bilder









Kläderna Lilly fick i present o bilder från morgonkvisten idag....
Ledsen för kvalite´n men det e så det blir när man e utan kamera... 

Idag styr vi kosan mot Karlsborg o myser hela helgen..
Men först ska jag vi få besök av Kenny o William :)


Trevlig helg!!!

blandat...

Var på stan med Maria idag, fikade o mådde gott, sommarklädda i kjol o tunn top. Sommar, trodde vi ja! Satan så det regnade efter en stund!!!!! Sprang med vagnen mellan affärerna o tänkte vänta med att gå hem tills det avtog men då hade jag stått där än... Så jag knallade, eller snarare sprang hem i skuren o va såklart genomblöt när jag kom innaför dörren. Lilly kollade storögt medan jag svor o sprang, hon satt där torr o go under regnskyddet hon, så hon kunde ju skratta hela vägen hem... 
 Jag HATAR skitväder o ännu värre när man tvingas uppelva skiten på detta sätt.

När JOhn kom från jobbet hade han med sig present från Johan som vart i USA o kom hem igår.. Såklart var den till Lilly.
En top från Ralph Lauren  o en jacka från Guess. DE E INTE KLOKA....NÅNSTANS !!!! Hur tackar man tillräckligt för nåt sånt? Sist han vart där fick hon en Tommy Hilfiger-tröja.
 Ja,,,,va säger man? Tack?...?? Det räcker inte.
(bilder kommer)

Imorgon åker vi till Karsborg o e där över helgen o firar mig o Lilly får träffa sin mormor, morfar o två mostrar......så kan man få lite "avlastning" åxå.. De e inte dumt. Sist vi var där hade pappa (ja lillans morfar) henne o jag, John o mamma var o åt hotellfrukost på Idas Brygga. Nåt de tydligen börjat med på sistone o det e väldigt uppskattat då alla som vill e välkomna. Jag åt så magen stod i sju hörn!! Lägg det stället på minnet om ni besöker Karlsborg nån gång: Idas Brygga. Ligger ett steg från Göta Kanal o har supergod mat...

Dags att packa för avfärd....IGEN.
Återigen på resande fot....

Tjing!!



Madrassbus...


Foto: Simon Plahn

På Gotland..
Lillys kusin Julia o jag.



Lilly


Lilly blänger på tjejen i gungan brevid...





Än så länge glad när mamma vill fota..





Blommor, kan man äta dom?




Börjat tröttna o testar alla miner hon kan.....




Gåvagnen o inne, tack o lov..


Bilder från idag..

vart tog dagen vägen??

Redan 9.30 i morse var jag i Örslösa o träffade goda vänner o fikade.
 Otroligt, vid den tiden brukar jag va kvar i morgonrocken o slöa fortfarande..
 Marith såg lätt(?) gravid ut med sin kula som ska va ute senast 17 aug, samma datum vår lilla skulle kommit förra året. Usch tänk när jag gick o gäste i värmen!!!! Men hon lät ju vänta på sig till 2 sept -då va det lätt att hålla sig för skratt! Men Marith har planerat snitt om den ej kommit den dagen, det måste vara skönt iaf. Då vet man iaf att det finns ett slut.
Det trodde inte jag....

Det e nog det enda jag uträttat idag, förutom ett besök på Apotket o Ica -skoj va? Sådär, mest ett nödvändigt ont. Ser dock att solen skiner ute nu så det blir nog en sväng med Lilly i vagnen när hon vaknat, hon sover eftermiddagsblunden nu, trött efter att ha lekt med alla ungar. :)

Vi börjar längta efter Anna o Filip nu som vart på kusten hela sommaren känns det som. Vi har inte setts på länge. Men de ska bege sig hemåt på tors så sen får vi passa på innan det drar igång med jobb för oss morsor! 
Vi brudar planerar dessutom nåt skoj i framtiden ;)



Nu ska jag fortsätta plocka här hemma....






Vår docka

Biiiingoooo

Tack ska ni ha för alla fina gratulationer!! Nu slutar jag fylla år..
 
Igår va jag på bingo igen efter några veckors uppehåll o herregud, jag vann IGEN!!
"Bara" 800 spänn denna gång men det e ju mycket det med. Va glad man blir! Det passade perfekt för mitt kalas på lördag.. jo jag fick krypa till korset o iaf ha ett för familj o släkt. Gillar inte sånt alls annars, e
tt grattis räcker gott för mig.  Men nu har jag beställt Exotiskt festfat med kyckling o kalkon -hur gott låter inte det? Längtar redan o få hugga in!!

