlådor som e något skrymmande....på 62 kvadrat. Imorse när jag skulle försöka få mig ett ansikte, så var Lilly väldigt nyfiken på Chillis låda o va i den o grävde tre gånger. Jag tvättade händerna , hon grävde igen, jag tvättade... Till slut fick jag nog. Det slutade med att jag inte hann käka frulle, inte dricka kaffe o sprang till jobbet med knut på huvudet  medan en liten tjej stod o fönstret o knackade o vinkade glatt. Skratta du lilla skitunge!!!





                                 

                                

Vi har som sagt nattgäst. Chilli e världens sötaste Ragdollkisse o tillsammans med vår goding härjar de runt i 180 knyck ena stunden o e helt utslagna nästa. Så gosig e hon åxå! Får väl se om Josse får tillbaka sin kisse när de kommer hem... Hennes päls e helt overkligt len.
Lilly har fullt upp men dessa två kan jag tala om....det leks jagas o pussas. Men hon e faktiskt jättesnäll mot dom o vill mest klappa o pussa..


Nä nu blir det väl till att lipa en stund till Mamma till en mördare.. Stackars krakar!

hänt i häcken

Tog sovmorgon till kvart i nio i morse -gött! Lite oroligt med sömnen nu när det e tänder på g så det va jag värd tyckte jag. Inväntar John som nu i e skogen på rådjursjakt o med honom kommer två kissar. Ja det ena e vår egen men även Chilli ska kvarta hos oss ett tag nu när hennes matte o husse e i Thailand o gottar sig. Fuskigt men sant!! En liten söt Ragdoll e hon..

Har haft en riktig busmorgon med en liten tjej som har tusen järn i elden hela tiden o hittar på massa hyss. Imorse när jag kom ut i köket efter att ha släppt henne med blicken nån sekund så stod hon på köksbordet huliganen. Värsta motionen att ha en ettåring kan jag tala om.. Inte en minut sitter man på arslet. 

Nähä nu vaknar nog snart Lilly o jag ska fixa till mig lite innan jag går på skiftet igen...



              


               


 

skiiiit -regn idag med

I morse när lillrumpan fått välling kom jag på att oj, det e  ett bra tag sen jag kollade om nån tand mot förmodan kommit upp. Åh jovisst, där e ett hörn uppe där i underkäken!!! Ingen aning om när detta hände, har liksom släppt det där med tänder o funderar inte så mycket på det....som många andra verkar göra. De kommer ju när de kommer, får man ju anta. O nu e de ju på g! Haha tänk så annorlunda hon kommer se ut i tänder...undrar om det bara smäller till nu eller om det går trögt nu när gommen lär va stenhård...
 Jaja äter bra gör hon så det går nog ingen nöd på henne.

Tidigt i morse åkte John till Karlsborg för jakt o jag har inet ens hört honom. Skumt, jag som e så lättväckt. Bra tassat! Visste e det skönt med en stund bara vi två men nu  har vi liksom inget att göra, stan e gjord, fikan med Anna likaså, promenad i regnet åxå -så vad gör vi nu tro? Shit jag e en rastlös själ alltså..! Kanske ska ta en buss dit?  Nja det verkar meckigt. Bilen e ju inte hemma  så man e ju lite fast här.. Kanske ska ber Gertie om ett besök??

Lilly e ju så rolig just nu. Efter att vi vart i Kalmar e alla småkillar Eddie o hon ropar dessutom det högt efter dom haha!! Han e poppis just nu o ett kort vi har ska det pekas på hela tiden: "Deddie, Deddie"!!



Kanske dax att få i sig middag??
  

                                       

                                        

                                       

                                       

pådrag

Har ju glömt att berätta för er om det skumma som hände oss på salongen häromdan...

Satt på en restaurang o käkade tillsammans med vår Matrixförsäljare, hade trevligt o pratade om ditten o datten. Brevid oss satt ett par ganska berusade killar i 25 årsåldern som bara blev pinsammare o pinsammare för varje glas. Dock såg jag att det inte bara var alkohol som hade slinkit innaför västen, det märktes åxå.
 Till sist åkte ett glas i golvet o de gjorde världens affär av det o ursäktade sig femtioelva gånger medan personalen torkade o vi suckade o tyckte att ska de inte slänga ut dom snart eller? Det va liksom onsdag lunch, inet fredagkväll.... Men icke.
Till sist gav de sig iaf av o jag tror alla pustade ut.. Under tiden hade man ju smålyssnat på dom, det går ju inte att undvika. Bla satt de o disskuterade priset på en mobil en av dom stulit o de skulle vidare till Expert, sen till bibblan o läsa om inbrottet de gjort på en godisaffär tidigare o bla bla bla.

