nu drar vi!

Såklart sen från jobbet idag .....men nu drar vi!!! JIIIIIHOOOOO!!! Imorron e vi på beachen :)

Sagan



Mm nu e det snart ett år sen Sagan skrevs o man satt i Scandinavium o lipade för fulla muggar. Fick gåshud redan när de började rigga för hennes låt. O jag ryser nu! Spännnade att se vilka som blir årets artister snart....å årets "Saga",om det nu blir nån. Tänk va tiden går i alla fall!

uuuuunderbart

Det e mycket som ska göras innan man ska på resa....men det e ett angenämt "problem"... Dessutom e John i studion hela dan o natten så det mesta ligger på mig idag. Tror jag har kommit en bit på väg iaf men jag kommer på grejer hela tiden som jag skriver upp på min lilla (?) lista. Typ rensa kylen, slänga sopor, köra diskmaskien, packa till kissen ..a ni vet sånt där som inte tillhör det roligaste men som man måste... Dessutom jobbar jag imorg, vilket innebär att allt måste va klart idag..

Vad märkligt det känns att packa ner bikini o solkrämer som man inte använt sen förra sommaren, jag till hör nämligen badkrukorna o har inte ens doppat mig denna sommaren! Så temperaturen på Cypern känns perfekt: 30 i luften o 27-29 i vattnet. Det känns som jag kommer bada alltså ;) ÅÅÅH VA UNDERBART DET SKA BLI!!! Jag kan inte fatta att det e sant!

Jag har dock en hjälpande hand. Eller snarare tass...katten e med!!  i resväskan, i lådor jag öppnar, överallt e han med o river. Helt otrolig!! Just nu ligger han på alla mina kläder o myser. Ungefär som: Åk inte ifrån mej! Han förstår alltid när det e nåt på gång. Vad gjorde jag utan honom....han e ett ovärderligt sällskap.

Nähä, många saker på listan kvar o så måste man kankse ha nåt i magen åxå..hade alldeles glömt det.

shoppa


Provade de här i Skövde o blev helsfrälst. Jättehöga skaft o supersköna. MEN det e lite för hög klack för mej :( Ny  TourUndrar om det finns nåt bra sätt att ta av den..? Ni märker att det suger i shoppingtarmen........

otäckt



Härligt att läsa om ännu en nödlandning när man själv ska upp i luften i övermorgon... Idag va det Lufthansas tur att ha krångel med ett hjul...
Otäckt!!

modet




Åh detta vill jag ha!!!! Frågan e bara hur man ser ut i såna latextights :)Hon va iaf snygg i dom....

pumps

Gick på stan 30 min efter jag jobbat klart. Såklart hadlade jag :)

image166

svarta pumps....fanns röda åxå men det känns som de blir passe´ fortare än dessa. Dessutom funkar svarta till typ allt! Slapp köpa dom själv, chefen sponsarde, hade presentkort kvar från min födelsedag!! De ni!! Som sagt, jag har knappt vart i affärer sen köpstoppet på kläder startade....

fredag

 Varför ser det alltid ut såhär efter mej frågar jag mig alltid dan efter jag städat...

 Det e faktiskt fredag !!

image165

Nya ljuslyktor jag köpt.....gillar dom.

handledare..

Det sägs att det e fredag idag. Det känns inte så för mig men det e säkert för att jag även har jobbdag imorron... Så nu efter att jag slutat gick jag rakt in i gosisaffären mittemot salongen (FARLIGT!) o köpte en stor godispåse som jag o Lenny ska ha o mumsa på ikväll. Han kommer när han kört klart sista turen för dan i sin buss, nybliven swebus-chaufför :) Skönt att slippa sitta själv, ni vet ju, jag e ingen ensamvarg!! Tror bestämt att jag ska glo på Dobidoo, pensionär som jag e ;)

Igår kväll var jag hos Ann (ägare til salongen) o pratade igenom hur det e när hon inte e där osv. Gick även igenom att jag ska va handledare åt Ellen, vår 3 års elev från frisörskolan i Skövde. Detta känns som en jätterolig utmaning o jag ska försöka lära henne allt jag kan :) Ett roligt men såklart krävande ansvar åxå för mej. Man vill ju va bra liksom ;) Ska kolla alla hennes klippningar o färger o ge tips på hur man får det ännu bättre. Hoppas att jag kommer va precis som man själv ville när man va i den situationen själv.... Alltså göra mitt bästa!!