Idag ska jag o Lilly till Maria en sväng o en o annan kopp kaffe slinker väl ner..vi har inte setts på länge o har väl en del o babbla om. Ikväll har John sin egenkväll som jag hade igår o jag gissar att hans går till att träna, så jag o Lilly får väl busa själva. Igår skrattade hon så hon kiknade när jag dansade framför henne (hm, va betyder det) o vi höll igång som tusan, så jag varnade John för att det kunde bli en tröt tjej rätt snart när  jag åkte.
Hon hade slocknat direkt :
)



tjejen som älskar dammsugaren!!


sommarfin



När mamma o pappa vill fika e det majskrokar som gäller



Godisboxen jag fick med massa göttit i



Nyvaken Lilly, nyvaken mamma

Det här e ingen vanlig dag för det e min födelsedag!!

Då var vi på fast mark igen, efter många om o men. Men båten gick i tid även om det va smockfullt, o det funkade fint i bilen ända till Skara då Lilly spydde ner sig o hela bilen. Stackarn blev väl åksjuk...eller nåt. För det stannade som tur väl var vid det. Tack o lov!
Men hela bilen var full av husmansgryta som hon käkat o ja, det såg ut ungefär som innan det svaldes. Man torkar dock gärna efter en liten tjej som mått dåligt..utan varesig kväljningar eller annat.

Tog in posten idag o ja det va litegrann efter en vecka hemifrån, vi hade ju inte tänkt på att de nån ta in den... kanske ett tips till nästa gång. Där bland brev o annat låg en liten kartong till mig med ett foto från Lillys dop på. Jag fattade inget!! Vem har ett sånt kort? som jag funderade.. Den va nämligen fylld av GOOOOODIS!! o dessutom sånt jag gillar så det måste va nån som känner mig väl. Men jag behövde inte fundera så länge, för när jag pratade med mamma så kunde hon inte hålla sig när jag frågade om hon visste nåt om den. Syrran var boven! :D

Fick även ett sms av henne som jag skrattade som tusan åt.

" Tänk va tiden går
Nu du redan fyller 30 år
Bli gammal o grå, när du har små
Tur att de inte gäller dej som e en så fin tjej
Vi ses hos oss om du inte hunnit bli moss
Hahahaha haden äran. "

Får man inte till ett rim så gör man ett eget liksom... :D

I morse ringde det o människan i andra änden sjunger "ja må hon leva". Va e detta, vem känner jag som kan sjunga? Det va Zara som mellan amningar, bajs o skrik från två småttingar tagit sig tid o ork att ringa o gratta mig på 30 årsdagen. Det e inte illa må jag säga!! Jag blev både jätteglad o överrraskad, det e skitlängesen vi snackade men det känns som igår..sånt e la gött??!!
Tack stumpan!!

Nu har vi packat upp o börjar komma i ordning här hemma, det brukar ta mig minst en vecka annars att ens öppna väskan. Man vet ju jobbet det innebär..

Har även hunnit ta väck min fruktansvärda utväxt o ska nu skölja ur blekningen o slänga mig i soffan men en ny Se o Hör. Bara o låta ögonen vandra, ingen koncentration behövs -så slappnar jag av.

Ps: har ni läst tidningarna idag? Min hemby e omnämd -Lasse Holm blev jagad av en älg på sitt sommarställe utanför Karlsborg. Hehe, alltid skoj när den lilla pricken på kartan näms..

Kram so long!


Bilder från Gotland


Maria o julia njuter av Tofta Strand




Eddie tar upp potatis till middagen.






kortfattat




Lillfisen stortrivs här bland allt folk o framförallt älskar hon att bada!!!

Vi hörs, nu ska jag ut i solen!!!

Får väl se om vo kommer härifrån nu när båtarna kört ihop... mig spelar det ingen roll, jag stannar gärna.
Kaos råder tydligen..

HÖRS!!

Gotland is the shit

Befinner oss på ett soligt o slappt Gotland o njuter i full drag. Ska suga ut det sista jag kan av min lediga sommar, snart drar jobb igång igen o John ska vara hemma med Lilly o ha sin goa, härliga tid med fika hela dagarna ;)

Vi e ett stort gäng men det funkar kanon, vissa åker iväg då o då för att få lite space men jag har, allvarligt talat inget behov av det. kanske e översocial av mig..? Men isåfall e jag glad för det.

