hemmahelg

Har heft en hemmahelg för första gången på väldigt länge. Så länge att jag faktiskt inte kommer ihåg sist. O sååå gott var det, vi har myst hemma, haft kalas för John som fyllde i lördags o idag var vi på Dagsnäs slott på julmarknad. Myspys!

Själv e jag så trött att jag skulle kunna sova mig igenom hela vintern men ni vet, plikten, vardagen o allt annat kallar. Så e det varje höst, så jag e van men ändå e det jobbigt..
Önskar man kunde knäppa med fingrarna o det bara var borta.


 

                     
Lilla Novisen sov sig igenom hela kalaset.
...o vissa andra showade loss.
Så hr mycket gillar vi att fika!


Man kunde testa hockey, men där gick gränsen...


kväll

Har slängt upp fötterna på bordet o har datorn i knät - nu tar jag kväll. 

I natt hade Lilly en mardröm o kunde inet somna in djupt på nån timme, stackars liten. Det va ett lejon i rummet som stod på hennes matta. Men sen sov hon gott resten av natten o länge i morse med.. som gott var.

Idag när hon o pappa pratat om det, berättade hon att hon sagt åt den att gå bort o då sprang den iväg till sin mamma. Det va verkligen ett lejon i rummet o hon pratade om det en del men inget ikväll, så nu hoppas vi det  va en engångsgrej. Hennes pedagogiska pappa har förklarat att det va en dröm o vad en dröm är, o hon lyssnade intresserat :)

Själv sa jag: -Det finns inga lejon här, Lilly. 

                   - Nä det finns bara tomtar, mamma.


Fortsättnig följer..besök hos Lillys kusin
Bilder från helgen som var, då var vi i hos Johns bror med familj o hade en trevlig helg.

På lördagen flög dock en rätt rejäl förkylning på mig o jag kände mig som i en bubbla, men det e ju så det e nu på hösten. Tycker de flesta går omkring o snorar o hostar. Trodde jag klarat mig men tji fick jag. Kurerar mig med c-vitaminer o hoppas på att det inte blir sämre.

Lilly o Julia lekte jättebra tillsammans, det va rätt smidigt tyckte jag -de små lekte o vi andra pratade o fikade ;)

Nä nu ska jag rama in skolkorten vi fick med posten idag  -Lillys första! O såå jättesöt blev hon! Tänk att de får de små att le, det e mer än jag lyckas med.. O bara att sitta still på en stol..
Hatten av.

                                   Tjing..

by me

Tänkte visa er lite från kvällen vi på salongen gjorde Gina Tricots tjejer. Ett ex jag själv gärna skulle kunna tänka mig att fixa till det på om jag skulle gå ut.
Innan vi började såg söta Lovisa ut såhär..


Började med att locka allt med en liten locktång som man virar hårslingan runt istället för att klämma fast håret o snurra in, som man gör på de flesta tänger. Lockade allt hår upp till en viss linje jag tänkt ut o sen gränsat av med klämmor.

Började sen kamma igenom det med händerna för att få mer "risiga" o slarviga lockar. Tanken va inte det fian utan mer rockigt o STORT.
Har tyvärr ingen bild från helt färdigt o uppsprayat hår, men här har jag satt i ett hårsmycke (Gina Tricot) o kammat slätt upptill. Lovisa e som en vacker Pocahontas o passar jättebra i detta, tycker jag!!
Ska tillägga att det bara e hennes eget hår o inte ett uns läshår, men med massa lockar o spray  -tadaaaaa!!!
Susanne fick ett njukare stuk med vågor på sidorna, mer romantsikt. Tyvärr ingen färdigbild här heller men ni ser på ett ungefär, sidorna sattes upp sen.

En annan stor förändring i veckan...

Elin hade långt hår första gången jag klippte henne. Inte nu!! Det blir bara kortare o kortare o hon kanontrivs -såå skoj!!!
RSS 2.0