John spelar i Götet i två dagar å inatt ska han sova i jaktstuga i KUngsbacka me sin bror för att gå upp tidigt imorron o jaga.. Alltså ansvändnig för Gore tex-jackan :) Sen på söndag ska de in i studio i Skara o spela in en låt. Hörde den ungeför 134 gånger igår när han skrev ner noterna så nu kan även jag den om de skulle knipa ..;)

Nä nu blir det morronrock o tofflor . HELG!!!!

Å ni....två dar kvar att jobba sen drar vi ifrån den här regnskiten i Sverige till solen på Cypern..................................




Gore tex

Kom hem från jobbet i tid för en gång skull  idag. Vart va då min kära sambo? Ute o testade nya Gore tex-jackan (jaktjacka) i regnet. Det va perfeeekt väder för det just då... Spöregn. När det lugnat sig  tog vi en promenad i spåret  på ca 45 min (obs fortfarande i Gore tex-jackan!) o babblade lätt bort tiden, det går fort när man går o pratar om ditten o datten. Helst då om jackan ;) Han testade även sina kängor inför jakten  på lördag, Frågade innan om han verkligen skulle gå i dom men joooodå! När vi var i mål hade han avskavd hud på fotknölen o lilltån. Men han hade iaf testat dom!  Förlåt att jag skrattar min darling!! Som när man va liten o fick nåt nytt o bara va tvungen att testa direkt....så e det fortfarande när man snart e 33 ;) Nu några timmar senare tycker han fortfarande att vi  "pratar för lite om hans nya jacka"... ;)

Nä nu ska jag göra kvällstvätten o sen lägga mig o fundera ut vem som kan tänkas ta hand om vår älskade katt medan vi solar oss..

NU DRAR VI

Fig Tree Bay, Cypern!!!!!!    Om en vecka drar vi! Resan e bokad nu ikväll...FAN VA HÄRLIGT!!!!

Fig Tree Bay



En vecka o jag e på beachen -kan det bli bättre?!

SHOPPA!!!

Ledig o har en del på min "att göra lista"...

....kolla efter en bra kurs "före hund"', så man vet om man klarar det, ska bli en med PLI PÅ!!! Hatar olydiga hundar.

....ev höra med Jan o Marie om ett besök på mc

....restresan -det närmar sig nu!!

....dammsuga - trist men nödvändigt i ett katthem

....promenad!! man blir beroende


Nu e det nedräkning till jag får shoppa igen. Är i stort behov av jeans o dessutom har jag ingen höstjacka. Börjar bli kyligt med skinnjacka nu, så tur att jag hann köpa mig en mysig halsduk innan det trädde i kraft :)
Har spanat in ett par stövlar på Scorett åxå.. Men det e mycket nu, vi ska resa iväg plus att bilen ska in på service o det e ett måste eftersom man har igen det även den dagen man tänker sälja. Så det e bara att gilla läget. Men det skriker i min "shopparplånka" när det går iväg -som jag tycker -pengar till sånt som inte ens syns !! Det e ju såklart roligare att köpa kläder eller heminredning, det märks ju liksom :) Typiskt tjejer kanske att tänka så ?? Idag anlände åxå min bonuscheck på H&M på 50 kr, det märks att man inte handlat så mycket där nu, den brukar va högre. Om det e bra eller dåligt, det avgör var o en ... Även ett utskick från Åhle´ns kom (medlem där åxå vettni;) me lite smått lockande tips. Kämpigt!

Märker att jag snöat in på hemmet nu när det andra vart förbjudet, vilket e skitskoj!! Trivs som tusan  i det rummet jag fixat till!! Så om det inte blir nåt annat skoj idag skulle jag vilja till Lagerhaus i Skövde. Undrar dock vad min andra hälft tycker.....

