advent....?

Kom hem upplagd för att fixa lite med adventsgrejerna, går upp på viden o hittar bara två vanliga ljusstakar, varav vi bara anväder en. Suck, vart e allt mitt pyssel? Jag som köpte nya stjärnor som jag gillade jättemycket förra julen. Aja, jag får väl vackert vänta till på söndag när John kommer hem, han som har ansvaret för vinden, jag hittar nada där! Ställde ändå upp den ena så nu står den o ljuser så fint i fönsret bakom datorn. Det e nåt speciellt när det kommer upp alltså, den saken e klar!

Nä, nu ska jag sticka till affären o köpa några hyacinter, jag hävdar bestämt att de luktar underbart!!! Så åxå en tur till skogen i mörkret o leta mossa till en liten julgrej jag tänkt göra o ha på bordet. Ibland faller andan på o man får lust att skapa :)

Hoppas ni har mer reda på era adventsgrejer o har fått in den rätta stämningen!!!

Carro

hår

Idag gjorde jag o Emelie håren efter jobbet så jag kom nyss innaför dörren. Långa dar! Slingade mej för första gången sen 98 kom jag på under tiden, alltså ingen helblondering o sen beiga sling, utan bara slingor denna gång..om ni fattar. Så nu får vi se hur jag trivs i det, men det kan ju vara skönt att slippa lägga i utväxten var tredje vecka! Nu e det ju mer uppblandat. Man är ju lite skadad på det där med utväxter, jag får bryt på folk som går med färgen tre-fyra cm från botten. Man måste ju ändå nånstans veta att håret växer o man måste fylla på ? Nog om det.

Dessutom hann jag med mina första julklappar på lunchen. Så Matildas klapphög är iaf påbörjad o jag känner mej nöjd med vad jag köpt. Det är alltid nåt! Jag köpte även en liten present till mig själv, ett blomsterarrangemang i fin hög kruka. Fiin fin!! Den står nu i köksfönstret... "Elins" här i stan har allt jag kan önska mej.. lägg det på minnet, ni som ska unna mig nån klapp;) Så snygga grejer till hemmet så jag blir helt sjuk!!  

Så nu e man hemma o ska ta tag i hemmet åxå *suck* Frågan e bara vart man börjar: kläder slängda överallt, dammsugning eller mat..hmm? Mat låter trevligast men då får jag ju sitta o se skiten. Klarar jag det tro?! Aja, ni slipper bry er, jag ska hasta vidare. 

En ska jag funderat på det senste dagarna: vart e våra stjärnor o ljusstakar? Hmm...John har städat på vinden o jag misstänker att de fick lämna plats för nån trumma eller så. Anyway har jag tänkt baka lussbullar till första advent o jag tror jag ska lyckas om än i sista stund.Tänkte ha dom nybakta tills han kommer hem på söndag så vi kan ta en adventsfika direkt, jag bor nämligen tillsammans med ett fikaproffs. O dagen till ära får väl jag åxå slå mig till ro vid bullarna om än inte så länge som han :) 
Ett gotttips till er som gillar kaffe...John fick ett nymalet kaffe från en te o kaffebutik här i stan av mig på sin födelsedag. Går inte o jämföra med ett vanligt! "Mormors kalas" heter det -lägg det på minnet! Supergott!! Hoppas nu inte jag lurar er utan att det finns även i andra städer. Bra presenttips om man känner at man vill ge nåt annat än den sedvanliga blomman när man kommer till folk.


 KRAM


vår tisdag

Shit sån huvudvärk jag haft idag..ner mot näsan liksom. Ja, jag e lite konstig. Men ont har det gjort iaf, hoppas det e borta tills imorron, hemskt att jobba o va pigg som det e nu.

 Kan han hjälpa??

