Lilly by Matilda











Under helgen har Matilda fotat Lilly o här e ett smakprov. Nedersta e när hon hjälper morfar sätta ihop hennes nya byrå...tog tydligen ett tag med denna hjälp ;)

Tack Matilda!!

DBK final

Bilder från en trevlig kväll i Strängnäs.. Tyvärr blev det ju inte någon framgång för Date men vi hade skoj ändå!




Peter o John med sin blue steel-min


Malin flankerar killar som va glada i hatten ;)



Fina Marie o jag



Finn ett fel!!!!



Innan vi åkte till arenan



John o Marie



Avslutar med lite vardag...

Har grejat lite i Lillys rum nu när hon fått ny byrå o så. Det ena ger ju det andra.. Satte upp lite bilder med roliga klädnypor o Lillys farmors hemmagjorda o coola figurer, o även hennes namn över sängen..










 PS: just nu ligger vi i budgivning på ett hus vi gärna vill ha!! Spännande men tur att man satt en gräns innan...
Vi får väl se vart det leder..

                                KRAM Carro

OBS!!!! ALLA
bilder är privata.

eld i arslet

Det går i ett nu...minst sagt!

Full ös på jobbet o därmed blir man sen därifrån, har sen vart hos Maria (man måste ju hinna träffa sina vänner åxå..) o nu skulle jag packa för Strängnäs imorgon men kroppen säger "Nej för FAN, gå o lägg dej!!" Så jag tror jag lyder den.. December e en enda stressmånad på jobbet o min huvudvärk idag e inte att leka med....men går la över till jag gifter mej:)

Har inte hunnit träffa Lilly speciellt mycket det sista, har vart nåt varje kväll känns det som o det dåliga samvetet jagar en jämt! Men det e väl så det är för alla föräldrar? Hon har ju trots allt inte haft så dåligt sällskap, utan vart hemma o myst med sin pappa, som hon älskar.
Imorgon kommer hennes mormor o morfar som ska bo här o ha henne medan vi roar oss barnfritt på Dansbandskampen. Får ta det nu istället för förra helgen  när de låg sjuka.  Antar att de kommer gå på stan o jag ska ge dem ordern att sätta ihop byrån vi köpte , som fortfarande, en vecka senare, ligger i bilen. Nu kommer man inte ens in i understa lådan i den som står där o jag blir tokig på sånt. Då har pappa nåt att göra medan mamma o de andra går på stan, tänkte jag ;)

Nähä, mot sängen.

Imorg ska läshår i, väskan packas o nån klänning inhandlas, för som vanligt har jag inga kläder....




                           


Draft: Dec. 15, 2009

Vår helg i Götebörg  blev toppen, trots lite missöden innan. Lilly vaknade på lör morgon med feber stackarn. Men efter att ha vart uppe lite o sett att hon inte alls kände av den, så beslöt vi att åka iväg. Lör dag gick vi på stan hela tiden o vilken tur att man har en anpassningsbar unge som gärna sitter i vagnen. Det va knökat med folk o inte direkt läge att släppa ner henne så hon fick springa. -hon hade vart borta på ett kick!
Handlade nån julklapp men mest till mig själv...
På kvällen käkade vi på hotellets restaurang o klämde i oss en påse godis efter det medan lillan somnade på två röda i sängen. Sängen ja, hon fick sova mellan oss eftersom alla barnsängar var upptagna denna natt o hon for runt som en propeller så än en gång fick jag vatten på min kvarn att hon INTE ska sova hos oss.

Söndagen var vi på Jul på Liseberg o det va uuuuuunderbart!!!! Så mysigt alltså! Blev ett par jättegoa vantar inhandlade till Lilly, i fårskinn. De bara SKA hon ha på sig nu, så det e ju bra :) Gick där några timmar o myste med glögg o varm choklad, sen FRÖS ( med STORA bokstäver!!!) jag i mina klackstövlar o tights o tyckte IKEA lockade mer. Så vi drog dit o köpte en ny byrå bla, ett nätt spontaninköp...

Idag var hela familjen utom katten på julkonsert på ÖF o hör o häpna, en viss liten dam satt still i 40 minuter, måste va rekord!!


                     
                     Vart märktes det att denna tjej hade feber?


                           

                         

                     

                      
                      Julkonsert va skoj! Lite dålig bild men...

                       "....liten tomte tittar ut.."

                    

mot Götet

Arslet i soffan o fötterna på bordet -nu e det HELG!!!!

Imorg ska John få sin 35 årspresent av mig: shopping, ut o äta o hotellnatt i Göteborg på Grand Hotel -gött!! Meningen var att mamma skulle haft Lilly men nu har de magsjuka i familjen o den vill vi INTE ha hit, INTE. Så det blir till att ta med lillfisen, som tur e så e hon lätt att ha med men kanske inte lika stillsamt att gå ut o käka o softa, men det blir säkert bra ändå.. Så nu ska jag packa ner det som behövs o det lär väl i vanlig ordning se ut som vi ska flytta :)

Mot Götet o njuta av shopping, ny miljö o goa duntäcken :)

Det ska bli gött!!!!

