dax att hotta upp morsan o gå ut

Kom på när jag la mig igår kväll att Lilly hade läkarbesök idag kl 11.30 o det e rätt tidigt för oss. Som tur va ställde jag klockan på 10 o mycket riktigt sov vi båda då...  Så jag gick o fixade till mig medan lillan vackert sov vidare tills jag väckte henne kvart i elva !! Snacka om sjusovare alltså, tjejen har en "vakningsprocess" som e i klass med hennes far dessutom, så hon hade lagom vaknat till när jag stoppade henne i vagnen o gick iväg. Trodde att det skulle braka loss i gallskrik pga hunger lagom till vi skulle in men hon charmade läkaren totalt, babblade på o skrattade sååå gott. Det e så mysigt att se! Hon har långa utlägg numera....
Hon gick iaf igenom denna besiktningen åxå med högsta betyg med ett extra plus på att hon tydligen e väldigt "med" för att va så liten o allmänt tidig med det mesta. Inget man vet som förstagångsförälder, man har ju inget att jämföra med, men det e såklart roligtm o skönt att höra att allt e bra med vår prinsessa.

Nu, kära vänner, ska jag ta o väcka Lilly, ge henne mat o sen skutta in i duschen. Morsan Carro ska ju på partaj ikväll !!!!  Herregud, hur gör man egentligen? Vad har man på sig  nu för tiden? Hur brukar jag sminka mig? A jag får nog börja i tid :)

Fasen vad skoj det ska bli !!!! Lilly o John har med andra ord MF ikväll -MorsaFritt!

När katten e borta dansar råttorna på bordet....


fullt upp

Idag har vi vart på stan hela dagen o shit vad det tog i o blåste !!!! Stormen e på intågande kan man lätt påstå. Så jag tog fram massa ljus o myste när jag kom hem...  
Träffade Angelica o fikade med henne o köpte även en topp på Gina innan jag kom hem, får se om det e nåt jag kan ha imorgon när jag ska ut på tjosan igen, Date i Skara. Blir tjejfest hos Malin innan som jag hoppas kunna gå på med pumpen i väskan, det blir några timmar utan Lilly så hon får hålla till godo med ersättningen.  Krisar det får jag hoppa in i bilen o köra hem, värre är det ju inte o hon har ju faktiskt en pappa åxå som gärna har henne själv... Blir nog inte jättesent, för på lördag ska jag göra Sanna, en kompis hemifrån till bruuuuud -det ni!! Vi ska börja klockan 8 på morgonen, så tidigt har inte jag gått upp sen i somras men det ska  nog gå bra.
Fullt upp i helgen alltså...

Nu ska jag kika lite på tv innan det blir bingen....

Natti !!

tårar o städdax

Har just fått bort klumpen i halsen efter att ha lyssnat igenom en låt med Sonja Alde´n jag gärna vill ha på dopet. Ska låta John höra den o se vad han tycker, jag har även ett förslag på sångerska. Spännande va?? ;) O det är inte jag, jag lovar ;) Tror minsann personen i fråga läser här ibland .... Aja, tänk i alla fall att kunna skriva en sån text. Otroligt. O det e inte "Du är allt" jag syftar på nu även om den e såååå fin den med.

Idag ska alla ha fått inbjudningarna på posten o nu börjar det här med att välja psalmer o om vi då ska ha några "egna" sånger, vilka det då ska vara.. Då ska man ju hitta noter o greja åxå o då tror jag minsann Lenny får göra en insats nån ledig tid, vi äger inte ens nån skrivare i det här hemmet. Sen ska Matilda få i uppgift att skriva ut ett av alla hundra kort på Lilly hon har, som vi kan ha på presentbordet o hon ska även fota under den dagen. Lenny har erbjudit sig att filma, gulle han!!


Nu ska jag städa -det låter väl skoj ??

idag e det tisdag, hela dan.

Idag e vi minsann uppe med tuppen, ja i alla fall vår tupp -nio! Så jag sitter i morronrock, kaffe i handen o Lilly tyckte vi gick upp väl tidigt o har just slumrat till igen i  sin babysitter med kissen som övervakare brevid. Så idag kanske e dagen D att få nåt gjort ?? Återigen ska jag ta tag i projekt tavla o köpa häftstift ..ala 80 talet!. Har glömt det varenda dag jag vart på stan -e huvudet dumt får kroppen lida, som det så fint heter.
Undrar varför det alltid stämmer på mig?

Har som mål att komma ut på stan sen när vi blivit klara o sen mot kvällen ska vi till Tådene o träffa Nilsson/Jonsson som inte blir av allt för ofta nu för tiden. Men det blir när John kommit hem det... Innan dess hoppas jag hinna med en del här hemma som inte blivit gjort, roliga grejer som städa toan tex.  Blä va tråkigt men oh så väl behövligt typ varje dag. Hur lyckas man....

Det va det för idag -tisdag hela dan.
Nu ska jag hämta posten o käka dagens gröt.  *mums*

fInA vÄdReT!

Vilket härligt väder man vaknade till idag!!!!!!!!!! Härligt. Friska luften here we come! Sitter just nu med en ätande Lilly på armen o min kalla gröt står på bordet -det blev nämligen läge mat NU just när den va klar så här sitter jag. Har som uppgift att få iväg dopinbjudningarna o postgirot (ja jag har det än) så det blir perfekt med en promenad när vi är klara, då står "sova" på matosovklockan igen har jag en känsla av.

Nu börjar dopet att närma sig o jag har bestämt mig för att ha klänning, frågan e bara vilken. Om nån hittar nån som ser ut att vara lite jag så hojta gärna till, tips behövs. Har inhandlat dukar, servetter o ljus via syrran som vart på Ullared o nu återstår att komma på nån fin dukning....jag med noll fantasi åxå. Hm. Men det ska nog lösa sig vad det lider.

Dags att rapa, ja för lillan alltså. Mamman rapar lite när som...haha!