Lenny har vart här ikväll o den snälle bubben hade med sig den första o sista Beck. Jag fick äran att välja o tyckte det verkade vettigast att börja med den första..så märker vi efter halva filmen att alla sett den hahha!! Jag som looovade innan att vi knappast sett nån av dom, vi e inga stora filmtittare vill jag lova, men tydligen hade vi sett denna ändå. Lagom till denna var slut började Desperate -kan det bli bättre?! Så jag o John glodde vackert vidare medan bubben begav sig mot bädden (börjar tidigt). Till detta program behövs nämligen ingen större övertalning av John av nån anledning. Anledningen stavas Eva Longoria. Det bjuder jag på!! :)


     Är dom inte fina tillsammans, så säjj??? ;)

min dag i Karlsborg

Min dag i Karlsborg:

Vaknade vid 4 när mamma går upp för att åka till jobbet :Suck! Somnade om efter två timmar.

Åkte till Annika o gjorde henne fin o babblade bort några timmar. :)

Var hos farmor o farfar o klippte dom o fick en god köttbullemacka, pratade bort ännu nån timme.

Pannkakor av mamsen..gott!


Det e väl vad jag hunnit med idag, ska snart bege mig hemåt i snöstormen...lär väl ta ett tag ikväll!! Så ska jag ta emot min kära sambo vid nio, tio -tiden -känns längesen jag såg honom nu. Märlikgt, det e så olika det där. Men snart e han iaf hos mej!


I wish!!!

Julen drar igång o då e detbra att ha en liten (?) lista när folk frågar vad man önskar sig . En önskelista alltså :)

..trådlös telefon (vår börjar ge sig)
..sminkkurs Make up store
..svarta assietter (Åhlens)
..svarta vinglas(Åhlens)Glas Fiona
..presentkort Ikea
..parfym Paris Hilton 
..fina underkläder
..smyckeshängare "hand" Åhlensdekotrad_silver (sån här fast hand)
..KAMERA!!!
..ljusstakar Lagerhaus

 

TRÅÅÅÅÅKIGT

Varför är allt bara botten å så förbenat tråkigt ibland?????        

Det är som tur e inte ofta jag har såna dagar men idag är en sådan med besked. Vad gör jag här alldels själv, varför orkar jag inte åka till Karlsborg, varför e inte John hemma (jo för han jobbar!), vad FAN ska jag göra, helt enkelt (?) Troligen  just en sån här dag jag borde städa o göra grejer jag inte hinner annars. Men näe, har ingen lust alls, så det så!  Man är liksom låst i det här läget...

Fick mig iaf ett gott skratt just nu. Googlade på bildsök "tråkigt" som denna dagen symboliserar för mig o fick se denna bild. Man kanske skulle vara gris......


syster


Snodde lite bilder av systeryster...




                      image72           

    Ska hemåt nu, jag o kissen. John kommer inte förrän sent måndag kväll. TRIST va ordet!

Lóreal

Fredag kväll o jag ska hasta iväg till Maria, en kompis som bott på Mallorca länge men nu e i Sverige igen. Så jag e bara snabbt hemma efter jobbet o ska nu iväg igen. Gissar att jag somnar efter Doobidoo :) Det e ju fredag! ;)

Igår va vi på salongen på Lórealvisning i Skövde, närmare bestämt på Bogrens. Det luktade som när jag va där sist, för ungefär tio år sen -sunk!  (ett uteställe) Usch jag kräks på såna lukter. Men jag härdade ut o visningen va väl ...sådär konstaterade vi. Däremot var en av tjejerna som jobbade på scenen  jäkligt najs i håret hihi! Skoj att göra nåt tillsammans vi kollegor! Dessutom blev jag lovad ledigt i januari så JAG KAN ÅKA TILL ÅRE!!!!! Jiiiiihooo!! Så skönt när sånt e löst o man underlättar för varandra istället för att krångla. Gillas!!!! TACK!!

Pictures of the weekend

      Fix my hairdo

Emelie i början av frisyren. Spexarbruden.

image205

Brudarna på XL

födelsedag

Födelsedagarna avlöser varann känns det som -både John o min kollega har födelsedag idag! :) GRATTIS TILL BÅDA!!  Så ikväll har han fått min present (förutom min del i ryggan) o vi har fikat lite, dock ingen tårta idag. Känns som den kvoten e fylld för längesen. Det blev en "jack-tröja" tilll John o två svarta fina ljusstakar till Emelie. Båda blev jätteglada så det känns fint.
 Dagens högtidliga klädsel: morronrock o mysisar ( ja, jag bor i det!) ..hemma alltså ;) På jobbet får man va lite mer sofistikerad.