Spänningen e oliiiiidlig..... ;)







mopsig :)

image162

Funderar starkt på en sån här. Läst lite om dom idag åxå..ska i så fall börja en "före hundköpskurs" snart.
Visst e dom söta??? Nån som vet nåt om dom??

kaffe o promenad

Nyss vaknat. Till regn! FY!! Men som jag bestämde igår så ska jag ändå ut på en rejäl promenix, mår så gott sen., Ska försöka tvinga med mamma på cykel (kan inte gå långt  pga fotskador). Ganska trist att gå själv..
 Men en kopp kaffe först skulle sitta fint så man vaknar till

Vi hörs!!




sommar..?

image161

Hittade denna. Inte mitt livs snyggaste direkt men it was summer and I love it !!! Dock likblek!! =/ Vart tog den underbara sommaren  vägen??!!


todays...

                                                    Dagens:

Idag: jobbat 9-13 sen kom mamma o systrarna o jag fixade deras hår. Det e ju sånt man får göra när man e frissa i familjen. Åkte sen me dom hem.

Ikväll: vart hos Mia o fått smörgåstårta, jättegod o sen klippt dom.  Sen en sväng till Annika o klippte henne o pratade bort kvällen som vanligt, där har jag en förmåga att alltid bli kvar ett tag :) Lika trevligt varje gång!!! massor att prata om,..  Så nu e man rätt mör. Snällt  att jag fick underbara plommon att mumsa på, hoppas min mage tycker lika =/

Imorron: En långpromenad som jag inte hunnit med idag, troligen på Hammarnäset här i Karlsborg. Sen kommer John när han sovit klart. Ska åxå försöka sova ut imorgon, skulle verkligen behöva det. Men vaknar troligen tidigt ändå när man får sova.

Bäst med dagen:   att min familj vart hos mig, de kan ju komma även när jag inte måste fixa håren kanske ? ;) En mysigt pratstund på Kärleksstigen.
 
Sämst med dagen: Lite stressigt... o min mage!!


SÖT



Gud vilken söt unge de har. Trendy babe!! :)

in my bag

Jo Zara (www.zara82.blogg.se) undrade vad man har i handväskan....
Hmm vill ni (jag) veta??

två parfymer
fluortabletter
kalender (va gjorde jag utan den
plånbok
nycklar
sminkväska med allt va den innehåller (allt e oftast utanför)
 visitkort
örhängen
alvedon
combizymtabletter
hårsnoddar
hårnålar (ett antal)
halsband
diadem
tandtråd
förra lönespecen

Mm...det va nog allt. Typ det jag behöver en dag ;)


Zakynthos

Nu börjar köpstoppet kännas.....e i stort behov att ett par jeans. Bor i mina Cheap Monday o Gina Tricot. De ena paret har min kära sambo tumlat så de passar numera ett barn i sex års åldern typ ..hehe! Men men jag får vackert vänta!! 

Kollade lite resor ...zakynthos fanns det rsor tll billigt . Nån som vet väder där typ 25 sept o framåt? E det sent att åka till Grekland kanske...hmm.. Visst ser det fint ut? Gilar fina sandstränder framför klippor o klappersten.


blaj blaj

Sappade runt bland kanalerna igår o fastnade vid Top Model Sverige. Herregud, man undrar hur pinsam man får bli...tänker på bruden som va 15 o hoppat av nian för att hon ville bli nåt stort, hon som stod o posade hela tiden hahaha!!  You wish tänkte jag! O även juryn tydligen..hon gick inte vidare. Välkommen till verkligheten lilla du. Vidare fick iaf en tjej från Skövde som jag tyckte va rätt söt. Alltid skoj att se när de e härifrån trakterna :)