Skövde med mamma, Josse o Lilly

Har gjort Skövde idag jag, mamsen, Josse o Lilly. Det blev fika o lite ny shoppingrunda i nybyggda  Elins Esplanad som jag aldrig vart i förut. Tror det kan bli det nya man åker till,helt klart!!  Det va faktiskt  en hel del roliga butiker under samma tak. Därefter gjorde vi ett besök på ett mindre roligt ställe, nämligen sjukhuset där min farmor ligger sen några dagar tillbaka. I natt tappades lungorna på otroliga 3 liter efter att ha haft vatten upp till halsens början. Hon borde tuppat av för längesen med tanke på att hon bara kunnat andas väldigt ytligt, shit att hon klarat detta utan att kvävas! Men så trodde hon åxå på riktigt en morgon, att nu dör jag !! Imorgon när läkarn går ronden får hon svar på röntgen. Håller alla tummar jag har!! USCH!!  Men farmor e en käring med krut i -det ska gudarna veta!!!

John kom hem sent ikväll efter den omtumlande dagen o nu ska vi krypa till kojs, lika trötta båda två. Även om jag inte måste upp o jobba så tar det på krafterna att "jobba" med barn åxå, tro det eller ej, även om vi som sagt har ett oerhört snällt barn. Men man sover nog inte så djupt som annars o jag e något lättväckt. Sen har man en till som ska göra "morgontoan", äta o kläs på varje dag, o det tar sin tid, plus att man har ett hem som man ska undvika förfall på där emellan. Jag vet inte vart dagarna tar vägen men försvinner gör dom. Alla som går/gått hemma med barn vet säkert vad jag menar men vissa tycker "men du går ju hemma på dagarna". Öh, jaa visst men det e inte så att jag e ensam, ligger på sofflocket, rullar tummarna o inget gör direkt. Fan vad jag kan störa mig på sånt !!!!!!!!!

Nog om det, nu ska jag sööööva

helgen

Idag vaknade jag strax före elva o va ändå "sketatrött", typ bakis !! Men jag skuttade i morronrocken o inväntade att Lilly skulle vakna o mamma o Matilda komma. Under tiden tog jag min dagliga gröt med linfrön, jag kan verkligen längta efter den -troligen det enda nyttiga i mitt liv just nu =S Numera blir det frulle runt tolvsnåret o sen kanske bara fika under dagen ända tills John kommer hem, då e klockan runt halv sju!! Jag som vart nära att döda om jag inte fått mat varannan-var tredje timma. Vet inte vad som tagit åt mig, så jag försöker verkligen tänka på att jag måste äta, å då inte bara  fika utan MAT. Idag blev den riktiga maten pizza (fy) klockan halv nio till Doobido. Ingen av oss orkade egentligen gå utanför dörren men jag drog nitlotten o fick stövla iväg till pizzerian i mina  marinblå o oranga mysbrallor, svart jacka, keps o joggingshoes (alla som känner mig vet att marin blått o svart har man inte. No matter what! Men tydligen...) Fy satan va jag såg ut, o såklart va det fullt på stället, vad trodde jag, fredag kväll liksom...? Som tur var ingen jag kände.
 Men e det inte ofta (läs:alltid) så, att när man ger sig ut o ser ut som nåt katten dragit in, ja då träffar man massa folk o man måste stanna o prata, man skäms ihjäl o vill bara hem. Kalla mig gärna fåfäng men sån e jag. Men det hör till saken att jag, även fast jag e frisör, ofta går utanför dörren med håret oborstat o uppslängt i klämma o själv tycker jag ser ut som ***.... typ varje dag numera känns det som, o då intalar jag mig (lätt övertygande) att folk tycker det e skönt att se mig ofixad just för att jag har det yrket, hahaha!!!!! Jajaja det blir nog bra....


Imorgon: Jag o Lilly  ska göra ingenting hela dagen, John har spelning med bandet o ska repa hela dagen. På kvällen måste man ju se Date, Johns gamla kollegor i Dansbandskampen kl 20.00. Kan undra hur det ska gå??!!

Söndag: John ska med Johan (kollega) på nåt skumt galej  hela dagen.... Hmm...?! Så vi får vackert roa oss själva denna helgen, Lilly o jag. O det ska nog gå fint, som alltid annars.


Nähä, duschen e gjord, lillan ligger i vaggan  o John e på väg mot sängen. Ska väl åxå bege mig ditåt.....

gårdagen

Som ni vet var vi på galej igår o GUD vilket julbord, minst sagt!! Kalkon, kex, ostar, julskinka....ja listan kan göras oändlig o det fanns inget som saknades, jag lovar.  Vi åt så magarna stod i sju hörn. Ja inte Hannahs då, den va mer rund hihihi!!! Risalamalta som jag älskar tex...åååh va gott det va! Gratis va det, desutom.
Det hela började lite skumt, när vi gick mot entre´n i totalt mörker ser vi massa ljus utställda o så hör vi hästgnägg. Öh.... va f-n e detta... När vi går genom portarna hänger det dessutom spöken o Hannah konstaterar att hoppar det fram nån nu så pinkar hon på sig. Shit, det va läskigt faktiskt.. Väl framme möts vi av massa halloweenklädda folk o vi undrade lite stillsamt om vi missat att det va Halloween idag o fick ta en extra koll på biljetterna så vi tagit rätt dag. . Men som tur va så va alla vanligt klädda där inne.
Det va mysigt att komma ut i civilisationen litegrann, bort från barnbubblan som man fastnar i. Vi konstaterade att det nog måste vara ett tag sen vi va ute eftersom vi inte ens hittade till parken, bara ett par mil hemifrån. Skäms på oss. Tänk va roligt det e att glo på folk, det kan underhålla mig länge ska ni veta. Tjejen/damen/flickan mittemot oss hade en hyfsat svår ålder att gissa på. Ingen färg ihåret, grå-beige i ansiktet, grå kläder, 80-talets pufflugg.....hon kunde va allt mellan 25 o 45 konstaterade vi. Jag tycker det e ganska tragiskt att se sånt o då menar jag inte att alla måste va tiptop men man kan väl anstränga sig liiite, iaf när man ska ut ?? O vill hon inte va fin för sin man (ja hon hade två ringar) ..o framförallt
-sig själv! Aja, jag tyckte inte hon såg vidare lycklig ut. Lite "tillfix" skulle nog lättat upp..


