mina ben!

E återigen helt stum i benen efter en dags jobb o därmed mycket stående, o efter det dammsugning o matlagning. När drog jag nitlotten att få börja laga mat undrade jag när jag stod där? Antar att det var när mamma var här o jag,för första gången nånsin,lyckades med en ätbar köttfärrssås? Nä, jag överlät det till John så matade jag Lilly istället.
Nåt ska väl den som e hemma göra? ;)

Har med andra ord ätit mig proppmätt..igen. Hade ju "bara" klämt en hel påse Läkerol Giant (beroende av dom), Åsa bjöd på dajm på jobbet o massa annat gott. Så nu e det väl dax för den dagliga tekoppen åxå, så man e helt säker på att somna med magen i sju hörn.

Ser ut som John väntar på mig i soffan efter att ha sövt Lilly, vi fick bytas av ikväll. Lillungen sov nämligen till 17.30 ikväll o fattade såklart ingenting när vi ville ha henne o sova kl 20 igen. Så, så här länge har det aldrig tagit att söva henne...NÅNSIN. Nånstans på vägen tappade jag tålamodet o gav hennes pappa order att INTE låta henne sova så sent mer.


Nä nu ska jag gå o mysa brevid honom med min filt..


Prinsessan..

dagen


Dansa e det som gäller nu..
Kläderna fick hon av sin mormor i helgen. Bortskämda unge! :)




Fikastund idag...


Ny munkis anlände i brevlådan igår, från mormor. Mammas favvomärke Nova Star!!!!
Undrar vem som blev gladast?!

Jag o Lilly har haft en jättemysig dag ihop, imorgon e det pappas tur att njuta.  Då jobbar jag igen.. Nu börjar allvaret, min ordinarie tjänst efter en liten mjukstart. Hoppas att man kommer ha lite ork till sin underbara dotter när man kommer hem. John går nu hem på pappaledighet o får väl ha markservicen här hemma ..  Eller?

Har pussat på henne hela dagen idag...ville knappt lägga henne  :D


Nu ska jag sörpla i mig te innan bingen väntar.

Till helgen beger vi oss mot Kalmar o hälsa på Johns famij, ska bli jättemysigt!!


KRAM !!  Carro

trööött

Hemma från en jobbdag..
 Shit va trött jag vart idag, trodde  inte det var sant när klockan ringde i morse men det va bara o ta tjuren vid hornen o gå upp direkt...trodde jag. Plötsligt hade tio min gått när jag vaknade till igen -TUR att jag vaknade så pass i tid, hade nämligen stängt av alarmet.. Kissen va på sig pussigaste humör igår när jag tänkt sova o skulle absoluuuut snutta i hela ansiktet, trodde han slutat med bebisfasoner nu vid 4,5 års ålder.

Nu e jag o Lilly hemma själva, jättemysigt! John e på skjutbanan o skjuter av sig lite..
Undrar vad vi ska kolla på ikväll nu när Kändisdjungeln e slut o vi bara har 4 an..?


Några bilder från båten..



på väg upp..


Anna o Maria..




Jag o Emelie idag på salongen..


trött

Då va man hemma igen efter en natt på havet. Något tröttare nu än när man klev på... Men det va det värt.
En nice tripp, vilka goa vänner man har!! Så glad för det. Desssutom läser tydligen fler än jag trodde här... Där ser man.. :)
Kort kommer, orkar inte det ikväll, ska snart dra mig mot bingen. Kan bara inte sluta glo på den otroligt kasst dubbade filmen på tv 4 -hur kan de göra det så illa? Förstör ju hela filmen.. Tror jag sår o snusar lite på Lilly istället, saknar henne
så...

 ZZZZZZzzzzzzZZZZZzzzz

 Natti!!

Finns det en där uppe ändå?

Ojojoj vad jag inte kunnat sova i natt, bara vritt o vänt. Så orolig jag varit, minst sagt!! O vad jag grät när mamma ringde o gav det goda beskedet. Jag hade nog ringt henne fem gånger utan svar när hon äntligen svarade...kunde inte hålla mig. Satte en handduk under varje öga. GUUUUUD så skönt!!! Vi fick dock lägga på direkt för båda bara grät men det gjorde inget. Hon hade ringt John åxå o pratat lite mera..
Kan inte med ord beskriva så gott det var att höra..
Bästa ögonblicket på länge. Ibland finns det nog nån där uppe...

