Framme!!

Tjoho, då var vi  Kalmar efter en bilresa med vägarbeten från Falköping o neråt, kändes det som. Men Lilly sa inte ett pip i bak utan sjöng sånger o pratade, förutom de 45 min hon sov. SÅ lätt hade jag inte förväntat mig att det skulle gå, men jag körde på o gjorde bara ett stopp för mat på 20 min, det va allt.
Väl framme körde vi över till Öland o låg på stranden hela dagen med en liten livsfarlig Lilly, som kastade sig i vattnet o var under flera gånger, o skulle INTE gå upp. Alls. Hon tjöt så skoj tyckte hon det var att bada med de som vågade doppa sig (typ alla utom jag).
Så hennes allra första dopp i havet kan man väl summera: braksucce!!!

En vild gissning är att det fortsätter imorgon då det ska bli kanonväder o våra planer är att åka dit igen :)

Ikväll fick vi besök av farmor o farfar o Lilly gjorde en rejäl vurpa framlänges i stentrappan, men det blev mest skrapsår på ben o mage o huvudet verkar klarat sig för hon grät inte ens... Friska barn ska väl ha skrapsår o va skitiga, säger ju folk :)

Kort från beachen kommer, dock mest på barnen ;)



                     Hej från ett ännu soligt Kalmar


Älskar

 

 

 

 

Är i Karlsborg o njuuter av sol, värme o umgås med nära o kära. Jag bara ÄLSKAR Karlsborg på sommaren  o idag när vädret vart kanon, vi har käkat glass vid kanalen o bara är, då kan det bara inte bli bättre!!

Några bilder från tagen, tagna av Matilda.



snart midsommar

Då har man gjort sin näst sista dag på jobbet innan en veckas semester. Lite kort med bara en vecka men det får gå, tyvärr måste John jobba men vi ska nog reda oss ändå jag o Lilly.
Efter jobbet åker vi mot Karlsborg för att fira midosommar, ska bli härligt! Känns som  väldigt längesen jag var där nu o så fort man nämner någon därhemma så säger Lilly "åka nu!!" Så här har jag nyss lagt in tvätten, packat väskor o nu står potatisen o kokar innan jag, för första gången i år, ska steka färskopotatisen -hur gott e inte det?!


Glad midsommar på er!!




                          

Hamrin-helg

  

Har haft besök i helgen av Johns syster Frida m familj. Verkligen jättemysigt o det va inte skoj alls att säga hejdå ikväll på Mösseberg. Tur att vi ses nästa vecka igen!! Blev nästan tårögd när jag såg Fridas min på sista bilden. 

Nu jobbar jag tre dagar nästa vecka innan jag o Lilly tar en välbehövlig semestervecka..

Lite bilder från helgen...



                                 



                                
                                  




                                
                                 Lekparken -the place to be




                                




                                
                                 Mössebergs specialgunga va vääldigt skojig!





                              





                           



                          
                           Faster Frida o världens sötaste Ester




                        
                         Kram o tack för en jättemysig helg!!! Fin bild, ellerhur?

en bild säger mer än tusen ord!!



Så här kom Lilly hem igår... Härliga, skitiga busunge!!
Leksaken i handen har hon gjort själv för att spela på idag när de hade träff o var på scenen med alla dagbarnen, alla dagbarn i hela stan.

 Vart Lilly stod? Längst fram.  När alla andra satt ner o tittade var det EN på stället som gick rakt fram till tjejen som uppträdde o lånade lite grejer o hade inte en tanke på att gå tillbaka o sätta sig..
 Undrar vem..



                    


                                    Sällan har en bild beskrivit en liten människa så väl :)


utedag

                                    



                                     


Efter städning o fixning i morse gick vi på skoletarrajd på stan, dock utan resultat. Som vi letat efter sandaler till denna tjej! Nu vann jag dock ett par på Tradera som vi får börja med innan vi hittar de vi söker..man svettas hysat i gympisar nu alltså, men jag tycker de flesta sandaler till barn e så fula när de ska va praktiska åxå. Nu när jag väl hittat ett par så e det lögn att få tag oi dom, e det inte typiskt?!
Har fikat på stan o sen vart på vår gård hela eftermiddagen, träffat grannar mm. Trevligt!!