Ni har väl sett gratulationerna till John på www.family.se haha!!! Vilket kort!!!

Nu ska jag se på Sjukhuset -min nya serie jag följer :) Såå intressant. Både glädje o sorg.
Sjukhuset

jag e ledig idag!

                                           LEDIG!!!!!!!!!!

Va härligt ordet låter :) Solen skiner så det blir nog en promenad i spåret under dagen, annars har vi inget planerat. Ska nog ta in posten o kolla igenom den till kaffet, min syster o kille har ju köpt hus så det ska köpas inflyttningspresent o dessutom fyller Emelie på salongen 20 år imorrron, samma dag som John. För ovanlighetens skull har jag redan sett ut en sak till syster o tror mig veta nåt fint till Emelie. Känns bra det! Annars har jag väldig ide´torka när det gäller presenter.






Jul, jul......

Vad trött man blir på affärerna som har jul redan i sept-okt!!! De förstör ju  så man e trött på den när den väl är här. Jag älskar verkligen advent o jul på alla vis, men man ser ju redan julpynt överallt! Tur att vi inte ska på julkonsert förrän 11  o 13 dec, då känns det helrätt. Första advent har jag som mål att ha bakat lite lussekatter o pepparkakor o bjuda på. Förhoppningsvis går de att äta :) Bara 12 dagar kvar tills jag ställer fram ljusstakarna o stjärrnorna i fönstren -det e stämning det! Men jag gör det dock aldrig förrän första advent, så har vi alltid haft det hemma o jag håller på det. Granen tas in först på uppesittarkvällen o kläs till en början av hela familjen. Pappa sätter i ljusen (vi andra trasslar bara till det) sen brukar han fly fältet o låta oss andra göra resten. Mamma e med ett tag till men e nästa person att lämna. Till slut e det bara Matilda o katten kvar. Matilda sätter i kulor o katten tar ner haha! Men det e nåt visst att klä granen ändå. Själva Julafton e väl den enda dan på hela året som hela familjen e samlad hela dan. Härligt! ....o snart e den här.

Tyckte jag att nån tjatade ut julen? kanske ska sluta här då :)


Kalas

Idag har vi haft kalas för John som fyller på tisdag. Får ju passa på när alla e lediga o kan fira :) Men min present får han vänta på tills dagen D!!
En jaktryggsäck, nån sorts handvärme till jakt o några fler saker jag inte ens vet vad det är  fick han av min familj..så nu blir det testande av ryggan hela kvällen. Ni vet, alla finesser o fack ska inspekteras o undersökas. Nu e det bara kängorna kvar, sen e jaktutstyrseln färdig. Undrar just när han ska ut o testa den i oväder. Gore Tex-jackan som höll trycket i regnet har åxå tagits fram ur garderoben  under kvällen :)

När tjocka släkten åkt hemåt kom nästa..Lenny såklart :) Måste ju fira lite med honom åxå...så nu käkas det tårta ...igen. Snacka om att man får en sockerchock när det e kalas. O vi har haft det i två dar!! Jag e inte så känslig för sånt, min kropp e la  van.  Men John får väl snart  ett svårt "sjunk" o somnar :)

(Sjunk= Johns ord när man blir trött o seg efter maten o mycket socker. Ett myyycket jobbigt tillstånd ;)


O som grädde på moset så kommer min gamla kollega o fd grannar hit imorron kväll o fikar.. ska bli mysigt, det e längesen va sågs.

Nä, ut o fika vidare  kanske.....se om John fortfarande e vaken.

vaccin

Över allt pratas det om det..radio, tv, datareklam -vaccinet mot livmoderhalscancer. Skulle gjorts tidigt i tonåren för att ha fullgått skydd men jag funderar starkt på det, det skyddar mot mycket ändå o det finns massa olika fomer av viruset så det e stor ide´. Jag mailade nämligen o frågade hur det verkar. En sak att ta tag i alltså!