När vi sen skulle fram med plånböckerna märker Åsa att hennes e borta. Men vi tyckte hon skulle gå tillbaka till salongen o kolla, hon e nämligen lite virrig vår Åsa :) Nä där fanns den inte. Hm , vi började ju så smått inse att de  killarna måste ha snott den. Herregud, e de små flinka på fyllan? När tog de den? Vi fattade inget..
Tur i oturen då att vi lyssnat o visste att de troligen var på Expert. Så Emelie o Åsa gick dit o mycket riktigt var de där o stojade runt. Kassörskan rekommnedrade dock att ta det lugnt eftersom de var beväpnade. ÖÖÖÖH OKEJ??!! Men de förföljde dom lite snyggt runt stan o ringde samtidigt polisen som sen skulle gripa dom på torget men fick kalla på förstärkning för att klara av dom.
Senare under dagen ringde polisen o sa att jo visst, de hade plånkan o allt fanns kvar. De hade ju Åsa i hälarna så de hade väl inte fått tillfälle.. Sen undrde de om vi hört mera vad de sa mm, de var nämligen misstänka för mera...
Till saken hör att Åsa känner den enes mamma o han hade nyss kommit ur finkan. Sorgligt o tragiskt!!

Med facit i hand insåg vi ju att de såklart snodde den när de, med flit såklart, hävde ölglaset i backen o alla va upptagna med det... 

Sicka fulingar det går omkring där ute!!!!!

Men nu e plånkan tillbaka, skänt det . Men va chockad man blir o förbannad att det finns såna bland oss...




Ikväll la jag bara ner Lilly i sin säng efter vällingen o hon somnade helt själv -första gången!!! Duktig kicka det :D   
Nu ska jag o John sätta oss i soffan, käka god mat o kika på Idol, Skavlan mm.

Det e hett om kontrollen idag, vi vill se olika  :)



kRaM på er!!!!



                                   

dagmamma

Go kväll!

Åh va jag skyndar mig hem varje kväll efter jobbet, allt för att få träffa min snutta så mycket som möjligt. Hon e så underbar!! Drömde världens mardröm härom natten o efter det blev man ännu mer tacksam att man verkligen har henne!! Det otäcka var att jag drömde att jag ville vakna o ínse att det var en dröm. O sen gjorde jag det -vaknade i drömmen o jo visst,  det var så illa. E ni med??? GISSA hur underbart det var att vakna på riktigt o inse med en stor lättnadens suck att allt var lugnt o prinsessan låg o sov gott..  Genomblöt pustade jag ut!!
Måtte detta inte återkomma...

Idag har Lilly o John vart på Öppna Förskolan o sen i en lekpark så nu hoppas vi att de små benen har fått springa av sig lite :) Att det ryms så mycket energi i denna lilla kropp!!! Roligt o krävande...

Idag fick vi även ett samtal från kommunen o meddelande om vilken dagmamma vi fått. Har hört mig för o bland de barn hon har e föräldrarna supernöjda o har själva blivit rekommenderade henne, de e ute hela dagarna i ur o skur (YES!!), man får veta vad o hur de ätit, mycket rutiner o ordning o reda. Dessutom få barn -Lilly blir i så fall hennes fjärde. Det tycker vi e toppen!! Desto mer uppmärksamhet till Lilly o lugnare tillvaro...
Nu ska vi prata igenom det hela o jag ska ringa o be om att få träffa henne... Så om vi vill har Lilly en plats där i jan-feb nån gång, när John ska börja jobba igen.
Men det ska kännas 110% rätt...




                                   

                                       


                                   



vår helg i Kalmar

Ojojoj va trött jag vart idag, det vet liksom inga gränser..

Vi tog ett mindre lyckat beslut igår, att åka hem på eftermiddagen just efter att Lilly sovit en timma o ätit i vagnen i en galleria. Med andra ord noll stimulans för en liten tjej. Därefter var det bilåkning i 5,5 timma o lite sov igen, ja det va va det tog hem i mörker o vissa bitar regn o snö o med sommardck på bilen.
Sen tyckte hennes föräldrar att det va sängdags direkt när vi kom hem...Hur tänkte vi där???
Nä där sa Lilly stopp. Kanske kan man inte begära att hon ska sova o va still dynet runt? 
Nä uppenbarligen inte, det visade hon i natt genom att va vaken från o till från ca halv två o framåt. Jag gick ifrån alla mina principer framåt småtimmarna o la henne hos mig, ENBART för att vi inte orkade gå fram o tillbaka i ett. Men det va en engångsgrej o jag tror varken hon eller vi sov särskilt bra....
Sista gången vi åkte vid denna urkassa tid, den saken e BIFF!!

Har iaf haft det jättebra i Kalmar o tom hunnit njuta av att bara vara, inte bara hetsa runt o hinna med allt...



Lite bilder därifrån..


Det viktigaste packas ner..