Efter jobbet idag hade vi på salongen visning på Handelsbanken, där de bjudit in massa damer till en riktig tjejkväll med föreläsning om placering av pengar o så visning av frisyrer, kläder o smink. En mysig kväll!! De inbjudna fick vin, champagne o snittar o jag kände nästan hur det rann ur mungiporna till slut, jag var utsvulten. Men inte en snitt vi fick... rackarns!

Höll dock på att sluta mindre bra när jag sen eftermiddag får ett mess av John "Det här går inte, du får komma hem!!"
NEJ inte denna dagen med visning o allt, det gåååår bara inte. 
Så efter många om o men sprang jag till Apoteket o köpte två paket alvedon o skulle springa hem med .. Då visar det sig att John, med feber o influensa, själv hasat sig dit o köpt två paket. Så nu har vi väl alvedon då!! :D
Han klarade dock kvällen själv med en ettåring modell turbo o det e inte illa pinkat kan jag säga..
Jag har vart borta mycket denna veckan o han har fått sköta lillan, men imorg e jag hemma igen -tur det kanske?
Nästa vecka får bli lugnare...nu räcker det.

Nä det blir tidig sänggång ikväll...


                     
                   

UsCh Fy bLä

Usch idag e jag inte på humör alls.
Allt e allmänt skiiiit o till råga på allt hasar jag runt i sandaler i kylan. BRRR!!  Ni vet hur det kan va? Idag e ingen bra dag. Nu ska jag fixa käk till imorgon plus att jag måste hitta tights o skor. Ja det sista kan kännas som ett angenämt problem men det finns inget jag vill ha. Inget e bra idag.
Egentligen e jag nog mest orolig o uppstressad men av anledningar jag inte vill skriva här, men tror det e grunden till allt.. Tur jag har lugnet själv som sambo!!

Lilly har haft en heldag med sin pappa, de har vart på Öppna Förskolan mm. O när jag kom in där på min lunch gjorde hon ingen direkt affär av att jag kom. Så det kan bli... Men det e avslappnande o gott att se att allt funkar kanon hemma. De har nu en go tid framför sig!!
NJUT säger jag.

Nu sover lillan sen länge, John har slängt sig i soffan, diskmaskinen går  o allt e allmänt "kväll" i stugan. Hade tänkt se Anna Anka ikväll, som varenda kund pratar om men kom på att det kan jag se mig i stjärnorna efter eftersom Lilly tagit decoderkortet o ja,, förmodligen slängt i soporna. För det finns bara inet här, vi har letat som sjutton.. Men man kommer inte på det förrän man ska sätta sig där o då e det stängt sen länge hos dom som kan fixa ett nytt.. Slänga i soporna e nämligen väääldigt skoj just nu, dit bärs det mesta. O även hämtas.. =S
Så numera har vi "skogs-tv" som en unge sa, eller ännu värre, BARA fyran!!!
Sådär..

Nä mot soffan o ta nya tag imorgon!!
Rejält..

         Kram o ta hand om varann!!


                    
                      Godingen

                    
                    Mor o dotter



Carro alias Jane

Gårdgens kväll spenderades utanför stan, på landet, hos Anna o Mattias från vår föräldragrupp. Så gott, det känns som vi känt varann hur länge som helst, fast det bara är så länge vi gått på utbildning till att bli förälder (hör på den!!)
 Skitgo kväll o lillan sov gott i Filips resesäng hela långa kvällen, var inte inne en enda gång hos henne...jag klädde på sockar o jacka när vi skulle hemåt ...hon sov vidare, bar ut henne i bilen..hon sov. Sen la vi bara över henne i sängen här hemma.... UNDERBART!!!