Har du eller nån du känner vaccinerats???

Livmoderhalscancer              www.Gardasil.se

överraskning

Ska ge mig på att försöka beskriva vår överrraskningsfest idag. Ni vet, vissa saker måste upplevas för att förstås. Men, jag gör ett försök...

Meningen var att alla nära o kära skulle vara hos våra kusiner o invänta farmor o farfar som blivit lurade att åka till Tiveden o fika med min mor o far,  o på vägen åka förbi kusinerna för att kolla in deras nya  platt-tv ( lura lura lura) Något stressigt kan man säga, familjen tajkon hade som vanligt kaos :).... fick parkera bilarna en bra bit bort o min mage pirrade som tusan när Josse sa "nu kommer dom". När hon sen öppnar dörren står alla där o sjunger alla Ja må hon leva till farmors stora förvåning. Även jag tog ton (?) istället för att mima som jag gör annars bland folk... Jag tror nog hon grät en kvart utan överdrift. . . o det riktigt ordentligt. Vi fick hämta en stol, det blev lite mycket!  Där stod barn, barnbarn o släktingar hon ser alldeles för sällan. Jösses, det va inte utan att man stod där med tårar själv.  Det kändes så fint -allt detta för just HENNE!!! Det måste va bland de finaste prestenter man kan få, utan tvekan.

Sen åt vi lax som Birgitta lagat, jättegott! O när det blev dax att öppna alla presenter grät vi en skvätt till..mycket tårar idag.  Farmor e en sån person som lever på de "små" sakerna väldigt länge. Ett samtal till henne kan hon va  tacksam o prata om flera veckor.. sån man borde vara. Har skrivit förut om alla vykort som dimper ner i vår brevlåda med jämna mellanrum, bara sådär i största allmänhet o på födelse o namnsdagar. Inte bara till mig, John e åxå uppmärksammad.
 
Hur ska det nu bli efter det här?! Nu har hon nåt att minnas!!!
Farfar var lika tagen han o verkade på jättebra humör o sådär glad som han brukar, han har inte känts riktigt som vanligt sen han fick sin prostatacancer men nu när värdena blivit så mycket bättre verkar han återfått både energi o humör. Åxå en fin present!!!

Som sagt, jättesvårt att återge men ändå...

lite av varje

Jag är uppe me tuppen trots att vi va hemma sent i natt. Hade superroligt!!! Sak se omjag kan låna Emelies kamera o lägga in lite bilder sen. Vi ska nämligen ha överraskningsfest för vår farmor idag, 80 bast, herregud! Vågar skriva det här eftersom jag tvivlar på att hon hittar hit :) Så, mot Karlsborg alltså med presenter o annat.

Min syster o hennes kille hade högsta budet på ett hus hemma igår, inflyttning ska ske före nyår o de  åker till Thailand i 2 veckor sista nov, det blir tight det där. Roligt, på måndag skriver dom!! Nu har vi ett hus till att besöka när vi kommer dit :) Mycket skoj!!!

Nä nu ska jag packa ihop mig o katten...ska försöka sy lite på Lennys gardiner när jag e i närheten av en symaskin åxå, inte min starkaste sida men med mamsens hjälp finns det en chans att jag löser det..

Köpte en julkalender från Bingolotto (vuxenpoints!!) häromdan av en kund som jag tänkt ge mor, sen tänkte jag att shit om jag gett bort miljonen, så jag köpte en till -till mig själv!! ;) Gillar lotter o annat man kan vinna på som ni vet..trav o sånt e skojigast! Så på julafton vet vi -vinst eller förlorat 100 spänn??!! Hoppas på det första.