Cissi var här idag o hade med sig en blomma till mig!!!! Tänk vad glad man blir av blommor, en jättefin gerbera fick jag plus några haklappar till lillan så man kanske kan spara in någon tvättmaskin i veckan :) Perfekt. Idag har jag nämligen kört soffklädsel o typ vartenda plagg så man kan säga att jag haft pressat schema. Tycker mig aldrig se botten på tvättkorgen..


Bilder från gårdagen...


Grodan Lilly...med allt på trekvart :D




Innan vi åkte




Nu ska vi käka oss proppmätta !!



Jessica uppträdde med Arvingarna


Nu e det god natt!!!


iDaG...

Hittills...

Vi har redan haft besök idag -sköj!
Mia (extramormor som hon kallar sig) o mamma stövlade in på en slät kopp o gosade lite med lillan o tro det eller ej, de fick även med sig det de skulle hämta -pappas mopedram. Vi hade faktiskt precis slått upp våra blå, Lilly o jag o idag har jag faktiskt ringt BVC. Vår prinsessa spyr nämligen nåt otroligt mycket o även om jag vet att det e överskott som kommer upp eftersom hon går upp i vikt, så tror jag vi ska be om lite Gaviscon eller vad det heter. Tycker så synd om henne att bli blöt hela tiden, det går typ fyra ombyten per dag, det e inte lite som kommer upp. A vi får väl se vad det utvecklar sig till. Sköterskan ska iaf ringa upp.



Idag...


Köpte den berömda ramen igår men glömde, inte helt  oväntat, köpa nåt att sätta fast tyget med. Så då har vi en anledning att komma ut idag med.. Det ser iaf ut att bli skitsnyggt, jag får sätta ut en bild sen när det blir klart, detta evighetsprojekt som egentligen bara tar några minuter att få klart men aldrig blir gjort.
Sen ska jag försöka hitta mina glansiga tights i min överfulla garderob. Som att leta efter en nål i en höstack, tro mig! Jag o Hanniz ska ju till Götene på baluns ikväll, det ska bli urskoj, jag vet inte när jag va ute sist men samma prosedur kvarstår -detta med kläder !! Plånboken tillåter dock inget nytt inköp så det blir till att ta nåt som redan finns, har en svart klänning på lut men jag vet inte.... får väl ta o testa runt lite sen..
John ska med andra ord ha Lilly själv ikväll o han tycker det ska bli jättemysigt. O jag tror dessutom det e nyttigt för oss alla tre. Jag e av den uppfattningen att det ska gå lika bra med pappa som med mamma. O det e inte lite har företar sig som första sak att hitta på med henne själv, han ska nämligen på möte på gymet med nån tränare. jag får väl tanka upp henne innan så sover hon troligen. Närå, hon e världens gladaste så det fixar han galant!


Dags att återgå..




min darling i somras....

en lista snodd av syrran


[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

Ögonfärg:
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

Längd:
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 140-160 cm - 1500 kr
[ ] 120-140 cm - 700 kr
[ ] 100-120 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

Ålder:
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ x] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

Familjeordning:
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - tillbaka till 0 kr

Dricker du alkohol?
[x ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - tillbaka till 0 kr

Synen
[ ] Har glasögon men använder dem inte
[ x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

Färg på bilen [även föräldrarnas bil]:
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[x ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

Skostorlek:
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-42 - 2000 kr
[x] 39-40 - 1000 kr
[ ] 36-38 - 500 kr

Favoritfärg [upp till 4 stycken]:
[ ] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[x ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

Använde du en miniräknare för att räkna ihop allt?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10,000 kr
[x] Penna och papper - 20,000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Totalt: 62 400kr. Så mycket är iaf jag värd !


blandat

Usch vilket äkta höstväder det e varje dag nu.... jag e ingen höstmänniska alls (vilket tjat om det), utan tycker det e ganska sorgligt när det blir mörkt o grått o sommaren blir längre o längre bort. Uschianna. En liten charter till Mallis skulle inte vara fel just nu, sol, blå himmel o en playa som inte går av för hackor -det e liiiivet, det säger jag varenda gång man ligger där med en kopp kaffe i ena handen o tittar ut över ett knallblått hav!!! Vad man ska äta till middag e ens största "problem"  o man bara glider runt. Men, det e inget som passar in i vårt liv just nu utan man får vacket knalla runt i höstlöven istället. Men om nåt år eller två kan jag tänka mig att dra iväg tillsammans med mor eller/och farföräldrar, då kan man ju hjälpas åt att passa Lilly. Tänkte jag i alla fall ;)  Ni som känner er berörda kan ju ha det i åtanke  *pik pik* haha!!!
Just nu e det nästan så folk i ens närhet slåss om att vara barnvakt men nåt säger mig att en lördagkväll när hon kan gå kommer va lite värre, av nån anledning
.

Idag har jag som enda mission att komma in till stan o  köpa den där ramen. Idag igen tänker ni, mm jag har inte kommit iväg än. Seg! Igår hade vi besök av Jenny o hennes lile grabb o även Marianne kom till sist, det gillas!! Kom, bara kom!!!! Därefter började jag fixa om lite på borden o fick fram lite ljus o så..

 Det e ju som sagt höst.



Har börjat läsa Charlotte Perellis blogg. Gud, vilket liv de lever de där stjärnorna.  Hon känns verkligen som en tjej som sliter. Visst tjänar hon pengar, säkert i massor, men hur mycket jobbar hon inte?? Nä jag tycker hon e värd varenda spänn! Hur får hon ihop allt? Hem, ungar, jobb o tillfixning av sig själv.. A jag fattar det inte men hon sitter väl på toa o slänger in i tvättmaskinen med fötterna samtidigt :D 
Ja det ger jag mig fan på !!




Lilly har blivit kaxig!!



Bilder från när Kenny o Annalill var här o vi tog oss till Kinnekulle o tittade på ett stenbrott o fikade.

      
Hungrig..?