I morse for vi till Karlsborg i det goaste vädret man kan änska typ -strålande soooool. Var ute i skogen med hunden o spårade, plockade svamp o käkade mammas goda biffar. Mumma!!! På tal om skogen....jag hade ju såklart inte de mest lämpade skor för just skog o mark. Ja jag veeeeet, jag har hört pikar förr!! Dagen till ära hade jag mocka-stövletter som jag äntligen hittat på salongen nu när jag börjat jobba (kvarglömda).'
 Mina ENDA höstskor -jo det e sant. Men tyvärr har de gått paj där i röran så  jag hade dom på mig men skämdes. Men vad gör man? Mina favvisar!!
Var tvungna att ta oss över en bäck o så klart, min klant, så tog jag spjärn mot nåt som jag trodde va fast mark. DET VA SUUUUUUMP!!!!! Så där sjönk jag ner till knät o men andra ord var hela skon, brallor o sockar totalt dränkta o luktade satan! Gissa om mamma o syrran skrattade??!! Mamma tog i sin tur tag i ett "träd" modell ostadigt o höll på att dratta i hon med :D Det hade sett ut det!
Hon drog nästan ett lättnadens  o tyckte mest att bra att jag gjorde det, då slänger du dom NU. Så jag lämnade dom i skogen hahaha, skänkte till djuren;) Så jag fick åka hem insvept i felt, utan varesig brallor eller skor. Sockarna hade jag snott av pappa ... ;)
Fatta den synen!! Fick parkera nära ingången o kuta in..

Nu e vi hemma igen, John glor på jaktfilm o jag känner att jag kan slita mig ifrån den o bege mig mot bingen, nöjd med att Rafael fått lämna Kändisdjungeln. Jag som gillat honom -men vilket jäkla ego!!


Vi har haft en go dag men som vanligt går det så jäkla fort när vi är där. Men Lilly har vart med mormor, morfar o mostrar o det e viktigt tycker jag. Så gott när hon sträcker sig mot mormor tex o VILL DIT.


God natt!!

mössa

Insåg igår morse när John o Lilly gick iväg tidigt att det var dags att införskaffa en mössa till henne. Hu va kallt!!Så idag hittade jag en mysig sak..såklart när man kunde gå i t-shirt ;) kanske inte världens vintermössa men med hennes kroppsvärme räcker den nog ett bra tag in på hösten iaf.





Har även hittat en klänning till mig själv, till båten så nu återstår  bara ett par leggings tänkte jag. BARA?? Har sprungit hela stan runt efter ett par lesopardmönstrade utan fot!! Det finns bara inte nånstans, e det inte typiskt? Trodde jag skulle kirra alltihop o ha det gjort men icke.

 Nä nu ska vi ut i gröngräset o rasta två små ben.. Personen med de små benen har just satt på tv:n, stängt av radion, slängt ut varenda par skor o spelar just nu bas. Herregud..?!

Vi behöver ut...I think.

ryggvärk, husvisning o soffan

Jobbet e klart för denna vecka o jag e hemma med stumma ben igen, undrar när det ska gå över? Fixade snabbt till en pastasallad medan John gjorde natten på Lilly, med välling o läggning. Gick på ett kick o har vi redan klämt i oss en massa käk o jag e godissugen som vanligt.. Men icke sa nicke, imorg räknar jag helg o då går det bra med godis. Då ska jag äta det varesig jag e sugen eller inte!! Bara för att. Tänka på hur sugen jag var idag :)

Nu ska jag gå o slänga mig i soffan där John redan ligger, gissar att jag bestämmer när han tar sig därifrån i o med att jag hjälper honom upp ;) Det får bli efter Kändisdjungeln.
Denna rygg alltså! Tar knäcken på oss båda snart..
Läkarn han träffat idag skickade honom till röntgen så nu får vi vänta ytterligare ett tag på det.. Hur länge??? Hoppas för guds skull nu få veta vad detta är o framför allt att det går att göra bra!!!
  Ett tag till med ständig värk för honom, o ett tag till får jag ha Lilly på natten (ja hon sover oftast men ibland så..) o jobba på dan o göra alla lyft.
Nä, må detta få ett slut.
Trots detta orkade han ta sig o Lilly till en husvisning idag, ska ta o läsa igenom det prospektet nu...
Jag har fått för mig att jag absolut INTE vill ha ett med övervåning o det verkar bara finnas MED sån.... Ja vi får väl se..