Utgång med farmor, farfar o kusiner



Bildsamtal med morbror



Godnattsaga


Mor o dotter. Sötaste Ester!!


Välling hos farmor





Var hittar man Lilly om inte i duschen??


Kusinlek... Borstning av hår

hemåt

Fortfarande kvar iKalmar men bär av hemåt snart. Inväntar en liten Ester med mamma på fika, sen ev en shoppingtur, därefter hem. E sådär halvsugen på att sitta i en bil i massa timmar men det e bara att ta tjuren vid hornen..
Jösses det blev lite handlat igår: stövlar, tights med skinn på sidorna ogivetvis kläder till Lilly. Allt detta på ca en timma -har man svart bälte i shopping så har man!


Ska klippa John rockabilly åxå ;)


Nähä, dax att hoppa i kläderna kanske??


Kalmar

Ojoj ilken söt bebis vi träffar här i Kalmar, lilla Ester e urgullig i sitt svarta hår o alldeles runda huvud. Inte alla bebbar som har det när de e bara några dagar gamla.

Började dagen på Ikea helt själv,utan barn o sambo. Enklast så, för alla ;) Blev ett antal ljus, ljusstakar, glöggmuggar  mm. Tur vi inte har hus tänkte jag för mig själv..
Gott att ha så nära till Ikea, men jag skulle bli urfattig..
 Såklart blev det en fika när övriga anslöt när jag var färdig. Därefter gick jag o John en snabbis på en nyöppnad galleria medan Lilly följde med farmor o farfar hem o lekte. Blev endast en fars dag-present o lite småkikande på stövlar som jag sen GLÖMDE köpa. Ni hör!! Hur typsikt mig som helst, men det e ju öppet imorgon med ;)
Ny dag -ny plånbok!!!
Vet inte om det ens hänt sen lillan föddes, att vi gått själva o handlat? Mysigt kan jag nog inte påstå för det va snabba puckar som gällde, men skönt ändå...

Nu e Lilly ute med farmor, farfar o faster med familj o leker. Hon vinkade glatt hejdå o gick iväg :) Känns som hon blev i skolåldern ungefär när man träffade Ester -sååå liten!

Ska väl passa på att slänga mig i soffan innan de är tillbaka...

Tjing från Kalmar!!

                           

packdax

Peter: jag looovar att inte glömma den, men tack snälla du som hämtade den. Tur att crewet var med. Visste jag kunde lita på dej!! ;)

Ikväll , efter jobbet har jag fixat syrrans hår med klipp, fyllt i utväxten (ni vet min allergi mot sån) o gjort kopparfärgade slingor i det för övrigt svarta. Får väl se hur ljusa de blivit när hon kommer hem frånThailand i slutet av månaden. Men fin blev hon iaf. Har sagt det otaliga gånger men hon kan skatta sig lycklig med den hårkvalite´n med tanke på hur mycket det vart med om: hårförlängninng ett otal gånger, färg, slingor, permanent mm mm. Mitt hade ramlat av av endast tanken.
Mamma hade Lilly här hemma under tiden o hade nästan blivit uppäten av alla pussar o kramar. Sicken gossetjej det blivit! När de åkte fick de även med sig kissen hem eftersom vi åker till Kalmar imorgon o vi inte kan ha honom där. Så i slutet av nästa vecka får vi en nattgäst modell katt vi med, då ska vi ha Josses lilla Chilli i två veckor. Undrar om vi får sova NÅT? Det brukar va fullt ös medvetslös dygnet runt..
 Önskar att jag får en katt på var sida om mig i sängen.

Nähä, här finns ingen tid att spilla, John spelar o en vild gissning e att han inte ens tänkt tanken att packa inför resan imorg, så jag får nog ta tag i det nu.

 Mot Kalmar. Får väl se om jag kommer åt nån dator där...


          

         En icke så vanlig syn

roligt o sköj!

YES!! Lilly sov som den prinsessa hon är i natt. Gulle hon!!
När vi satt vid bordet i morse o jag skulle käka frulle o hon plockade med nån majskrok, hör jag plöstligt:

- Da!! Da!!
- Vad vill du ha? Majskrok?
-Da!!

Jag fattade inget trots att hon pekade o pekade. O det va INTE majskrok hon ville ha, de framgick ganska tydligt.

-Lilly, vad menar du?
-Ka!!!!!!!!!! Ka-ka!!
-Jahaaaaa?! MACKA....

Det skulle hon ha o typ fam stora skivor ost. Då va hon nöjd. Tills non skulle ha nästa.

Hon e så rolig nu o fattar dessutom väldigt tydligt när hon är i allas blickfång o e en riktig teaterapa o fles. Skojigt!! Det sista hon gjorde innan hon somnade var att ta ut nappen o säga kisse, sen slocknade hon. Kissen e allt just nu, det e det första hon säger på morgonen, sen ska han klappas o pussas med (ja ibland härdar han ut) o det e det sista hon pratar om på kvällen. Djur o barn hör ihop!