Tre generationer



Lilly hade sina Adidas-shoes hon fått av moster Josse
www.josefinebjorhed.bloggsida.se




besök igen

Hej igen....

Denna natt var härligare, gumsan sov till 7 i morse!!!! Min snutta *love*  Bara jag gav henne mat igår så tystnade hon. Lite dålig man känner sig som mamma när man inte fattat det..men grejen e den att hon alltid e så regelbunden med maten men nu hade hon väl inte fått i sig nog , helt enkelt. Så va det problemet löst. Skönt! Sen somnade hon direkt o sov till 7 som sagt. O nu har hon just somnat igen, vilket e bra eftersom vi får besök av Jenny o hennes lille Willlian vid halv två. Då kan det ju va roligt om hon kan hålla sina blå öppna en stund :) Vi som planerat en promenix kanske får tänka om i regnet, jag äger varken gummistövlar eller regnställ som ni vet o inget mysigt e det ute nu heller förresten. Men en fika e vädret perfekt för -det gillar jag!!

I morse vaknade jag av John: "sover du? Katten har dragit runt sin skit i hela lägenheten!" Nämen,  va mysigt kissen!  Så det första jag gjorde i min morgonrock va att svabba golven efter att John gjort grovgörat, han som inte har nåt ont av skitlukt hihi. Undrar om han käkat lite rester i veckan, av sin favvorätt gardinen som numera e slängd.. tyckte mig nämligen se en tråd. Kattskrälle! 

Nähä, nu måste jag komma i ordning. Ska bara ringa stället som inbjudningskorten kommit till.. vad spännande att få dom!! Sen gäller pumpning -imorgon ska jag o Hannah svänga våra lurviga ! ;)

Tjingeling

krångelmaja

Inatt hade John "jouren" o vad händer då? Jo Lilly krånglar typ var fjärde timme eller nåt, tappar nappen, sparkar av sig täcket, tappar nappen, sparkar av sig...ja så fortsatte det.  Peppar peppar har det aldrig hänt förut o jag håller alla tummar jag har på att detta var en engångsgrej för hon har vart ovanligt kinkig idag åxå, kommer liksom inte till ro o bökar runt hela tiden. Jag tror det  e magknip som e boven i dramat en har ingen aning om varför. Jag har ätit som vanligt, o det klart, barn kan ha såna nätter -inget konstigt med det, jag vet, men vi har haft turen att slippa det...tills nu?? Hon som älskar sin babysitter o hellre ligger i den än blir buren annars, vill nu mest va hos oss. O hör nu, det som hon tystnar bäst av e när jag dansar foxtrott med henne -två steg höger, ett vänster osv HAHA!! Det funkar klockrent. Kan ju hoppas att hon inte redan e "skadad"... ;) Idag sjöng jag även " bamse-visan" för henne dududududu...dudududududu... men då sjöng jag fel toner enligt John -inte så lätt att va alla till lags  =S
Så jag övergick till "när trollmor har lagt de elva små trollen..." o kommentarerna uteblev. Det tolkar jag som "hopplöst fall!!"

Vi var o fikade med Lenny på stan o sen tog vi en runda i spåret i sköna solen...sen var det tekväll hos oss o nu har jag hoppat i morronrocken o ska vidare mot duschen..

Vet ni vad?? på onsdag ska jag o Hannah till Götene på julbord -ja ni läste rätt, julbord!! Arvingarna, Jessica Andersson o Caracola underhåller. Attans jag ska hemifrån SJÄLV. Det var inte igår..

Tack för mej

roligt att ses

Vilken rolig dag!!!

Lilly sov som en ännu större prinsessa än den hon verkligen e  i natt -9 timmmar mellan målen!!!!! Fantastsika, ljuvliga  Lilly!! Efter sista målet kände hemmes mamma för att mysa lite o tog upp henne i sin säng. Tydligen blev det lite för mysigt för jag vaknade senare av att John tog henne från min säng. Vi hade somnat mitt i myset  båda två :D

Sen begav vi oss mot Överby o träffade Marie o Vera. Var så roligt även om vår bebis var lika trevlig som vanligt o sov sig igenom 2,5 h, vilket betydde att Marie ldrig fick se henne vaken. Vi har inte setts sen vi fick barn o helt plötsligt har man ett annat samtalsämne än sist, då va det mest hjärtljud, förlossning o "har du inte fått än" . Vi hann både med fika, prata av oss o göra av med pengar. Dock inget till mig men desto mer till lillan, tre bodys, ett par brallor o en kofta blev det. Alldeles för roligt att shoppa till henne, det e ett som e säkert....men vissa var iaf på rea.

Sen käkade vi på Max o drog oss hem mot tv-soffan o har nu sett Dansbandskampen. Måste bara säga att Scotts verkligen e såå bra, där får de andra nåt att bita i. Henke sjunger ju som en kung!! Lite extra skoj åxå eftersom vi umgås med Claes (keyboard) o Sara en del. Grattis grattis!!!

Sitter här med en sovande (åter igen) Lilly i famnen o hon börjar bli rät tung.. Nu ska jag bara se hur Johns färg i håret blev innan vi alla tre kryper till kojs.

Natti natti

jidder

Hemma i hemmet igen efter ett par dagar i Karlsborg, mitt andra hem.
Mamma hade tagit semester första dagen o sen har jag vart själv på dagarna med Rasmus, Tissen  o Lilly -ett heltidsjobb kan jag meddela ! Hunden vill ut medan Lilly e hungrig, då e det bara att slänga över henne en filt (vagnen va i bilen), på med jacka o foppatofflor, hunden i andra handen o ut. Men det va mysigt att ha alla tre, de  e för goa!
Var åxå i Hjo o handlade på Hem & Hobby där jag hittade ett tyg till den stora tygtavlan jag tänkt ha mellan våra stora fönster. Känns som det kommer bli jättebra, nu ska jag bara komma iväg o köpa den där regeln att spänna upp den på åxå. Blev åxå en stor kruka i silver som nu pryder fönsterbrädan i tv-rummet. Det e sååå roligt att fixa i fönstren tycker jag!! Tyger o nytt i fönstren förändrar massor.. o förändring behöver man ibland.