Nu ska jag återgå till kungaprogrammet. Imorg väntar jobb igen veckan ut o till helgen kommer Johns syster m familj. Längtar!!




Skogshyddan

Har vart på Skogshyddan i flera timmar tillsammans med Anna, Mattias o Filip. Ungarna har lekt så både de o vi glömde av att de va hungriga o vips va klockan alldeles för mycket.. 
 
Nu återstår tvätt, dammsugning o fixa iordning väskan inför bingon imorgon. Då ska även Anna prova lyckan!! :)



                              



                             



                              


                             

baldagen 2010

Fötterna värker o jag e skittrött, man koncentrerar sig på ett helt annat sätt när det e uppsättningar..tror jag. Nåt e det iaf som gör att man e tröttare efter en sån dag. Men det e jätteskoj o i år kände jag dessutom en av tjejerna personligen -jätteskoj! Gerties dotter Fredrika närmare bestämt..


Bilder från baldagen..


(uppsättningar under konstruktion, färdiga resultatet hoppas jag Gertie kan maila:)





                    



                       





                        



underbar helg!!




























En helt underbar helg är till ända. Strålande sol, besök av lillans farmor o farfar o en dag på Mösseberg o deras djur/lekpark tillsammans med Lillys kusin Julia o familj igår. Hur härligt e det inte?! Men kan säga att jag somnade rätt snabbt igår efter uppgång 5.50 i lördags o sov som en kratta på natten....o ändå känns det som jag har lite till att sova igen.. Men men...

När lillan skulle lägga sig igår undrade hon "faffa sova?" o "faffa komma bilen" flera gånger. Det e inte lätt att förklara för de små...







                          




skitunge!!

  Har just satt mig i soffan efter att ha kört rejset här med läggning, matlagning mm. Så nu tänker jag inet göra mer idag! Punkt.

Imorg ska vi grilla tillsammans med Lillys dagmamma, alla barnen o de andra dagmammorna med barn i samma område o det ska bli jättemysigt!! En liten sommaravslutning. Tyvärr börjar det innan jag slutar men John o hon ska va där tid iaf.. De e nämligen lediga imorgon de fuskisarna!

På fredag kommer Johns föräldrar o e över helgen o det blir toppen! Känns som det går alldeles för länge mellan gångerna men det e ju så. Jag har brud på jobbet på lördag men jag antar att det inte e mest för min skulle de kommer o vi hinner ju umgås efter det. :)
Söndag blir det en tripp till Mösseberg igen o deras underbara lek o djurpark o möta upp kusin Julia med familj....

Ser fram mot en toppenhelg!!!!!! Nu får den gärna komma...



                     





                   
                    Foton: Gertie Jansson

Kolla in världens skitigaste unge från igår!!! Syns inte alls hur illa det egentligen var på dessa bilder men jord, sand, melonkladd mm, mm på hela sig!!!! Haha, det e bara att vänja sig -nu börjar sommaren!!! Tur det finns dusch..

SOL!!!


"Tåka, tåka, tåka" (torka) hörde jag från Lillys rum o tänkte att åh, städar hon?
Det gjorde hon.... katten!!! Vissa ser nöjdare ut än andra.










Röjde av vääldigt snabbt i morse när jag såg att solen sken från en klarblå himmel. NU, tänkte jag, e det time att njuta!!  Så vi har inte vart inne sen typ 9.30  utan har fikat med grannen på innergården o därefter kom Gertie på cykel o hälsade på o bjöd med oss till en trädgård med gräs. Göööött!!!
Lilly smörjde jag noga med solfaktor 50 men mig själv glömde jag nånstans bort. Det syns ikväll. Bönner, släng er i väggen när jag visar min bränna, hahah!!! Röd som en kräfta o KRITVIT där linnet suttit -halvsnyggt! Jag som typ aldrig bränner mig, tji fick jag. Men nån gång blir det la brunt :)

Nu ska jag njuta av lite egentid medan JOhn e ute på hojen..


RSS 2.0