Sista arbetsdagen imorg, sen e jag ledig tom tisdag. Beger oss mot Kalmar på lör o jag läääängtar!! Men innan dess ska min mamma o syter komma hit imorg o jag ska fixa hår. John spelar ju..


 Kram so long!
                             

                              Foto: Marie Lindberg

ingen särskild rubrik

Har vart hos Hannah ikväll, det var ett tag sen sist. Nu återstår bara en välbehövlig dusch...sen bingen. Lilly vaknade nämligen o gallskrek  kl 1 i natt, ingen aning om varför men det höll på fram o tillbaka i två timmar. John tog det såklart men i vår lägenhet utan dörrar så låg jag såklart vaken jag med. Det e såna stunder man e glad att man haft det så lätt o vi insåg att detta var vår andra natt det skreks sen hon kom, så hon e förlåten.
Man undrar mest varför -drömmar? nattskräck? magknip? Jaja nu håller vi bara tummen på att det va en engångsgrej o att både hon o vi får sova. Blir roligast för alla så..

Idag har hon o pappa vart på badhuset i Skara med två kompisar, såklart va ingen gladare än Lilly. Lär inte bli som sin mor direkt som e som en strandad val på stranden på sommaren, utan kommer nog hålla till lite mer i vattnet, kan man gissa, o då mer under ytan än över. Tyvärr hade han ingen kamera med..

Idag kom hennes lilla kusin hem o fick träffa sin familj. ÅÅåååhh jag vill bara det ska bli lördag så man får se henne..lilla Ester. Tror iaf det blir det namnet, lite skoj att jag föreslog det om det blev en tjej för ett tag sen. Då tyckte de nog "sådär" men ibland växer ju namn allt eftersom. Nåja, de tar såklart det namn de själva gillar bäst men jag tycker det e skitskoj med namn!! E dock fortfarande lite chockad att det blev en liten tjej:)

nähä, dusch va det ja....


            

"Lejonet e snäääällt.....MEN IBLAND BITS DET!!"

dagen som varit

O va gott det är med en ledig dag emellanåt, man hinner lite smått o gott som att va på ÖF, fika o gå upp med grejer på vinden. Göra lite nytta med andra ord, känns som man inget hinner när man jobbar.

Idag var både Ann, Mattias, jag o John o sjöng med ungarna.. o gick därefter på stan o fikade ihop med Annelie o Ossian som vi inte sett på jättelänge. Skoj!! Gott nog somnade Lilly efter en stund o vi fikade i lugn o ro.
 Sen har det mest vart middag, upp på vinden med småskit o såklart hamnade jag vid påsarna med småbarnskläder o packade ihop lite till Lillys lilla kusin (som ännu inte fått nåt namn). Jösses fattar inte att hon vart så liten, skulle knappt få på bodyn på ena benet nu typ :)

Nu e John iväg o repar inför spelniing på fre, sen på lör drar vi till Kalmar för att spana in nya tillskottet i släkten o vara  där tom tisdag. Ska bli underbart att se henne, träffa släkten på den sidan o det viktigaste av allt -Lilly får träffa sin farmor o farfar. Det händer ju inte så ofta som man önskar när man bor så långt ifrån varann. Va bra man hade det som bodde i samma kvarter..


Det blir bara underbarare o underbarare att vara med Lilly, nu skrattar man så man kiknar emellanåt. Vad ska det bli av henne tro?




Gullefia!


Det e mycket pussa o krama nu, som sagt. Här får nallen sig en kyss....



...o här får pappa en!

Vi päste ner i soffan ikväll o såhär låg hon säkert i tio minuter o päste :)

Ha en skön kväll!!










Ny tjejkusin

TJJJOOOOOHOOOOOOOO  !!!!!!!

Lilly har fått en liten tjejkusin för en dryg timme sen!!
 Jösses det gick snabbt må jag säga...

Undrar vad hon ska heta tro....? Väntar på att få prata med de lyckliga päronen nu :D
 John e sitt vanliga lugna o tycker såklart det e fantastiskt skoj men uttrycker sig lite annorlunda än mig, om man så säger. Fick liksom peppa honom att ringa sin mamma o pappa o prata om detta såååå roliga:) Inte direkt som jag, jag  hade ringt femtioelva gånger o babblat ihjäl mig :) Tur man e olika....

 FAN va skoj med en liten tjej!!!



 Måste stissa vidare.... 


                                         

                                          Den här lille killen e numera STOREBROR till en liten tjej. Helt sjukt, jag trodde 

                                          stenhårt på en kille till....

Draft: Nov. 1, 2009

                                                                                     

                                        


                                        

                                        

                                        

                                       

                                       

RSS 2.0