Har legat på stranden  heeela långa dagen -kan livet bli underbarare? Sol från klarblå himmel, vågskvalp, sandslott o huden luktar bränt fläsk. Ja lite bränna ska man väl ha fått?! Hörde de där hemma hade regn, då blir det ju om möjligt ännu bättre.

Ha det gott så länge, skriver från Simons dator så vi får se om jag kan låna den igen :)

KRAM

Ladda om!

Det va tufft igår, så tufft att jag svor på väg ut ur kyrkan "fyyy faaan va skönt att det e över!!", men alla instämde..
 och alla på pekade att Lilly gav glädje mitt i all sorg i kyrkan. Det kändes skönt! Mitt brev lämnade jag åxå o farmor hade bett prästen läsa upp ett från henne. SOM jag grät!!!
 Därmed lämnar jag detta..jag e helt slut o hoppas ladda om idag för imorg åker vi till Gotland o ska bo en vecka ihop 12 pers, då kan det passa bra att va på humör.. eller vad tror ni?

V.30 e sen länge bokad i Johns familjs stuga i Tofta, där vi ska träffas o bo alla Plahn-barn med familjer. Tjohooo, det kommer bli livat o högt i tak med alla ungar. Får väl se om vi vill träffas mer efter detta :) Närå, jag e rätt säker på att inte alla går på varann o gör samma saker hela tiden. Själv kommer jag inta beachen om solen visar sig.. jag längtar efter det som bara dänn!! Har inför dett skaffat Lilly en baddräkt med solfaktor 50 plus även om hon får vistas e skuggan. Ja när hon inte badar då, hon e galen i vatten o helt orädd. Det har hon inte från mig men jag e glad för det.

Håller som bäst på o packar åt mig o lillan, ja jag hinner ofta packa åt oss båda inna John ens ägnat det en tanke o sen sitter jag i bilen o tutar -ja ni vet ju.ska inhandla liet smått o gott åxå innan mamma o pappa med två vänner invaderar lägenheten o ska sova här i natt. Imorg ska de till Fallens dagar i Trollhättan o då tyckte de att de kunde slagga här. O javisst, gärna, de har lite o sova igen! Som grädde på moset tar de med kissen hem medan vi e borta, så får han leka med lilltjejen Chilli. Eller ja, hon e rätt kaxig så han får se upp :)


Bäst att sätta igång då...

Tjing så länge!

Finns det möjlighet så laddar jag upp bilder från Gotland

tvära kast

Läs nästa inlägg, det e desto roligare....
Det e tvära kast i mitt liv just nu.

Vill bara meddela de som skriver o undrar vad jag sysslar med om jag inte bloggat på nån dag, att imorgon e bland de värsta dagar hittills i mitt liv -farfars begravning...

Så ev e jag inte upplagd för det här då..

Har skrivit ett brev som får följa med honom där jag skrivit ner de tankar jag har o vad jag verkligen vill ha sagt men säkert inte kan säga imorgon. John fick läsa o han tyckte det va extremt bra. Jag tyckte inte inte jag fick till slutet riktigt men när han läste det igen o blev lika berörd, då lät jag det vara. O det blev väl..hyfsat.

Håll en tumme för mig. Man överlever väl men det känns verkligen inte så.
För att göra det hela ännu värre ligger farmor på sjukhuset o får med nöd o näppe åka hem imorgon.

När vänder det?

Kram så länge

WHAT A TRIP!!!!!!!!!!!!!

Tillbaka på Lichöpingsmark igen. Vilken påhittig gubbe jag har!! Jag har e jag vet inte huuur många år pratat om att jafg vill se Allsång på Skansen live.
Någon hade tagit fasta på det.

På sön kväll blev jag ombedd att ha packat "halvsnygga " kläder o även "väderkläder till mån morgon..inte för jag äger det sista, men ändå..
 Jaha, vart ska vi då?
Hemligt....!!!!

Så här satt vi med min mor, syrran o Micke o skulle på Diggiloo, o alla visste utom jag. Gaah! Josse gav order att inte prata om det mer  för hon skulle försäga sig snart. Så det blev inget mer snack om det.. 

Sånt hemlighetsmakeri spricker man ju av!! O vad jag gissat o fundilerat..
Men när vi väl kom iväg o åkte några hundra meter så släppte han bomben:

Vi ska bo på hotell i Stockholm, i em ska vi shoppa o mån kväll går vi på Skansen o ser allsången.....
VAAAAA???!!!
Blinkade några gånger för att få bort några tårar. Va glad jag blev!!