Imorron ska folket hitåt istället, då firar vi Johns 33 årsdag  med påmpa o ståt hos oss. Sa bli mysigt o få hit familjen. Så märkligt, det verkar som det e mycket lättare att åka från vårt håll än för dom. Men nu sk ade iaf hit. Mycket kalas nu !! :)



Detta blev ett flummigt inlägg -håll till godo!!

jag, Emelie o Jenny ska ut!

Ikväll har Hannah o Kim vart här o fikat -som vanligt massa skratt o jätteskoj att de kommer!

Imorron e det först jobb såklart, sen ska Emelie o jag stressa hem o fixa oss innan förfesten, Jenny kommer åxå... Vi ska på Arvingarna i Skövde, ska bli så roligt! Det va inte igår.

 Haha detta va inte heller igår...


jul i antågande

Fick just reda på att John  fått tre dar i Åre i januari även för respektive. Det vore ju inte dumt men vi får väl se hur det går med den saken..ledighet o så. Men hoppas kan man ju! Va så mysigt där sist. Däremot tyckte nog inte Jan o Marie att det va lika mysigt att ha mej i hasorna nerför backen, eller snarare tvinga mig ner. Åh fy vilket minne. Stackars krakar!!

 Det e såhär jag ser ut i backen -troligen INTE!


Men dessförinnan ska vi på julgala med jobbet med Carola o Liza Minelli, säga vad man vill om Carola men sjunga julsånger e hon outstanding på! Så det ska bli jätteskoj, lite uppskattning från chefen :) Detta e åxå med respektive o John kan faktiskt åka med så för en gångs skull e jag inte själv på en pargrej. Helt okej alltså!



Sen 13 dec.......Marie Lindberg i Karlsborgs kyrka, ännu en julkonsert !!!! familjen e på plats :)



Sådär,det e väl vad jag har att se fram emot just nu.....

hus till salu

Hus till salu med sjötomt hemma i Karlsborg. Visst låter det myspys??? Inte utan att man blir lite sugen....
Fortsättning följer.


spaaaara

Tänk så duktig man kan känna sig. Har redan uträttat två bra ärenden på min lediga dag. O snart bär det av till Jönköping  (Ikea o A6) med John o Lenny. Inköp av presenter o dessutom de omtalade gardinerna till Lenny står på tur.

Hittills:

....Betalt av en sak, så den e ur världen
....Börjat spara x antal kronor som dras 25e  varje månad -mitt livs första sparande tror jag!!!

Fått ett sparryck nu verkar det som, kanske till en resa eller nåt annat bra :)

image203

KAFFE



Vad e en morron utan stora koppen kaffe?????  Det första jag tänkte när jag vaknade va när jag bodde i Stockholm o satte mig på Coffe Cup o tog en -eller oftast flera -Vanilla Latte. Testa det om ni har ett sånt ställe i närheten -gott även för de som inet älskar kaffe.



Idag.....

in i duschen
tvätta
ringa mamma


stressig dag va?? Det e allt jag planerat för dagen.....till min kära tar i dörren :)

känd svensk artist anhållen...?

 Åhh va förbannad jag blir när jag läser sånt här:
Känd svensk artist misstänkt o anhållen i sin frånvaro för våldtäkt på två barnflickor, dessutom sin egen!! Under tiden han e anhållen i sin frånvaro står han o sjunger i Sydafrika inför minjonpublik. Undrar om folk gått dit om de vetat vad han e anhållen för......?! Åhh ta karln !!!!
Har läst om detta tidigare när Maria Lundkvist gått ut o talat om att hennes nanny råkat illa ut. Det e verkligen skithemskt, men jag undrar om det fått lika stor uppmärksamhet mm om det inte vart kändisar inblandade. Den grejen tycker jag verkligen e helsjuk! Kändis eller inte -sånt ska ingen behöva råka ut för! o samma resurser ska sättas in !!!

update

Som vilken lördag som helst ...

Jobbat 9-13
Dammsugit o svabbat hemma
Vart hos Lenny på fika som blev te o kakor o sen pizza ikväll -Skärpning!
Stendöd när klockan närmar sig 23, som vanligt.

imorron....