                                      Mot söffa...



färgad

Nä det blev ingen husvisning igår, jag tyckte John kunde jobba lite på sitt "riktiga" jobb nu när han väl var där o inte va ledig ännu mer. Ja ibland får man va lite hård! ;)

Har jobbat hela långa dagen o eftersom jag la i min utväxt som verkligen va HEMSK, så kom jag hem först efter halv åtta. Hjälp va sent nu när vi har Lilly, hon lägger sig ju då! Men jag va tvungen, har härdat ut jättelänge inför båt o så, men idag gick det bara inte längre. Jag led när jag tittade mig i spegeln o gluttade inte upp mot  mitt eget huvud i spegeln en enda gång när jag klippte. Vet inte när jag såg ut så sist, det borde va förbjudet för frisörer att se ut så :) Men nu e jag schnögger igen!! ;) Dessutom ska en nyansering i som ska göra det hela mer moccafärgat, men det får vänta till en annan dag. Istället sprang jag hem över torget med dyblött hår o hann med att bada Lilly o ge henne välling innan hon slocknade.
Så en liten mysstund blev det ändå..

Hungrig som en varg slukade jag nyss smör med lite skogaholmsmackor o te till. Ja de säger så på salongen för jag har så mycket smör :)

Nu börjar ju Kändisdjungen...



                             
                               Ni ser, jag hade keps det sista... =S


dagen i bilder


Fixade lite i fönstren idag... ny blomma, ny kruka.


Bara nya blommor



Rataratara..



Får mamma se vad Lilly har i munnen?






Kan mamma kan väl jag?



Dessa ska i mitt pall imorgon, dax för påfyllning!




promenad

Idag när lillan som sin förmiddagslur tog även jag tillfället i akt o la mig på soffan med resultatet att jag verkligen toksov.  Skönt! Just när jag vaknat ringde Maria o föreslog en fika vid Skogshyddan i det goa vädret. Åh va skönt det vart idag även om det blåst en del.
Jättemysigt o efter en kort stund somnade lillan o vi fick en riktig långfika, underbart! John fick såklart referera helgen, känns som jag knappt sett honom sen i onsdags morse..o det har jag ju knappt. När han har vart hemma har han sovit.

Tyvärr har han även skitont i ryggen trots massa tabletter så vi har ett tag funderat på akuten men ni vet ju hur karlar är...Ryggen har la alltid vart kass men nu e det värre än nånsin. Vi försökte iaf gå ut o gå en sväng... Så klart va det bara pappa som dög för Lillys, skulle hålla PAPPAS hand, PAPPA skulle bära mm. Typiskt det gick ju liksom inte.. Han tog sig med nöd o näppe fram själv..




                     
                     
                     

                     

                     

                      

Nu inväntar vi te med honung o några goa mackor.

Imorgon väntar jobb för mig o pappadag för John, hoppas det funkar med ryggen... 



Några av Matildas foton från helgen som Lilly var där..

                               


                                

                                




ska bli skönt imorgon

Sitter här o en en aning rastlös, det e inte ofta den känslan infinner sig nu för tiden. Man har liksom snarare ingen tid o sitta på arslet.
Men nu så...
Kollade nyss Dettes blogg o lyssnade på Dates "Hallå hallå västindien" o blev SÅ sugen på o dansa!!!!!! Till råga på allt e Johns föräldrar på Sigges loge o ska kolla när John spelar med Scottarna ikväll, ååååh jag skulle åkt dit! Men jag får la hålla till godo med tv-rummet, skövla undan allt o rocka loss;) 
När, jag håller mig till båten o då jäklar...

Lilly var lite varm i morse men har vart som vanligt idag o ingen alvedon fått o det har funkat. så nu hoppas vi att faran e över för denna gång. Dessa jäkla sprutor!

Jag trodde, mitt i hösten, att Sommarkrysset ännu gick men nu e det tydligen Kändisdjungeln istället? Jaja det går det med, nåt o fästa ögonen på iaf..  men vilka b-kändisar!

Imorg e John hemma igen o det ska bli skönt. Det e som sagt en del o göra här hemma o INGEN egentid alls har man tid för. Det har jag behov av ibland o det ska bli så gott att vara två som kan bytas av imorgon. Missförstå inte, Lilly e skitrolig nu, babblar för fullt o kan hämta det man ber henne om...typ snutte, docka, vagn, boll mm. Jättemysigt!! Tänk att hon redan fattar.
Det e liksom allt runtom, jag yrar runt o glömmer massor o tycker hjärnan gått på semester.
Att dra hela lasset från ons till sön här hemma med allt det jag skrev om igår, det e sådär...men värt det för att jag vet att han har sååå skoj just nu!! Kan tro att han njuter :)

Helt underbara dagar nu med henne o man vet vad man gör.

Tjing..