Tänk att nån vill mej så väl :D


Vilken uuunderbar resa!
Det e ju egentligen inte så att man jublar att åka långt med Lilly direkt, men vilken pärla: sov från start till mål. Gött. Vaknade dock när vi snart va framme o det va mattajm.....det va bara det att Stockholm har en lite annan trafiksituation än vår håla, så det va köer o 30-skyltar. Jippie, då kan vi räkna med gallskrik nu då i nån timme...men när vi hittade hotellet var det över en timme "över mat" o inte ett ljud.
Var hon mutad??

Så vi har vart på restaurang, gått på stan o sen då Skansen..
Skansen -vilket plejs! Träffade dessutom Sten där o jag tror det e flera år sen sist. E det inte komiskt? Tänk så många buggar vi gjort  under Patriks tid i Date , sen inte setts på flera år, sen träffas man i storstan!!! Han jobbar på Grand Hotell nu för tiden, kommit upp sig i smöret ju ;) Så vem vet , han o Britney kanske e sååååå efter dessa två veckor hon ska bo där med sina småttingar. ;)
Då kan jag ju iaf skryta med att man känner en som sett henne hahaha!!



:) En härlig kille!

Var såklart kvar till slutet o var inte hemma förrän  3 i natt så man tackar för att Lilly vaknade 8 o sen somnade om till 10.15...



TACK min goding för en jättefin present!!!!



VART SKA VI?????


Här trycker vi in majskrokar...


Vårt urtjusiga rum


Lillfis på storstadsbesök



Powernap kanske...?


Idag efter Öppna Förskolan så gick vi en sväng i solen o avslutade med glass...





Ja han är iaf med på bild...




våttahell??

HJÄÄÄLP jag e kidnappad !

Skoja bara, fast jag är det, men på ett positivt sätt. Har fått order av John att packa en väska med halvsnygga kläder men även för utebruk. Va fasen...!. O jag får inte reda på vart vi ska!!
Jag spricker snart av nyfikenhet ju -skitjobbigt! 

"Du fyller 30, Carro!!" e ko3mmentaren.... 

Inte vet jag vart vi ska o vad vi ska göra men det ska bli skiiiitkul!!!!


hejdå så länge då..




Foto Matilda Björhed

Lillrumpan ska åxå med

by Matilda

Bilder från Karlsborshelgen o någon dag innan..


Foto: Matilda Björhed














Nu ska jag laga käk åt alla, d e e på väg hit för ikväll ska vi på Diggiloo på Läckö slott. Skoj skoj!!!

GRATTIS

STOOORT grattis Zara o Emil som ikväll fått två små knyten, Vilda o Älvin. (www.zara82.blogg.se)

Dubbel lycka :D

Gott kämpat gumman!! Stålkvinnan her self.



KRAM

slappar

Är i Karlsborg på slappar semster. Mysbrallor, tofflor o massa gott o äta  e det som gäller -det e liiivet de se!!
Nä, ingen lång stund vid skärmen idag hörreni, ska umgås med min familj...

Sänder en (läs MASSA) tanke till Zara som troligen föder tvillingar just nu. Efter FULLGÅNGEN TID!!! Det ni!!

Spännande så det skriker om det ;)


Höll på att skriva namnen på de små men hejdade mig i sista sekund, har förstått att  hon vill hålla det hemligt...en stund till :D O det får man ju respektera.


 











Vår oemotstådliga unge

besök

Familjen  Wikström har besökt oss idag, med sig hade de en liten överraskning -lilla Nova. Nova  e 4,5 mån med mörkt lockigt hår som var så go så. Tänk så små de är o vad mycket som händer på vägen!
Lilly vägde dryga 10 kg på BVC i tisdags o va perfekt enligt sköterskan, klarade alla tester mm.
 Jaha kan man konstatera, det va ju bra. Jag som knappt vet hur de "ska" äta mm ålder för ålder, utan kör på känn. Jag hade iaf skött mig bra o hon fick allt hon skulle. De va la bra då..
Tycker de e hysteri kring allt det där.

Känns som vi ätit hela dagen o troligen är det så.. avslutade med en bamseglass i solen nu ikväll.
Äta äta äta!!


Bilder från dagen




John med båda småfisarna




Ett av kapen på Polarn o pyret, en kofta/jacka.
Sorry för nappen med det blev ett antal vurpor idag..