När Lillys farmor o farfar var här fick vi den nysydda dopklänningen, sydd av farmor!! Superfin!!! Lilly kommer bli ännu mer docklik i den :D En ganska lång modell som jag tycker e jättefint. Naturvit med kanter i champagnefärg... inte massa rosa pladder. Tur man har en duktig sömmerska i familjen, själv hade jag träslöjd med grabbarna o kunde knappt få fast en knapp. Hahaha!!

Vad gäller dopet e nu åxå inbjudningskorten designade o efterskickade, ska bli spännande när de kommer!!  Tycker vi fick till det bra, ja jag fick precis som väntat ta hjälp av Matilda (www.ttildus.blogg.se) för att fixa det, men texten o kortet valde jag *stolt* Hon fixade "databiten".
Fasen va duktig du e syster lilla!! Tack för hjälpen.

Alltså detta med att bjuda folk, vad SVÅRT!! Man kan ju inte bjuda alla, så e det bara, men man vill ju få med så många som möjligt ändå. Men bjuder man den så måste man bjuda den o ...ja ni vet, så fortsätter det ju. Men jag tror vi fått till det hyfsat nu. Nu går jag in i "dukningsträsket" istället, det e nästa grej att få gjort -alltid e det nåt. Så nu ska jag surfa in på såna sidor o få inspiration. Nån som har tips? Framför dom gärna!
Det låter verkligen som jag e nödbedd men det e jag absolut inte, jag gillar att hitta på olika grejer som tex dukning, ja allmänt fixa o greja liksom. Men nu e det ju så att en liten tjej vid namn Lilly vill ha min uppmärksamhet emellanåt, även om hon e väldigt snäll som alla på pekar, JAG VET! Men man blir liksom avbruten o då tappar man bort sig litegrann på nåt vis...man måste va "in the mooooood" som John skulle sagt.

Nä nu ska jag sluta jiddra o gå ut i fina vädret. Måste kolla dopklänning till mej med.


Karlsborg

Oj vilken promenix jag, mamsen, Rasmus o Lilly nyss gjort. Karlsborg runt kan man säga..Fem timmar sen lillan åt o hon står ute o sover i vagnen för första gången. Sånt kan man ju göra när man e här i Karlsborg, hemma har vi bara en innergård o jag vågar inte riktigt lämna henne där just nu bland alla målarställningar o bilar... Vaknar hon nu så e det mat NU som gäller med andra ord, inte om tio sekunder! Men även i natt sov hon lika duktigt som vanligt o vaknade inte förrän fem o somnade om sen, gullunge!
John o pappa e i skogen o vad jag vet har det blivit en skjuten än så länge, ja en älg alltså. Tror dock inte det va nån av dom som sköt men jag e 110 % säker på att man kommer få en redovisning på allt som hänt under dagen när de kommer hem :)

Nu e äntligen dopet bokat o jag kan börja knåpa på en inbjudan.... hittade en sida där man kan designa sitt eget o det verkar lite skoj tycker jag, men nåt säger mig att jag kommer behöva lite hjälp...

Häpp, mammas pannkakor väntar !!!!! Vi bor på hotell nu några dagar känns det som. HÄRLIGT.

fullt upp

Idag går det inte att ligga på latsidan, så jag o Lilly e uppe med tuppen idag..eller ja får oss e det det.

* BVC
*boka dop o kyrka
*köpa present
*tvätta
*packa för tre dar i Karlsborg.

Hade egentligen en  fika med Cissi planerad idag åxå, som hade vart så mysigt men jag fick blåsa av det, fick bara inte ihop det.. E det inte typiskt -allt händer samtidigt!

Ja ikväll åker hela familjen inklusive katt till Karlsborg för att bo där under de dagar John ska jaga med min pappa. Ni förstår, älgjakten börjar idag. Ni antecknar va? ;) Så här e minst sagt fullt upp. O här sitter jag i morronrocken o lillan sussar i sin babysitter...halv tolv ska vi va på BVC o mäta o väga o hon e inte tillfixad än hon heller.

Dags att ta tag i livet alltså.

sommar

Min syster Matilda som som sagt e en superduktig fotograf ( o ska nu bli ännu bättre på mediaprogr) skickade några bilder från i somras. O faktiskt blev jag bra på en.. kanske för att jag har brillor på o bilden e från sidan  :D Jösses vilken magge jag hade, upptäckte jag o då var det flera veckor kvar till beräknat. O jag gick över SEXTON DAGAR!!  Inte konstigt att man känner sig liten nu.

Tagna på vår semester i Blekinge...
Underbara sommar kom tillbaka !!





Tarzan??? nä John....


söndag

Igår: Svärmor o svärfar hade sms:at strax efter tio att de snart var här. Ingen av oss vaknade tydligen av det utan jag vaknade o kikade på mobilen efter ett bra tag o insåg att de skulle va här om 5 minuter! Hopp i kläderna, väcka lillan  o mata o sen upp i bara mässingen :D
Vi käkade middag, gick på stan, John o Kenny var o sköt på bana o vi brudar gjorde stan lite längre. Min jakt på tyg till en stor tygtavla verkar dock utebli ett tag. Åhle`ns hade inget som kändes hundra så jag inväntar det jag bara ääälskar på Ikea. Men varför e det alltid slut???
På kvällen spanade vi på Stjärnor på is o moffade i oss X antal kilo godis o ostbågar :S
Lilly var snäll som vanligt, åt sista gången vid 21 o sen strax efter 4 i natt. SKÖNT va ordet! Sen va det frulle vid åtta o nu sover hon igen. Ni vet skönhetssömnen = viktig för en prinsessa.

Idag: John o Kenny e på "jaktstig" (undrar vad det är) o vi andra slöar med en kopp kaffe. Blir sen tur på Kinnekulle o strosa en runda i friska luften.När det  för en gångs skull e hyfsat väder när de e här så man får passa på!!  Till middag...kalopps med massa morötter i -det e väl gött?!! Jag längtar redan.