Sova så länge jag kan.
Tvätta (får snart vända ut o in på  kläderna ;)
Ev köpa persent till mina kära sambo o Emelie (kollega) Båda fyller 20 nov.

image202  Fyy va äcklad man blir efteråt med magen i sju hörn!


Dessutom detta.....  Jag säger bara: Claes Malmberg ÄGER!!!   Hur underbar som helst... Skrattar bara jag ser honom :D



Lena -kan du tänka dej att stanna på går´n??

Kollade på Bonde söker fru igår..

 Shiiit va pinsam den där Fredrik är. Och jag tycker uppriktigt synd om honom o tycker det e ganska illa av tv att ta med en som inte har nåt självförtroende eller alla bestick i lådan.. Ta bara situationen när de satt vid köksbordet o skulle prata han o Lena eller va hon heter. Jag höll på att dö!!! Guuud så pinsamt o hon satt bara o glodde på honom när han klämnde fram ett "mhm eller jaha. Jag måste zappa när sånt händer, jag skäms för personen liksom.

Missförstå inte, jag tycker synd om kraken. Välbärgad e han tydligen åxå, det e väl därför visssa (jag säger inte alla) brudar sökt.

Mysigt program annars där allt inte måste va perfekt o man röstar ut varann sittandes på stolar, här e det på rumpan i gröngräset  o man frågar  "Lena, kan du tänka dej att stanna på går´n?:) 

Ashärligt ju!!


[Bild: Susanne Anders Fredrik och Karl Petter. FOTO: Andreas Lundberg/TV4]

jacka o skor

Så va det helg igen.  E som vanligt hemma själv o har  kvällen för mig själv o göra enbart det jag vill utan att ta hänsyn till nån -aldrig dumt! Så det blir Doobidoo o lite zappning vid tv:n om en stund. Dessutom tänkte jag ta mig en god bit mat.
Fredag e en jättestressig dag på salongen o man sticker i sig lite mat eller skorpor när tillfälle ges, dessutom va Ellen -vår elev - på salongen idag o hade permanent på eftermiddagen som man måste checka av emellanåt, samtidigt som man har sina egna kunder. Tur att Emelie åxå fanns till hands.Teamwork.

En sak jag kommit underfund med efter vår månad med shoppingstopp e att jag har jag fått mej en tankeställare. Varje gång jag står o håller i nåt i affäreren tänker jag: behöver jag det här? Så jag har faktiskt inte shoppat en bråkdel av det jag brukar, det e faktiskt sant!
Idag stod jag o va på vippen o köpa ett brunt skärp på Gina men sen tänkte jag att äsch, jag har ju skärp. Däremot har jag vart hos skomakaren med två par stöletter idag som behövde en smärre justering, milt sagt. Klackarna e nämligen borta o jag går på stålet. O det låter som ....f-n! Så nu ska jag väl kunna ha dom ett tag till, två av mina favoriter.
 Skor nu för tiden e visst gjorda för korta människor, inte  1,75 m långa. Klackarna e  jättehöga o jag skulle inte gå igenom dörren i ett par såna. Lite klack vill jag ha men inte överdrivna. Dock e det fint på dom som kan gå i dom o inte knäar :) Får väl ge mej ut på jakt efter jobbet imorron, för skor behöver jag!

Till vintern e det vissa grejer man verkligen behöver.. jag fryser ofta som en gris.

varm jacka
mössa
vantar

Det där me jacka e svårt, dels skulle jag behöva en som verkligen e varm o "praktisk " typ Everest el Haglöfs-stuket. Dessa e dock inte min stil överhuvudtaget o det känns mindre skoj att köpa en för flera tusen  bara för att ha å gå ut o gå i och som jag dessutom tycker e halvful, men man saknar den när man ska ut o knalla -a ni hör ju! Sen behöbver jag en "varje dag -jacka" att ha till jobbet som jag absolut tycker om o det FINNS ingen, tro mej, jag har letat! Har nån nåt tips e jag evigt tacksam!! Har fått för  mig att jag ska ha en lite längre i år.
Mössa o vantar jag jag i oändlighet så det ska nog lösa sig :)

A det blev en halvklagig blogg idag, men det e valfritt att läsa :)

Have a nice helg!!