Som tokig i persika, men bara  att tugga o suga på.
Inte svälja... :)


Foto: Angelica W
I Peters trygga famn..





När Lilly e borta dansar katten på bordet..


Ledsen för dålig kvalitet men har fortfarande ingen kamera...

VINST

Igår kom mamma hit på lillsemester o vi var på bingo. Min tur håller i sig -2200 spänn mer i plånboken på hemvägen e inte illa!! Jag var SÅ nöjd så.
Jag som verkligen aldrig vunnit nåt rejält har nu haft supertur två gånger....kanske ska köpa mig en lott åxå??



På vår göteborgstripp köptes ett nytt soffbord o när vi igår skulle sätta ihop det fick John eld i arslet o äääääntligen ville fixa till Lillys rum. Så nu, ca 4 mån efter att jag börjat tjata om det så e det bearbetat av hennes pappa.
Skam den som ger sig!!
Det blev kanoooon o det erkänner han åxå.. tv-rummet e numera mitt i lägenheten o man använder det rummet, det har känts som en gigantisk garderob o grejer har bara vart inslängda på nåt vis, tills nu. O lillfisen har ett eget rum att härja i..
Nu e det klockrent!!!

Fixade även nytt tyg till en ram o nya ramar till massa kort på lillan som Matilda tagit, så nu har hon en fin tavla på väggen. Har åxå skaffat en skitbra "matta" som liksom går att plocka isär o käka på litegrann o den e poppis vill jag lova. (se bild)
 Av både katt o barn. Katten har legat där sen den kom upp.

Tänk så mycket som hänt i vårt hem bara sista dygnet -jag känner knappt igen mig o häpnar över hur fort det KAN gå, bara man sätter fart!! :)
Tänk om alla insåg det.





Inte riktigt klart men nästan...



Som ni ser, mattan e redan urriven..



Inte lätt med en liten med i flytten, pappas bas va både god o rolig att spela på..





Efter sången härjas det vilt o manleker helst med de saker andra just tagit o lekt med.
 "Hallå fatta eller.."!!




Prinsessan i sin nya klänning..





I måndags var John för första gången med på Babysång. Tror han gillade det för han vill med imorgon igen ;) ska bara va lite svår..

Kan kanske va bra för lillan att få rätt toner sjungna o höra hur låtarna egentligen ska va......


Dax att lägga sig kanske....lillan sover sin första natt i eget rum. Hur ska det gå tro?

Natti natti!!!!





shoppat

Katvig T-shirt Midiapple, grön
bild: www.funkybaby.se

Har handlat på nätet till Lilly pilly päronpung idag, en sån här tischa. Hon e så fin i starka färger o jag tycker Katvig har så coola mönster, så en sån slog jag till på.

När man fyller på garderoben innebär det även att en del måste ut, så nu har jag lagt kläder i påsar som Josse ska hjälpa mig sälja på Tradera. E ingen haj på det direkt..
Om man nån gång får fler barn så finns det ju att köpa o vissa saker som man har speciellt förhållande till, typ allra första plaggen o saker man verkligen gillar o som fortfarande e fräscha, de behåller jag i tryggt förvar. Men lite ska bort. Även om jag e rätt säker på att de skulle passa även nästa gång för jag e helt övertygad om att det bara blir tjejer här. En känsla jag haft sen jag vet inte när... Var säker när Lilly låg i magen med, trots alla kommentarer att det garanterat va en pojk. 

 Men om jag jämför högen "till salu" o det jag sparat så vinner "spara" med hästlängder.


Har beachat idag med, med fam Mellström o vi gav oss inte i första taget fast det blåste bra o drog ihop sig det sista. Bestämde även en Göteborgstripp imorgon ihop med dom... Ska bli skoj!  Läste dock nu att det lovas sol här i Lidköping. Humm, humm, jag har som princip att utnyttja varje solminut ju..som ni vet ÄLSKAR jag solen.  Men ibland måste man göra avkall har jag  hört.
Det tar emot.

Jag önskar mig regn imorgon när jag slår upp de blå :D


andra tankar

För att komma på andra tankar o för att Lilly skulle få ta sitt livs första dopp i sjön, åkte vi idag till stranden hela familjen. John har nämligen semester i tre veckor nu -härligt för alla! Till o med jag o John badade FRIVILLIGT, vet inte när det hände i Sverige sist men idag var det faktiskt varmt o när jag säger det så tycker alla det -tro mej.  Vi brukar stanna när vattnet når fotknölarna ungefär... Det va såå häääärligt!!!!
Lilly o Filip plaskade runt o till slut nlev de så varma i kläderna att de slängde sig hit o dit hejvilt, vilket resulterade i x antal kallsupar o dyk men inte ett knyst av nån av dom. Sjöodjur!
Undrar vem vår dotter fått det från..... Sotarn?