Kyrkklockorna ringer mittemot, så jag måste ila dit innan folket kommer o högmässan börjar o se hur den ser ut.

Tjing!!

It´s friday

Har nyss mött syster o Micke på stan o fikat. Lilly somnade o sover fortfarande sin skönhetssömn. Väntar på att hon ska vakna, det  e 4,5 timmar sen hon åt men hon får vakna av sig själv sömntutan. Hon sov dessutom till elva i morse,  så jag kan inte klaga !!! 

 Jag hittade faktiskt ett par stövletter  som jag har tänkt köpa, måste bli av med de trasorna jag just nu går runt med! Dessutom såg jag ett hjärta att hänga på dörren i lite "trasselmaterial". Tror jag ska inhandla ett sånt i brunt. Ser så tråkigt ut på vår dörr nu o det ser så trevligt ut när folk har  sånt på sina dörrar tycker jag.

Ikväll väntar vi besök av Maria o imorgon får Lilly träffa farmor o farfar igen :D

Utkast: Nu har ...

Nu har jag o Lilly haft besök av Cissi som kom med världens sötaste klänning med strumpbyxor till. TACK!! Tänk va lillan ska bli söt i alla sina plagg hon fått. Om hon bara hade haft förstånd att uppskatta det redan åxå! :) Det är så trevligt med  lite spontana besök även om det ser ut som det gör här hemma, det får folk ta helt enkelt. O det gör de åxå, det e nog mest jag som ogillar att inte ha det lite fixat. Sängen har tex stått obäddad i fem veckor nu men i o för sig har väl ingen i sovrummet o göra... jag drar för draperiet så ser det bättre ut ;)
Som man städade som liten när man fick i uppgift att röja i sitt rum: in med allt i garderoben. Eller jag gjorde jag så i alla fall hihihi!! Så, nu vet mamma det åxå :D

Jag ÄLSKAR besök bara -så är det ! Missade tyvärr att ta kort men vi bestämde att jag ska komma till henne på måndag så jag får ta med kameran då helt enkelt. Har faktiskt blivit ganska hyfsad på att ha med den överallt nu, man vet ju hur skoj det e att ha bilderna sen.

Dags att tvätta nu, för jag vet inte vilken gång i ordningen. Men det e så skönt att få undan det. Försöker få med rubbet när jag väl gör det.
Ikväll ska jag hälsa på Sanna, en kompis hemifrån Karlsborg som numera bor här i stan. Spännade att se hur hon bor o prata lite gamla minnen från vårt kära Karlsborg :) Alltid lika roligt att disskutera folk, som ni vet. Mindre roligt att veta att andra gör det om en själv åxå.
 Det är smällar man får ta :D


Dags att återgå till "arbetet".


utflykt

Idag har jag o Lilly vart o hälsat på Jenny o William... Mysigt! 10 dagar skiljer de båda åt men grabben e ett kilo tyngre!! Lilly får käka upp sig lite :) Hon va så trevlig så hon sov typ hela tiden..




VÄRSTA MORSAN !!!

Sen har en service-minded herre vart o här o hämtat vår bil för att  sätta på nya däck. Snacka om service när de hämtar bilen, slänger in även det punkade däcket, gör jobbet o sen kör "hem" den igen. Utan att ta extra betalt! (ni vet jag körde ju punka på den för ett tag sen) Så nu står här en bil med splirrans nya däck runt om. Gött, det har vart sådär att köra runt med ett reservdäck hur länge som helst. Mindre snyggt dessutom.

Nu ska hela familjen tajkon till ICA o handla.



jidder

Ny dag, nya tag!!

Hu vad vi sover länge på dagarna jag o Lilly.
Idag gick jag upp efter 11 o hon sov vidare lite till...Men nu e vi uppe o har fått i oss frukost båda två o en av oss har somnat ..igen. Så fort diskmaskinen sätts på blir det "sova" på matosovklockan :D 

                             Sådan far-sådan dotter


Solen skiner så när jag fått i mig lite kaffe så ska vi ut o njuta, de dagarna e nog snart räknade. Men jag gillar att vara inne e kruxet, e egentligen ingen utemänniska förutom på sommaren när man kan sola. Bara o ligga o dega liksom. Jag som aldrig e sån annars. Men den tiden lär vara förbi nu,men vi har fått nåt väl så gott !!!
 Nu när hon finns så ser man till att komma ut varje dag, ja om det inte öser ner då. Något regnställ eller gummistövlar äger jag inte ens o det blir nog mer Johns grej den dagen lillan ska börja ut o gräva o greja. Något säger mig det med tanke på att han gillar att va i skog o mark, sen får väl jag stå för det tjejiga när den tiden e här :) Så gärna!!!
 Men det e bra att hon drar ut mig !!





Till helgen kommer hennes farmor o farfar o hälsar på, de har inte träffat henne sen hon va några dagar gammal o jag gissar att de längtar efter henne!! Det e tråkigt att bo långt ifrån varann nu. Ännu tråkigare. Även om min famlij bor närmre så e det inte det där "springa över på fika-avståndet" som man önskar till varken mor o farföräldrar, faster, moster eller farbror, men nu får vi helt enkelt se till att det blir av att vi ses. Det känns viktigt att få en lika bra relation till både mor o farföräldrar o det e jag säker på att det blir.


Snart e det dax att bestämma faddrar...
jag har haft mitt val givet länge (skönt) men än så länge e ingen av våra val underrättade o jag gissar att de går o tänker. Men jag tror de känner sig givna, innerst inne hihi! Men det e en känslig fråga såklart o tål att tänkas igenom ordentligt. Vilken ära ett sånt "uppdrag" e egentligen, det har jag aldrig tänkt på innan.
Jag blir nästan tårögd när jag tänker på om nån skulle fråga mig, JAG liksom???  Det betyder ju att personen som frågar ser en som en trygg, bra människa osv. Det kristna i kråksången känns väl "sådär" aktuellt nu för tiden, på nåt vis..