 Innan detta var vi ute o gick i 40 min, va skönt det e!  Rensar hjärnan perfekt efter en stressig dag. Tror mig känna (eller kanske snarare inbillar mig) en fastare röv ;) redan!!! I vilket fall känns det som jag kommit igång nu å vill fortsätta med det, det e nog min grej nu för tiden efter alla år me träsmak i arslet av spinningcykeln. Att ha ridit sen jag va fem ger  hyfsade sittben, de e INTE goa på cykeln! O inte e jag nån gymråtta heller, jag vill uuuuut o bli kvitt färg o blekningsångorna :)

Nån dag nästa vecka ska jag o John till Ann o Zlatko o hälsa på dom o lillen, John har inte sett grynet ännu. Ska bli mysigt! Tycker varenda tjej går me magen i vädret eller har klämt ut. Huja..... Kan inte bara va för att man kommit upp i den åldern....eller?

Aja.....

Väntar på att Maria ska komma o äta äggmackor här som "förr", skulle åkt på Date i Skövde men eftersom de va i ett tält utomhus så kändes det mindre lockande. Så vi intar soffan o filten o slappar...finns väl kanske nåt att se på tv. Det blir en lugn kväll. Imorron väntar jobb igen o sen till Karlsborg me mamsen.

ha en mysig helg!!!!!!!!!

ila, ila, ila

Sluta läs om ni inte vill höra skryt, för nu tänker jag skryta lite.

det här har jag hunnit hittills idag:

...jobbat 9-18.30 me en halvtimmes lunch (försenad)

...lagat mat hemma på lunchen! hann dock ej äta den;)

...dammsugit hela lägenheten

...tvättat 2 maskiner

...gjort två bloggar

...städat toa

kom fan inte o säg att man e lat i alla fall!!

utläst!!!!

Undrar om hon verkligen ska klara det?? Stackars krake som lever med henne åxå, ständiga svek! Ungefär så har det gått runt i mitt huvud sen jag bärjade med den. Pratar om "Bortom ljus o mörker" o Eva som hon heter.  Kan inte dra mig till minnes att jag fäst mig så vid en  bok förut, särskilt när man har en i sin närhet som levt med en drogande i familjen under flera år. Den personen har fått mig förstå att det inte e några överdrifter utan det e ett rent helvete plus moms att leva med en knarkare, som ständigt loooovar att sluta, bara en gång till.... o e tusen ursäkternas ansikte. Fy fan!! Ursäkta uttrycket. Knark måste va det värsta som finns på jorden typ. Hur kan man ens tänka tanken att testa........... A jag går inre ens in på den biten.
Alltså den e super bra, men det vore ännu bättre om hon som skrev inte hade med typ tre tusen citat hela tiden, rätt jobbigt att läsa eftersom en rejält påtänd pratar sådär lite osammanhängade o svamlar.

Läs den!!!! den e svinigt bra ändå!!!  Gillar självbiografier som sagt.

 Hoppas kunna låna fortsättingen av syrran snart.


massa godis = motion!

Så godissugen jag e idag då! Å Emelie på salongen e lika stor godisgris o hade me sig en påse idag. Ååååh så gott det kan va!! Undrar varför allt onyttigt e gott eller snarare godast?! 

Nu ska jag o Lenny ut o gå bort det där i spåret. Fullt ös i fem km! John e me Claes o tvättar tak nånstans utanför stan så vi får väl se om man hinnner med. Känns skitjobbigt att ta sig ut nu när man nyss kommit från jobbet men jag vet ju hur skönt det e efteråt att ha rört på sig...gäller bara att tänka på det nu  =/ Bra att vi planerat det ihop så man inte kan banga..........