Har bara hunnit käka thaimat efter det, vi blev kvar länge på beachen o NJÖT!!






Babe i nya suiten



Mamma har shoppat en baddräkt till mig o en likadan e påväg till kusin Julia.
Tradera -min last, men man gör fynd ibland. Som detta..




Majskrokar = muta för att stanna i skuggan. Klänningen har min moster köpt åt mej, säger Lilly.
Som SÅ mycket annat som vi e glada för!!!!!




Premiärdopp i poolen i Karlsborg med mormor som vakt.
Poolen som mormor sa att  bara lillan skulle få plats i..? Kanske läsa på förpackningen nästa gång ??? ;) Syns inte på bilden hur stor den verkligen är. Men det  e ju perfekt -bara o slänga sig i brevid stumpalotta o plurra.

Nu ska jag inta vågrätt läge i soffan..

Imorgon ska jag ringa farmor o prata... blir nog ett kämpigt samtal med mycket gråt.
Än en gång: stackars henne.

Igår, på farfars dödsdag (inget ont som inte har yttepyttelite gott..),  tog hon sitt första "egna" steg förresten, men skriver inget i boken än. Vill det ska bli två för att "giltas" som vi säger.. :) Det e på väg..

då var det över..

R. I. P  min goa goa farfar

e det slut nu tro?

ÅH härligt väder o en go dag på stranden ....trodde jag. Skulle lägga lillan när farmor ringde o berättade att vår goa farfar e dålig. Jo jag vet att jag skrev det i mars åxå, men efter sju sorger o åtta bedrövelser e han nu på hem i Karlsborg, fint läge precis utmed vattenet..men om det vet han inget.
E det slut nu tro?
Usch, fy, fan , jävlar, helvete vad jag hatar detta!!!!!!
O stackars farmor sen då, de har alltid vart så kära, gått armkrok, pussats god morgon o godkväll, bara pratat väl om varann o vart gifta i oändlighet. I mars höll jag tummen allt jag orkade för att han inte skulle somna in på deras bröllopsdag, det hade vart om möjligt ännu värre..   Kan nog inte ens förstå hur hon känner nu.
Nu e jag "rädd" att det ska bli på min 30 årsdag... När det än blir blir det för jävligt. That´s it.

Finns det nåt värre än när nära o kära mår dåligt?
Tror inte det.

Lilly, runtspringandes o tjoande o med fan i blicken, e lyckligt ovetande. Hade velat vara i hennes kläder nu.


Nähä, dax att kontakta Karlsborg o höra om det e läge att åka hem...

Julia o Maria

Tror att detta med bloggandet e som terapi på nåt sätt...har längtat efter det idag o vissa dagar känner man bara näe.. Men idag så..

I morse kom Lillys kusin Julia o mamm Maria o hälsade på oss o hängde med på sångstund, Julia undrade nog först vart hon kommit men blev sen lite varmare i kläderna o lekte på. Därefter hängde även Anna på till vårt nya plejs Skogshyddan o käkade pastasallad som jag gjorde igår kväll (äs natt), fikade Marias goda kakor o njöt.... tills det började tokåska o blixtra. HU!!! Så efter några timmar fick vi vackert ta pick o pack o åka hem. Hur surt e inte det efter alla fina dagar vi haft, så när man får besök så blir det skit. Surt sa räven men vad gör man !!
Det e skoj att se de små som e så jämngamla, hur lika och OLIKA de verkligen är. Underverk fyllda av energi, vilja, spring i benen o järvlaranamma redan. Vad månne bliva??

Men tiden går fort när man har roligt o dagen blev snart kväll o dax för Valldaborna att dra sig hemåt.
Vi har haft en supermysig dag men tyvärr inga bilder eftersom min kamera e trasig. Så trist såna här gånger när det "hänt" nåt i vårt liv ;) Men jag hoppas att man kan få några på mailen av dom.

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch efter en riktigt KLIBBIG dag, har haft en härlig svetthinna med inslag av svettdroppar  på kroppen hela dan.

De va la gött da!!

BYE



Troll med trollfrissa



Killen som kan konsten att slappa!!
Till o med han tycker det e hett nu..

RSS 2.0