                       

                          Miss energy


slött o mycket sött

Jag o Lilly va själva igår kväll, hade tänkt gå till Maria men jag styrde av det...orkade inte riktigt o dessutom var Lilly nysprutad o hennes hund nyopererad.
Mycket sjuka alltså..

Så vi var hemma på varsitt håll istället o jag tryckte väl i mig nåt kilo godis, jordnötter  o en liten skål chips. Ops, det gick i ett nafs.. Var nästan illamående när jag la mig men vad va det första jag tog i morse? EN NÄVE CHIPS!! Man lär sig aldrig.

Till slut somnade en nybadad Lilly såhär..o nästan jag med :)
SÅ MYSIGT!!





Nyinredda vagnen... Hon skulle abslouuut upp i den nu på morgonen.


John spelade i Skövde med Scotts igår o idag bär det av till Gislaved, undrar om man får se honom nåt idag eller om de redan har dragit iväg?

Snart e det min tur att va iväg, jag räknar då kallt med tvättade kläder, städad lägenhet -ja all markservice gjord helt enkelt. :)
Folk tänker inte ofta på att den som e hemma drar ett tugnt lass med barn, tvätt, handling, städ, mm mm. Ofta e bara frågan hur den som e iväg har haft det...

Men jag njuter av att va med Lilly :)

 So long...

Nu ska vi fixa till oss o komma ut på stan o träffa Anna o Filip..

Den som lever får se...


kontroll

Idag var vi på  ettårskontroll men lilltrollet. Nästan allt va prima, hon väger nu 10880 gram o 79 cm lång. Stora tjejen!! Känns skönt att ha lite att "ta av" om det kommer kärvare tider..

En lite oroande sak var dock att de hörde ett litet blåsjud på hjärtat men läkaren var ganska säker på att det var blodflödet inuti hjärtat de hörde o inget annat, barn med blåsljud brukar tydligen ha svårt att gå upp i vikt o inte må bra. Så e ju inte fallet med Lilly...
Men hennes plikt var att skicka oss vidare till Barn i Skövde, troligen ska vi dit om en månad. Så då håller vi tummarna på att det e  som denna läkaren trodde. Först blev jag helt kall o tänkte näääääee vår underbara Lilly, e hon sjuk nu?? Det finns bara inte !!!!!!

Men efter att ha pratat mer med läkaren, sköterskan, mamma mfl så e jag lite lugnare.
Hon tog Lilly i knät o när hon skulle vidare till nästa undrade hon om hon fick låna med sig Lilly hem ...
-Nja....vi vill gärna behålla vår tjej.
- Det förstår jag -vilket charmtroll till unge !!

Sprutorna gjorde såklart skitont men det går ju snart över, nu har hon fått alvedon i förebyggande syfte..vill inte att hon ska ha ont.


Testing testing av farsans moppehhjälm..


Promenix..




Tröstade oss med lite shopping idag...



"skjort-blus"



tunika..


lila kofta med rosa prickar, som man tyvärr inte ser här..




Jag visste det..

JAG VISSTE DET!!!!
Vad jag gör vi för fel ? i natt hade mamma bara gett Lilly nappen nån gång - VA???? Kanske skulle stalla upp henne där för lite uppfostran ?? ;) Däremot hade de gått upp kl SEX. Höll på o dö när jag hörde det, det har vi aldrig nånsin gjort! Kan det va en mormor som gärna vill umgås o går upp utan att försöka söva om tro??? Det tror jag.

E bara hemma o käkar, ska tillbaka till jobbet o slita några timmar till, sen blir det resa till Karlsborg o hämta lillan. Vill bara att John ska vakna o ringa o berätta hur det gick igår -är SÅ NYFIKEN!!!!  Men antar att det var fest o att han därmed går upp först när de ska åka av båten ..??


Träffade just en kund som undrade om inte jag var från Karlsborg?
- Jo...
-Du förstår att jag e så sugen på att flytta dit!!!!!!!

Va? Trodde inte såna fanns..? :)

Nä nu ska jag kila iväg..

Vi hörs!! Kram Carro


min dag

För första gången på över ett år, ja sen Lilly kom till världen faktiskt, är jag helt själv hemma. Jag njuuuter o det FÅR MAN GÖRA! 