Gud (!!) va jag jiddrar idag.... :)


Det här duger inte.
Hopp i kläderna.

monday

Sådär ja, då har man vart på stan en sväng.
Träffade en tjej ur vår föräldragrupp o pratade bort ett bra tag, en trevlig jänta det där. Mitt ärende va nåt så hett som amningskoppar som man kan ta vara på mjölken i så att pappa kan mata med flaska. Ska testa det snart tänkte jag. Har upptäckt att jag tycker det e jättemysigt att mata o se varann i ögonen men att det just e från mitt bröst hon äter, det känner jag inget särskilt för o då kan det ju passa att nån gång ta det via flaskan kanske. Man kan ju se varann i ögonen o mysa ändå! Dessutom kan en pappa vara mer delaktig än att bara rapa :)
Vi gör ett försök, det e ju inte säkert det funkar alls.
Den 15 nov ska jag o tjejgänget till Götet o se Barbados med Magnus o andra band, dessutom ut o käka o ha skoj o då kan detta komma väl till pass tänkte jag. Annars får jag väl vackert stanna hemma.

Idag har vi annars inget särskilt för oss, ska ta det lilla lugna o jag borde egentligen passat på att sova lite medan hon gör det, men nja det blev inte så nu. Satte mig såklart här istället. Även om hon sover som en gudinna så e man trött o seg i kolan ändå ibland.. mer än vanligt alltså.

Imorgon kommer min första auktionsvinst från Tradera på posten. Jag längtar! Inte för att Lilly kommer kunna ha den ännu men det e lika skoj ändå att få grejer på posten, ja om man bortser från räkningarna då. Det e iaf en bodysuit från mitt favvomärke Molo som e skitfräck. Lillan kommer bli skitsöt den dagen hon kan ha den.


Dags att väcka sjusovaren, hon har sovit länge nu o behöver lite krubb !!


Ikväll:
  Färjan 20.00... Spänningen e oliiidlig. När ska jag o gänget dyka upp?

systrar



Bjuder er på en bild på oss tre systrar från i somras. O det e (som ni förstår) inte för att jag blev bäst på bilden ;)

Fotograf? Matilda såklart, vår fotograf i familjen.

hihi



Tema: Mindre snygga,  men farmor bryter det hela med sin coolhet :D




Tisse farlig



Pillinäs-John



Eh jaa...detfinn sen hund under allt hår åxå.



81-åriga farmor testar cabben..



Josse fluga



Döm själva.. :)

(snott frånn syrrans blogg http://www.josefinebjorhed.blogspot.com/ )

pictures of the weekend

Igår kväll blev en riktig frossarkväll... chips, ostbågar o godis. Visst e det gött o ha såna kvällar ibland? Detta medan vi kikade på Stjärnor på is som faktiskt bra tyckte jag. Själv hade jag aldrig antagit den utmaningen, kanske med tanke på att jag får skitont i fötterna efter bara fem minuter men jag hade knappast  gjort det ändå. Not my cup of tea. Skoj att det va en Tibrotjej med åxå, som dock hade grym koll på den här grejen (åker med Fagerwall).


Jag veeet, vi har videon kvar :D


Häromdan kom jag verkligen igång med min egen Lillybok o hade inspiration...
Vissa tyckte den passade bättre att sova på, just när jag höll  på o skrev som bäst. Men det va roligt spå länge det varade...





När John kommer från jobbet efter sin 7e dag denna veckan ska vi ta bilen till kyrkan o se vad vi tycker. Ja det e inte så att vi ska på gudstjänst utan det e såklart inför dopet jag alltid tjatar om. Det e väl vad vi har på agendan idag....

Nä nu ska jag ta tag i mig själv o komma i kläderna.
Lagom till när andra käkar middag. Det blir så när  man har en sjusovare till dotter. Hon sov 23 -07 idag!! Så jag fick peta lite på henne o se så hon andades o det gjorde hon.

Hade aldrig ens vågat hoppas på en så snäll unge. Tro mig.

Peppar peppar


Tradera o Skövde

Nu har även jag gjort det, skaffat konto på Tradera. Så jag har lagt bud på lite kläder till Lilly (vad annars) o idag fick jag besked om att den ena tröjan gick för 1 krona mer än jag budat. SKIT! Men jag ska surfa vidare o se vad jag hittar.. Farligt det här!

Har gjort Skövde idag med mamma, Josse o Lilly. Allt jag gjorde av med va 29 kr på en kökshandduk -de ni! Fattig mammledig som ja e. Satt o fikade på Commerce o glodde på folk..jag har liksom knappt tid att prata med dom jag sitter med, det e så mycket folk att titta på o eftersom det e vår stad som man åkt o shoppat i o så så kan det komma nån man känner, o e man inte uppmärksam så missar man ju den. Hemska tanke ;) Lillan fick ett par tummenstrumpor av sin moster som hon redan använder, jättesöta! Lilly tyckte nog det va sådär att gå på stan, hon har sovit hela vägen hem o sover ännu. Men det passar fint just nu för Lenny klev just innanför dörren. Vi ska nämligen käka Johns köttfärssås o spagetti. Passar bar när man bara ätit två bananer, fikat o ätit godis idag =S

Mumma.

jag snackar bajs

Hm, jag hade lovat mig själv att aldrig snacka bebisbajs.

På alla kafeér sitter mammalediga o babblar ständigt om dagens blöjinnehåll o jag har suttit brevid o haft kräkan i halsen, även om jag inte e den i denna familjen som har mest ont av bajsprat i matsammanhang.
Nu har även jag hamnat i bajsdiket.
Jag byter bajs, kollar på bajs (som kan ha alla regnbågens färger, jag lovar), pratar bajs, har bajs på händerna... A jag kanske ska stoppa där? Lilly gillar iaf att ligga nakenfis på skötbordet numera, efter att ha hatat att ligga där. O skönt är väl det? Hon pratar så fint med duschdraperiet så. Undrar om hon tycker att hon får bra svar :D

Efter badet häromdan hade John henne i famnen o gosade o torkade. Vi stod o beundrade hennes krull o plötsligt rann det en syndaflod från hans tröja, ner på brallorna o vidare ut på golvet. Ops! Vi stod båda o undrade vad det var innan vi kom på att aha, hon kissar! haha!  Men han tog det med ro o torkade klart henne o tog sen bara av sig kläderna o slängde dom i tvätten. Det kan jag säga, att jag hade väntat mig en liiite större reaktion. Men det va samma när vi skaffade Tissen, han skulle aldrig rengöra lådan, det va min katt  o bla bla, men han har gjort det utan knorr o det samma händer nu.
Vem e hönsigast av oss med henne tror ni, med motiveringen att Lilly e lite mer speciell än alla andra barn.