Dragster 3000 Super Salta Dragster. Suupergoa!!


spontanfika


  Jag gillar när folk bjuder in sig själva på fika o det blir lite spontant!! Idag gjorde Jenny detta, vi har inte setts sen vi va i Malung tillsammans i juli. Konstaterade att det får bli skärpning. Kände mig en aning mysklädd o osminkad brevid henne som vart ute i civilisationen idag. Men det bjuder jag på :)

I veckan ska vi ut till dom o kolla på deras lilla bullterriervalp Ebba. Så härligt namn tycker jag !! De ser så speciella ut men e säkert härliga när man lär känna dom. Får väl se vad jag tycker när vi varit där. Men Jenny e hård, det vet jag så det blir säkert en hund med pli på! Tuffa som de är....
 Detta e inte Ebba men en i liknande färg o samma ras. 

slött

Kockan e halv ett på dan o här sitter jag. Ni skulle se mej. Eller inte! Har inte ens kommit ur morronrocken ännu, inte dammsugit som jag skulle, inte sminkat mig, inte........ 
Men e man ledig så e man!! Alla andra dagar e allt ett stort schema: upp, frulle, jobba, kunder på exakta tider, lunch, hem.....sen rullar det likadant igen. Hur trist  o inrutat e egentligen livet? Alla borde  ha typ 80% tjänster o ha lite eget liv åxå efter det. Självklart me en heltidlön ;)
 
Nähä, livet kallar........ o jag vill bara surfa in o kolla restresor.



grillat!!

Igår kväll var vi ute o gick spåret i Råda här i stan. 5 km i snabb takt blev det. Så skönt efteråt!! Vid målgången fanns en eldstad o vi bestämde oss för att åka o köpa korv o grejer till grillning. Sagt o gjort, ja, John o Lenny gjorde upp eld (obs utan tändvätska) o grillade. Riktigt friluftskläder haha!!! Mysigt. Brevid skulle några utländska killar grilla o kom o undrade om vi hade nån bensin att tända på med . Ehh näääe!!


                                



En bild från turen ut till Hindens rev åxå. Framme!!


image155



reunion??

image149

Inte för det angår mej. Men varför gjorde de här slut?! Hans nya e sådär tycker jag,kan bara inte börja gilla henne, hon ser i mina ögon elak ut. Hmm... Men nu läste jag på aftonbladet att de e sååå bra vänner. Jen o Brad alltså. Reunion??!! ;)

vuxenpoäng

Jag samlar vuxenpoäng. Jag har nämligen börjar läsa böcker...tydligen. Måste docka va självbiografier för att fånga mitt intresse... Men, jag läser!

Hittade en bok brevid sängen som Matilda måste glömt här. Den handlar om en narkoman som försöker återfå sitt gamla liv men återfaller i lögner, "förlåt" o överdoser. Har precis börjat o det e mycket detaljerat skrivet, vilket e lite  jobbigt. Men innehållet e ändå intressant så jag ska läsa ut den.....Kunde intesluta läsa när jag lagt mig igår. Gripande!

   Nån som läst den??!!

svärmor o svärfar här

Har som ni vet haft svärmor o svärfar här i helgen o haft supertrevligt! Nu när de åkt känner man som nästan alltid en tomhetskänsla o bara undrar vad man ska hitta på nu. Rastlös me andra ord! Såna e vi, hittar alltid på nåt att göra. Vart ska vi åka nu liksom.....

Igår gjorde vi knappt gjort annat än att ätit  hela dan fram till fikat, kom jag på att en kund rekommenderat att gå Hindens rev. Det e en promenad i kuperad o stenig terräng rakt ut i vänern. Man har sjön på båda sidor om sig hela vägen o till slut e man längst ut på piren där vågorna bryter varann. Jättefint på alla sätt! Men hon hade inte berättat att det va 1,4  mil (!!) allt som allt o ingen landsväg att gå på direkt. Småsten, nedfallna träd o dyl hela vägen. Man gick två steg fram o ett tillbaka kändes det som! Men skam den som ger sig. Vi tog oss ända längst ut i blåsten. Sammanlagt gick vi 1 timma o 50 minuter i detta!!!!! Ena sidan hade typ storm o andra kav lugnt. Helt orörd natur eftersom det e naturrreservat så  inga preparerade stigar kan jag tala om. Till slut insåg vi att vi gick mot klockan...åtta går solen ner så vi sprang bitsvis hemåt haha!! Shit va mör man  va i benen sen. Kanske vad vi behövde efter vår "moffardag". Men va underbart det e att bara få trycka i sig det där "förbjudna"!!!