John e som ni vet iväg o spelar o lillan åkte till mormor o morfar tidigt i morse. Efter jobbet tog jag tillfället i akt att fika i lugn o ro med Maria o nu har morgonrocken åkt på, jag surfar lite o fotbollen står på...  Sånt här behövs för själen, huvudet o att längta efter varann  är lite nyttigt. Morfar har ringt några gånger o jag hörde lillrumpan babbla så glatt i bakgrunden så..
E faktiskt inte ett dugg orolig att vara ifrån henne. På jobbet finns inte tiden att tänka o grubbla o för det andra e det nyttigt både för henne o oss! Just precis när man säger hejdå e det sorgligt, hon e ju sååå underbar :) Men sen släpper man liksom det helt. Vissa människor har en förmåga att växa fast vid sina barn, vi har valt att inte göra det.

Nog om det.

Har vart full rulle på jobbet idag o mina fötter värker, man e ju inte  van att stå så mycket än. Det e roligt att jobba men jag känner åxå att det va skönt med en mjukstart, hade inte alls velat köra hundra knyck direkt.. Känns sorgligt att ett helt år har gått!!!!

Imorgon e det jobb igen, sen på fre ska Lilly på ettårskontroll. Vikt, längd o TVÅ SPRUTOR!! Stackarn.. Antar att hon blir dålig efter det, det har varenda unge i vår grupp blivit så.. Jag sitter nog hemma i helgen ;)

Plocka in tvätt,  ta disken o sen in i duschen, därefter soffan o lägga mig i tid o läsa....

Det va min dag det...
                                                        KRAAAM


Avslutar med vår pärla. 

När kommer bordsskicket??

             

bilder


  
Gungälgen hon fick av sin faster med familj...


Tittut i pusslet



Tagit kort på kort, blir ju sådär men ett fint kort annars. Vill minnas att Simon tog bilden.
På Gotland



Micken kan användas till mycket, bla kan man äta den..



Familjfoto åxå från Gotland....



Igår såg det ut såhär när Lilly åt. Hon ska ABSOLUT äta SJÄLV. Okej det va grisigt redan här........



...vad säger man då här? Puh!! Fy satan.

Usch jag vaknade med huvudvärk idag, den har dock blivit bättre. Nu e det värk i kroppeno yrsel  istället o jag känner mig en aning hängig mitt i tvättande o röjande. Hoppas nu för guds skull att detta e nåt som snabbt går över, imorg e det dax o jobba igen.

Tjing

rep rep rep

Vi e två vuxna hemma ikväll men en har vart ganska borta från omvärlden två dagar nu.

 John repar som ett sviiin som han själv uttrycker det, detta innebär att Lilly somnar till  hög musik..."Åh Saaara, kom uuut ikväll, jag väntar vid hörnet vid seveneleven.."

Men hon slockande direkt, det e såna gånger man e glad att man vart noga med att ha tv & radio på, prata som vanligt, spela musik mm mm...
Jag kan lova att jag skulle kunna hoppa in o sjunga låtarna snart, dock en aaaning falskt ;) De e absolut jättebra, men  när man hört versen på "Sofia dansar gogo" 20 gånger , ja då kan man ledsna lite...  Men jag går här o sjunger jag med o dansar :)

Har annars vart på Öppan Förskolan o sen på en sista träff med föräldragruppen, denna gång på bibblan. Vissa ungar satt stilla, nytt ställe, nya folk mm, -andra inte. Lilly tillhörde de sistnämda -såklart! Hon lyckades få ner flera böcker o sprang runt som en tok, tur att Kerstin, vår bvc-sköterska var med o glatt hämtade ungar här o var.

Jag har vart o handlat ikväll, kan låta som en trist sak men nu e det en sak jag ser fram emot. Då e jag nämligen HELT SJÄLV o kan gå i min egen värld o ta det lugnt.

Nu blir det en dusch o därefter te o någar riskakor chili/nacho.

Rekommenderas!

Bya bye so long....

gäääääsp

Go morgon!! *gäsp* Lilly har vart ur sin sömnrytm idag o ville inte alls sova när hon skulle när Eddie o alla andra höll igång, så hon skulle få ta en minislummer till nu i eftermiddag för att inte  bli svinigt trött innan läggdags. Så jag tog henne o la mig brevid på våra sängar.
Jaha, där somnade vi som stockar båda två!!...Tydligen. John repade låtar för fullt o tänkte väl inte på att vi sov liiite väääl länge för att va såhär sent. Kl 18 vaknade vi. Great, nu kan vi glömma att hon sover kl 20 igen... Dock gjorde det mig gott för jag känner att jag har en rätt rejäl sömnbrist.. även om jag e lite groggy just nu. Har aldrig gillat att sova på dagen, det e  så mycket man behöver få gjort. Men nu släppte jag alla vårgårdaris på golvet o tänkte att skiten går inte ifrån mig, o sov såååå gott!