På tal om henne har jag nyss ringt BVC (haha jag skrev NCC först, kanske inte rätt ställe :) efter att mamma ringt o sagt att det stått i tidningen att det BB vi låg på har haft fall med resistenta bakterier de senaste veckorna (dock på en vuxen) o 73 brev e utskickade till de som legat där de veckorna. Vi har inget brev fått men jag ringde ändå upp så får vi se vad de säger, man får tydligen ta prov om man e i riskzonen, både på henne o mig. Usch va grejer det finns man kan drabbas av. Nu hoppas vi att vi e friska o slipper oroa oss. BVC ska ringa upp.






vi var på Överby

Igår kväll var hela lilla familjen i Trollhättan där affärerna hade kvällsöppet till 22. Och vad köpte jag då? Inget till mig ialla fall men en mössa o två par strumpor till lillan på Polarn o Pyret. Det va erbjudanden i varje butik typ men det enda jag skulle ha var skor o det hittade jag såklart inga. Så typiskt när man verkligen behöver. På nåt vis har nämligen  alla mina skor försvunnit, jo ni läser rätt. Troligen i nån av de rensningar vi gjort o jag undrar vart jag ställt dom, för slängt dom antar jag väl att jag inte gjort.. Just nu går jag i ett par stövletter från Bianco som definitivt sett sina bästa dagar. Jag skäms nästan. Men jag får väl knalla runt i dom lite till...
Tur e väl att var och en skäms för sig.

Träffade åxå Peter (chafför Date) o Angelica o fikade en sväng, det va längesen vi sågs. Det blir ju så nu men det sköna e att det kändes som igår. Synd att inte Marita var med bara.
Hoppas de gör slag i saken o kommer hit o hälsar på oss snart. De e riktiga barnmänniskor båda två, det märks. Goa!!





Lillys shopping...Strumporna var dock grå..o alldeles för stora märkte jag när jag testade nu. Hoppas kunna ha dom när hon börjar gå typ hihi. Måste vara väldigt olika storlekar. Men hon växer. Hon e så fin i rött så det e inte klokt, vår prinsessa.


Dagens Lilly (för nära o kära o andra intresserade):

Kom hem vid elvatiden o la henne, sen sov hon till halv fyra innan hon åt. Sen 4,5 timmar till innan nästa mål. Hon e snäll hon!! Nu ligger hon o pratar med Laban o Labolina i babygymet.


Nä nu måste jag komma i kläderna o snygga till mig,det här duger inte...

kläder

Åhh idag va det julafton att kolla i brevlådan -mina bilder, kläder jag köpt på Blocket o de kläder mamma köpt till Lilly. Dessutom fick hon jättefina kläder igår..

SÅ fina allihop!



Klänning från Lollopard o bodysuit från Hollys jag köpt på Blocket. Syns inte att de e använda, dessutom halva priset. Tydligen fastnar jag alltid för kläder som e av ganska dyra märken. Då e Blocket perfekt! Dessutom kan man ju hoppas vi får en tjej till om det blir några fler barn i framtiden...



Från mamma. Kläder från Plastisock.. Va cool hon kommer bli i dom!



Detta fick vi av Hannah, Kim o hennes föräldrar, plus ett par strumpbyxor till.
Kläder från Zara.
Så gulligt!! Tack igen säger Lilly.




Nu ska jag återigen sätta mig i telefon, denna gång e det Skatteförvaltningen som blir uppringda. Det står nämligen fel i Lillys namnpapper  o jag antar det e bäst att ändra i tid.. SUCK.
Trodde på en lugn dag men ICKE !

Sen ska vi gå å hälsa på John på jobbet.

hemskt..

Idag har vi sannerligen inte gjort mycket vettigt, men visst e det skönt ibland att ha sån dagar? Lillan sov en dryg timme längre än mig även fast hon sov 8 timmar innan hon åt i natt. Fasen va snäll hon är, det e nästan så man undrar när det ska braka loss?!

Jag hann babbla en stund med Jenny som jag inte pratat med sen hon fick William, men givetvis har jag messat grattis mm. Det va skoj att höras igen, innan vi fick hördes vi typ varje dag men nu har vi annat för oss..
Mellan allt roligt i samtalet kom vi o prata om en tjej som hon känner som nyligen förlorade sitt barn. Denna mamma har en blogg som jag var inne o läste nyss o det va ingen rolig läsning alls, men det konstiga e att alla som råkar ut för saker så man tänker "hur fan överlever man nåt sånt" (har en som förlorat sitt barn i min närhet med) så reagerar de med nån slags överlevnadsinstinkt o orkar såå mycket mer än man tror. Starkt. O samtidigt lite i chock kan jag tänka mig. Med på bild fanns åxåå underbara Anna-Karin som hade hand om Lilly på Neo i Skövde så jag e övertygad om att den lilla fick bästa möjliga omhändertagande även hon, in i det sista.

Usch man vill inte höra sånt hemskt, man blir ju orolig för sin lilla själv.... Men vi får väl tro hon e uppkollad o hon ser ju frisk ut o växer som hon ska iaf. o har gått igenom två läkarundersökningar med MVG i betyg.
.. Hemska tanke! Den får jag slå bort.

Läs men se till att ha näsdukar nära...

www.veronicaaxelsson.blogg.se



Nu till något roligare... Vi väntar besök från Hannah, Kim o Birgitta tunt halv sju, bara Hannah av dom har sett lillan än. Så nu ska jag fixa fika o byta kläder på Lilly som ligger här brevid med bara en strumpa -allt e i sin ordning :D

RSS 2.0