Vi e själva igen o John har troligen övertygat mig att åka en sväng på bågen. Därmed kan jag glömma att sitta på två dar. Hmm...


the new me!!

image147

 Skitsvårt att få en bild som ger rätt färger, hur det ser ut i verkligheten. Men iaf en före o efterbild :) Den lilla e då före ;)

besök!!

Hem från jobbet. Försenad såklart. Det e så det blir numera men det gör inget. Kliver innanör dörren o känner lukten av kaloppsen som John gjort idag. Satan va gott det ska bli. Väntar på hans färäldrar som sitter fast i bilkö nånstans utmed vägen. Snart e de här o vi får provsmaka :)
Har haft vår elev Ellen på salongen idag, hon e från frisörskolan i Skövde där både jag o Ann gått. Jätteskoj att ha henne där o nu åxå vara hennes handledare. Hon gör framsteg hela tiden. Idag har vi gått igenom folieslingor lite mera, vad man ska tänka på å så. Låter enkelt men kan lätt bli katastrof faktiskt.  Så nu efter en dag i kaos e jag hemma o ska ta helg. Fredag kväll e underbar när man hatr en helledig helg framför sig. Särskilt när man e tre hemma..me katten alltså ;)

Imorron hoppas jag på bra väedr o torgdag me svärföräldrana :)

Trevlig helg på er mina bloggläsare!!!!

kalas Matilda

E i Karlsborg. Kalas för lilla lillasyrran Matilda som inte e så liten  längre, fyller 15 idag. Helt otroligt!!! För mig e hon typ nio ännu :) Svårt med  presenter i den åldern så det blev presentkort på H&M. Så kan hon köpa vad hon vill.... Åkte hit direkt från jobbet så när vi kommer hem blir det till att fixa lite inför svärföräldrarnas ankomst imorron, ta upp kött o städa upp lite. Känns som man städar jämt men  inte  fan syns det. Märkligt!

Kort på mitt hår kommer när jag e klar med det, ska lägga i ännu mera beige. Så e det jämt, får mersmak när jag väl börjar ändra lite.. trivs som fisken :)

Nu ska jag umgås lite me övriga tajkon o sen hemåt.

Må gott!             KRAM Carro



Beige

Så va det gjort. Jag e beige!! Känns såå bra...ska göra ännu mer imorron tror jag. Hösten e ju här o då blir man sugen på förändring. Mitt hår e lite konstigt bara, ser ut som det ska bli skitmörkt när man kollar färgen o när man torkar ljusnar det hur mycket som helst. Skumt! Lite så e det ju på alla hår men mitt e tydligen extremt.

Tunnade ur Johns hår åxå, nåt man skulle kunna göra en gång i veckan ungefär, värsta Bobby Ewing. :) Men  hellre för tjockt än för tunt, som jag.  Han ska så småningom bli brunhårig igen åxå. Som sagt, det e höst.

Nu ska jag ta kväll efter tolv timmar på salongen, snart bäddar jag där :)
Längtar efter en kopp varm oboy, det e lite mulleskolan över det.
Slurp!

Tack alla som skrivit fina saker om min inredning. Verkligen jätteskoj!!!

Igår sepelade Date i Örebro med ny gitarrist på prov. Lite spänt för alla inblandade såklart, har inte vart lätt över huvudtaget den sista tiden o  jag förstår dom! Usch. Så när John skliver innanför dörren vid 5 i morse kände jag att jag inte skulle öppna ögonen eller börja prata, då e man ju klarvaken sen. Det gick bra tills John började babbla :) Rackarns! Så vi låg o pratade igenom kvällen typ en timme o sen kunde jag inte somna om innan klockan ringde 7.50. Hur typiskt e inte sånt?! Brevid snarkade min trötta trumslagarpöjk :) Dette o co var där. Lika kristiska som vanligt va Johns kommentar me glimten i ögat ;)