Idag sov Lilly tilll 8.30 vilket var skönt eftersom hon ännu e ledsen typ varannan timme på nätterna. Ska nog kolla ned BVC imorg om de kan kolla över henne så att det inte e öronen eller så, ja så man vet att det bar ae nåt som e en period helt enkelt. E egentligen inte alls orolig men vill va på den säkra sidan..
Jag gillar att VETA saker, inte TRO!!

Helgen har vart jättemysig, har hunnit med en hel del känns det som. Idag sov båda ungarna när vi var på Skogshyddan o satt i solen o käkade varsin rejäl macka, så skönt att kunna äta i lugn o ro, slippa jaga nån som absolut tycker att det verkar roligare tre kilometer längre bort...jämt.


För er som undrade så ska John spela med SCOTTS (!!!) ons (Silja Galaxy), fre (Bogrens Skövde), lör (Sigges Loge Gislaved).
Såklart jättroligt o vi har pusslat en hel del för at det ska gå i lås, med barnvakt mm. Jag jobbar ju...
Nu vet ni! :D


                         
                         
Speldosa fick hon av farmor o farfar

                           

                                                KRAM


Dagen i bilder

Bilder från dagen...


Kussarna ...Eddie e så söt när han ropar: Lillu, Lillu efter henne :)




Regnställ fick hon av farmor o farfar. Perfekt!

      
Farmor Annalill e en klippa på det mesta. De här snodde hon ihop lite snabbt o lätt. Jag hade inte vart färdig än..o framförallt hade de inte sett så fina ut.

 


Eddie leker med Lillys pusselmatta, den va verkligen ett KAP.

   Stolen har Annalill fixat till, den e 50 år gammal o har vart Johns fasters. Så fin e den o den gillas, hon stod på den o dansade idag :D

Hon fick även en "gungälg" av faster Frida med familj, den visar jag imorgon...

Det har vart en lång o mysig dag.. Eddie ville upp 6 imorse o undrade väl vart han vaknade upp. Har strosat på stan, en del har var i lekparken o rastat barn, vi har ätit ätit ätit o vart på Kinnekulle o gått runt kalkbrottet o kikat på utkiksplatsen. Dock såg vi inga hjortar..
. Lilly gick nästan hela vägen, helt otroligt!!! Hoppas hon e trött nu o sover lääääänge!!

Nu e jag proppmätt efter fäskfile´n men ska trycka i mig lite godis med de andra som häckar i soffan :)


Lekparken

ÅÅÅÅHHH.. äntligen e en kryssning bokad !! Ska bli underbart att åka iväg med tjejerna igen :D


Idag har jag o Lilly vart på lekplatsen o härjat runt i den blöta sanden,, uh jag har så ont av att se skitiga ungar men det e bara att titta mpå nåt annat o se glad ut. Ja jag erkänner att jag borstade bort sand ett otal gånger..
De nya skorn aser numera ganska begagnade ut .. Det e så det blir..Fy.

Ska städa av här nu innan Johns familj kommer o ska vara hos oss över helgen. Ska bli mysigt! Ja jag måste ju skriva så ifall de läser här. Närå, skämt o sido, det e helt ärligt jättemysigt när de kommer! Lilly har sovit i över en o en halv timme nu så jag ska slänga in maten i munnen innan hon vaknar o kör loss igen. Kan ju va skoj om det e fint när de kliver innanför dörren iaf..?

Kan tyvärr inte skriva vilket band John ska spela med ännu, måste få ett godkännande av honom  först o han e på jobbet nu. Det e inte Date denna gången, så mycket kan jag säga..
Jag kan återkomma om det finns de som har intresse av det :)



Pussgurka!!




Mc:n ...kanske nåt att utforska närmre så pappa blir glad?



Jag vill gunga!



Den här lilla fisen älskar att gunga o går helst inte ur den. Alls.