Carro




gång

Åh vad vi vart duktiga ikväll..


Jag jobbade till kvart i sju o därefter hämtade John upp mej på salongen med diverse kläder för ombyte. Dubbla mysbyxor, fleecetröja, dunjacka, mössa o vantar -det va kallt som tusan igår när vi gick. Sen jäklar har vi promenerat i regnet kan ni lita på! Sista varvet höll vi på att svettas ihjäl!! Backar, backar, backar, det e det spåret består av känns det som.
Tur att jag kan klämma i mig några skorpor på eftermiddagen, alla vet hur jag blir om jag inte får mat ..darr darr!! Så nu e jag superhungrig o John stackarn va det redan innan .....

Tänk vad duktig man känner sig -vi e väl värda den köttfärssås John just nu kockar ihop !!! :)

vitaminer

SUCK! Vilken dag, känner mig som en ballong nån pyst luften ur. Så trött!! Får väl gå å kolla mitt blodvärde om det fortsätter, kan ju delvis bero på att det e höst -nåt jag avskyr. Men det känns nästan som jag e sjuk typ...a den som lever får se... 



                               image201  Dax för det här kanske?


Beck

 Har sett Beck Advokaten ikväll...

 Säg mej -vad e det för speciellt med den där Persbrandt????? Jag kan bara inte sätta fingret på det men nåt är det!!!

 

Den bästa (otäckaste!!!!) Beckfilm jag sett e Öga för öga, helt klart.  Trodde jag skulle göra i byxan på riktigt! Tänker ofta på den o just scenen när Lena går på toa hos mördaren (som hon ej vet om) o hittar pillren hon dödat tjejerna med. Då dyker Karin (mördaren) upp i badrumsspegeln bakom henne.... GAAAAAAAAHHH!!!!!  Jag skrek rakt ut o väckte Hannahs far .... FAN VA ÄCKLIGT!!

Än idag får Hannah fälja mig ut  till bilen när jag vart hos henne på landet. Karin kan ju ligga i bagaget ... =/


köksbord

Måndag igen. Jisses vad veckorna går!

E lite sugen på Ikea idag, som alltid, men vi får väl se vad min sovande sambo tycker när han vaknar till liv. Har en känsla av att han hellre gör nåt annat, vet inte varför ;)
Jag e nämligen inne på ett nytt köksbord...vårt känns lite smalt o det e perfekt när vi e själva men när vi  e fler o
det ska fram mer grejer på det, då blir det väl trångt.....
E sugen på att han nåt som inte e i trä denna gången,men man e ju två om det o trä passar väl bäst till våra stolar...
FUSION bord och 4 stolar Gillar detta skitmycket, men illa praktiskt du, som det mesta jag gillar :)
Klicka för mer info

Klicka för mer info om Delta   Snyggt!! Från Svenska Hem 6250 kr, alltså otänkbart!
Klicka för mer info



Hmm tror jag får leta vidare..... Nåt förslag på nåt snyggt??

finfint besök

För Lenny o er övriga som trott jag dött:

Närå, vi har haft besök i helgen. (därför ingen tid för blogg)

Johns syrra med familj kom på fredagen o stannade till i eftermiddag. Mysigt! Vi har hunnit va på Överby o shoppa hela dan igår, vart ute o gått o kollat in fina nybyggda hus, långpromenix idag, Rörstrands outlet o äta nonstop känns det som. Men det e så det ska va när det e helg o man har trevliga människor runt sig :) Lille Eddie har hunnit bli ett halvår o fått en egen vilja, dessutom tycker han att sova e det tristaste som finns om nätterna o gör sitt bästa för att hålla oss alla vakna ( o lyckas!! ;) men är desto roligare på dagen o trummar me Johns trummpinnar för glatta livet.
 

En mysig helg har vi haft!!



             
promenix                                   yoggi - mums i pappersform
image199
Huvudpersonen


RSS 2.0