KRAM !! Carro

Så ska jag ha

                                     image146

Ungefär såhär tänkte jag färga mig imorron kväll...har spanat på den länge. Älskar färgen!!! Så så får de bli. Kan bli ljus till nästa sommar igen.  Såg henne  (Pernille Holmboe) i Emelies Glamourtidning idag o bara : SÅ SKA JAG HA!!! Så va det bestämt. Det ansiktet fick jag tyvärr inte men....

inredning


              Har väldigt länge älskat inredning o gör det ännu, därför e det skitskoj att jag äntligen gått lite inspiration
              att syssla me det här hemma. Efter vårt Ikea-race igår så bytte jag än en gång gardinerna i det "nya"
              rummet. Ja det e så det känns -nytt!!! Tom katten e mer i det nu, så jag kan inte va helt fel ute :) Han har
              stenkoll på nya grejer i hemmet eller när saker flyttas. Går alltid ett tusen varv o checkar av läget. Snacka
              om vanedjur!!!
              Gardinerna har jag o svärmor sytt tillsammans..kanske mest hon :)
               Känner mig nöjd me min insats i rummet faktiskt!

               

image144


   Såhär blev det..... en likadan fåtölj står på andra sidan soffan.

Ikae -mitt andra hem!

Blev Ikea idag...Jippey!! Skulle kunna va där i flera dar  känns det som. O köpa halva stället.

Inköpt:   fåtölj (likadan vi har) va skönast faktiskt! får tänka liiite praktiskt åxå..
                toaborste i rostfritt ( intressant va!)
                fotpall
                gardinstänger till Lenny 

Blev en heldag i Jönköping o nu ikväll har John vart o styrketränat (duktig kille!) o jag o Lenny var ute o gick spåret. Så man får va nöjd me dagen! Faktiskt gjort armhävningar åxå -det ni!! Tog kvällsmat hemma hos oss o vi kör på nyttiga linjen nu...John o Lenny e helinställda på detta o Lenny har tom vart hos en dietist..!!! jag får la hänga på så länge jag står ut. Åt godis redan idag så det går la sådär..... får va nöjd me promenaden :)

Sitter här me fluorskölj i munnen. Ska spotta ut o snart lägg mej. Jobbet väntar imorron igen!

Go Natt!!!

IKEA!!!!!!!!

Uppe me tuppen på min ledig dag..igen. E inte tillsammans me nån morgonmänniska direkt så han lär inte kliva upp än på ett bra tag. Synd, för jag vill till Ikea. Ungefär NU!! Varför e det alltid så? Har man sagt att man ska åka iväg vill uträtta det jag ska direkt när jag vaknar för att ha dagen där liksom. Helt klart e att killar o tjejer inte tänker så lika, men det va la ingen nyhet för nån?!

Kollade restresor igår. Kan jag få åka nu?!  Finns ganska billiga om man kan dra imorron el så. Känns skönt eftersom vi troligen kommer göra en "imorron drar vi" i slutet av sept. Måste va lite spontan o crazy ibland. Vågar man inte så vinner man heller aldrig..... Får vi bara sol o bad e vi glada. Turister stör mig inte alls, förstår inte riktigt de som inte vill se nåt folk dit de åker. Men smaken e ju som baken... Något jag just nu spanar in e Azorerna. Nån som varit där? Ser iaf härligt ut!

Nä, på me kaffet o dra upp John, sen.....IKEA!!!! Troligen Jönköping.









Dagens Carro

                                         Söndag igen då...veckorna går. Speciellt helgerna.

Idag kollar jag på höjdfinalen o hoppas såklart på Kajsa även om jag e ganska skeptisk. Hoppas jag får äta upp det! Emma Green känns.....chanslös ärligt talat. 

                                                                 
 Hoppas det ser ut såhär ikväll


Såg på Aftonbladet att min favvo Carolina Gynning gett sig in i idrottens värld. Tjejmilen o nu Lidingöloppet...med vattenfast mascara. Hon e ju för skön! Mer glamour åt idrotten :) Tjejen me jättebrösten har börjat kunna röra sig.  Tillsammans me Förkvällskollegan Carina Berg intar de nu löparspåret.