Vi hörs!

Pöss Carro


Munkedalsdag!!

Har lagt över en stensovande liten tjej från bilen till sängen o ska nu in i duschen efter en mysig dag i Munkedal ...



          
           Lite lik mig på detta kortet tycker jag, det e inte ofta det inträffar ;) 
           Rutschkanan e den stopra favvon!! Helst på mage..


           
           Lilly o Vera på promenix..
           Gå e skoj, men oftast inte åt det hållet mamma går..

 


          Inväntar några bilder från Marie, lyckades inte få så många bra..

min gumma

Idag har Lillys tilltänkta dagmamma hört av sig o vill träffa oss, så på tors ska hela familjen besöka henne o se hur hon har det o vad vi tycker. E hon bra nog att ha hand om vår dotter tro?? ;)

När jag gick från jobbet ikväll o såg alla fina granar o belysningar överallt, tänkte jag att detta måste vi ut o visa Lilly. Hann väl precis lämna tanken när jag ser en liten tjej med en stor stjärna på mössan komma gåendes.. Min lilla gumma!!! Hon o pappa skulle gå o möta mig o när hon såg att det va jag så skrek hon rakt ut o sprang in i min famn. Åh sånt  värmer ett mammahjärta så det smäller om det! Hon blir SÅ glad när hon ser mamma o pappa... Nästan så det kom en liten tår :) Sen kollade vi på granar o hälsade på änderna så vi höll på att aldrig få med ungen hem.
Sen har vi haft en mamma-Lilly-kväll medan John va o tränade, vi såg Bollibompa mm.
-"Kan du säga Bollibompa, Lilly?"
-"Böllöblö" kom det ur den entandiga munnen då , hahahhaha!!!!
Sånt e ju bara för sött! Första gången hon hörde ordet, så det kommer det kommer..

I morgon ska jag o lillrumpan åka till Munkedal o hälsa på Marie o Vera över dagen. Ska fixa Maries hår o umgås lite...

Bye bye so long..


                                   

mamma-lilly-dag

I natt fick Lilly för sig att vakna runt tre-tiden o tyckte livet va jätteskoj o babblade som tusan. Till slut tappade pappa tålamodet o tog in henne till oss trots mina tillsägelser, e ju emot det där o tycker att hon sover som bäst i sin egen säng o så ska det förbli. Men så blev det iaf.. o vi sov till halv nio, jösses! Så det blev några koppar kaffe o sen skidkytte för hela slanten . ÄLSKAR denna tiden när det drar igång!!
John e i Karlsborg o jagar så jag o lillan har haft en egen dag då jag hade tänkt att göra ingenting, men det e inte min straka sida så jag har både tvättat så hela tvättkorgen e tom (YESSS!!!), städat hela lägenheten o vart liet på stan..




Upp på bordet, oavsett höjd e det som gäller just nu, då e man såhär nöjd.



Va gör dom?? (skidskytte på tv)




Såhär ser det ut just nu -sova sova sova. Nu får jag ta o väcka henne... 


Tjingeling!! 

våra dagar

Hej har inte hunnit med nån blogg på några dagar men nu så..

Lilly hade rejäl feber (över 40) i ca 1,5 dygn,sen var den borta lika fort som den flög på henne. Det va ju verkligen bara det, så när den försvann så va hon ju som vanligt igen, med ett undantag för matlusten. MEN va gott det e då att hon har att ta av, har inte behövt va orolig  för en sekund trots att hon levt på smörgåsrån, ärtor o clementiner. O nu e den tillbaka igen o hon verkar nästan vilja äta igen det hon missat :) Exakt samma sak hände förra gången hon va sjuk (ja den enda gången faktiskt) så det e väl så hon funkar..
Så nu e vi på banan igen!!!

Har även hunnit med att vara i Vallda o hjälpa Simon o Maria att flytta till sitt nya hus, eller ja, jag passade mest barn så gott det gick så jag vet inte om jag var till så mycket hjälp men.. John bar desto mera o e helt slut idag. Under tiden fick Lilly o Julia umgås lite...bland  hundar o folk som sprang omkring med konstiga lådor, som man inte fick riva i..!   ÖH?! Konstigt tyckte dom.

Idag har jag vart hemma o vart mammaledig eftersom John jobbade. Har hunnit med att tvätta, vara på Öppna Förskolan o städa så det får väl ses som en dag i fixandets tecken. Ledig, när får man va det liksom? I graven. Hoppas jag.

Lite bilder från  dessa dagar..


                 

                



                

                
                VART E MIN NAPP??


               
                Puss Molly!

               

               
                Första mötet med en tomte

               
Pappa kom hem efter jakten o då måste man såklart testa det han hade på sig..


Nä, mot soffan o slöa lite..

RSS 2.0