                                                   

Inom några timmar väntar jag John o Lenny på fika, sen får vi se om jag lyckas släpa me honom till Ikea. Skulle vilja köpa en fåtölj (likadan som vi har) så man får plats lite fler o kan se varann, inte sitta på rad i soffan :)


                                   
fast vit..såklart. eller denna....


                                         VILKEN TYCKER NI???


who


Vem?

Älskar du: Familjen, John o vår kisse
Avskyr du: orättvisa o fattogdom
Stör du dig på: divalater o elakhet
Delar du flest minnen med: Familjen o John
Gosar du med: John o ofta kissen
Förutom du brukar sova i din säng: kissen. (upprepar bara liite)

Sista personen som?

Sov i din säng:
ja
Såg dig gråta: John
Fick dig att gråta: Ann i morse, fått ett så fint brev.
Du spenderade en natt med: Behöver ja svara?
Du gick på bio med: min sambo.
Du gick ut på stan med: Emelie på lunchen
Skrek på dig: hmm
Skickade ett e-mail till dig: dansmaffian
Du pussade: ingen person. kissen:)


fixarcarro

                                              Tråkigt = ommöblering o pyssel. Idag blev det lite omgjort i fönstren o
                                                                         gardiner uppsatta (har aldrig det på sommaren) Älskar våra fönster.

                                           Gjort nya tavlor åxå. Ska sitta över sängen... 

Rätt nöjd över dagen.

Tvättat soffklädseln, fåtölj, o lite annat vitt i klorin. Som nya! Åh va duktig man känner sig. Många vuxenpoäng. Ska bara dammsuga o göra toan åxå som e det värsta o tråkigaste. Räcker me att man sminkar av sig så e det förstört... 
Har möblerat om åxå. Flyttat in en  fåtölj som man först nu ser tyget på till tv-rummet. Den va visst vit!! (vart full av kläder) o en byrå har flyttats till sovrummet. Vilken tid allt tar när man e själv, måste ju plocka ur så man orkar bära o släpa.. Inga armhävningar hjälpte där inte :) Nu börjar det arta sig...bara finliret återstår. Tycker det e skitskoj att fixa i lägenheten, synd bara att jag e slarvig så en röjning bara håller tills dan efter...

Nu ska jag se hur det går för Martin o Cissi i dansen sen blir det bingen.

Natti Natti!!
 Carro
                                                                             

camera likes cameron

image140


image141 En av hollywoods snyggaste om du frågar mej. Även klädmässigt. Cameron Diaz -förvånansvärt lik en gammal kompis till mig. Alla karlsborgare vet vem jag menar, Sandra Jönsson :) Vem det e en komplimang för vet ja inte ;)


gitarr

image135

Gitarr. En vanlig syn hos oss. Mellan bas, piano o trummor. Undrar om jag ska ta hem lite saxar,kammar o frisörkappor.
(Detta e dock i Kalmar.)

Kom från jobbet typ samtidigt som John kom från Mc-konslut igår o va sugen på nåt gott....trött som ja va. Lenny kom på besök, vår nya inneboende som vi skojar om :) Trevlig prick! Blev varsin pizza som jag blev typ proppmätt av. Ungefär spyfärdig! Varför äter man vidare när spyan sitter i halsen?? Gick tydligen ner en skål godis åxå....
How???

idag



  Dagens outfit. Slapp o ledig! hoppas detta modet me a-linje aldrig e över :)

               
image134

Inköpt: levande blommor på torget. Jag vet, e inget för mig men värt ett försök. Vita ...såklart som
min sambo skulle sagt.

Rätt mysigt att gå på torget, får ta me svärföräldrarna på det nästa helg när de kommer. Hinner aldrig göra det annars eftersom jag alltid jobbar. Har nu gjort min fjärde el femte lördag på raken, så nu räcker det för ett tag. Nästa helg ska jag va leeeedig!!
 
Ett STOOORT grattis til Ängla som fyller tre (!!) år idag!!! Tycker inte det e längesen som man vaknade av ett sms där det stod att hon kommit till världen å va världens vackraste. Tiden går.

RSS 2.0