Ojojoj vad ren man blir i sanden just efter en regnskur!


Öm

Oj vilken dag,,,,

här finns inga mjukstarter utan FULLT ÖS från scratch. På gott o ont. Just nu mest på ont, mina ben värker o fötterna e ömma o huvudet e ......kola. Radio, dator, kunder, o prata med plus allt annat e lite ovant såklart.. OCH SKOJ!!
 Skönt att komma ur barnbubblan o halvgott att hon redan e lite pappas tjej, det tog en förmiddag. Men nu när John e o handlar för helgen med hans släkt så e jag så glad att va hemma själv med min goa Lilly igen som störtvägrar ta av sig sina nya pjucks. Det gråts blod..
Idag hade hon tom vägrat ta av dom för att sova :) De får väl ses som en succe..

Nu ska lillan få välling, skorna av o sen bingen, så ska även jag passa på att slänga upp benen..

John ska förresten ut o spela igen fre lör nästa vecka o ser mycket fram emot det -minst sagt!! Det behöver han nog, komma ut o spela av sig lite, ev blir det även onsdag.. Mycket nöje säger vi!!

So long..






Lilly ETT ÅR- va?!

Dagen sarbetsdag e avklarad o gick väldigt fort. Det var skoj att vara tillbaka på jobbet, hade världens inspiration att röja o fixa utöver det normala man gör som frisör. På ett sätt kändes det som jag stängde dörren dit i förrgår o på ett sätt som flera år sen... Men det mesta sitter i ryggmärgen. Småsaker som tex vart plasthättorna ligger va dock som bortblåst men jag hade god hjälp av goa Åsa o Emelie. Jag har verkligen världens goaste arbetskamrater!! Så, ja, det känns som jag kommer kunna fortsätta som frisör ;) Jag sa inte ajaj, nej Lilly  eller liknande på hela dagen, jag var bara Carro i egen hög person. Inte fel.

Hemma var Lilly redan pappas flicka o tyckte väl att det va skoj att jag kom hem, sen va hennes nya mikrofon desto skojigare -barn e ju roliga! Micken hade pappa fixat idag för pengar som gammelfarmor skickat o den blev den stora succe musikern hoppats på. Dock sjungs det "klappa dina händer" i visorna o då släpper hon den handlöst o klappar o dansar, så undrar hur länge den håller hihi..

Det här e ingen vanlig dag för det e LILLYS FÖDELSEDAG -HURRA HURRA HURRA !!!!!!!!!

Hon hälsar o tackar för alla gratulationer :)


Om drygt en timma föddes underverket -världen sötaste bebis. Hennes mor fick dock inte träffa henne förrän kl 2 på natten pga vissa orsaker.

 Ååååh va sööööt jag tyckte du var min prinsessa efter allt tumult... o ÄR ÄN IDAG.


Nya Kavat-skorna hon fått av mormor o morfar. Fint ska det va...
Hon skulle ha NYA skor, inte från Tradera sa mormor ;)
Så idag köpte hon o pappa dessa dojjor.



Finfina o hon e så stolt i dom ..




Födelsedagsbadet strax innan läggdags. Hon somnade innan jag la henne... Hoppas hon förblir sovande även i natt,,,


Torka, torka, torka.....

Denna badtjej skulle kunna sitta i badet tills hon skrumpnade bort....om hon fick. Ibland får vi bokstavera B a d a så hon inte fattar för då e hon redan på toa :)

Nu ska jag ta kväll o lägga benen högt, det känns att man vart på jobbet....
Imorgon e en ny jobbdag...

TJING


Dagen i bilder

Idag har vi som vanligt vart på ÖF o lekt av oss. Därefter fikade jag o Lilly med två andra från föräldragruppen innan de små slocknade innan vi fällt ner ryggen för dom.. Gott! Det var rena sommarvärmen o lillrupman sov ute -underbart!

I eftermiddag mellan alla tvättmaskiner var vi ute på kyrkogården o sprang runt. Det går undan nu o många vurpor, stenar i munnen o skitiga händer  blir det. John får något att bita i nu när han ska gå hem.
 Imorgon o torsdag e hans första pappadagar sen hon föddes.
 Föddes ja, imorgon e det ETT ÅR SEN!!! Jag fattar det inte. Alls. För ett år sen nu hade jag börjat få lite ont o hade nog inte en tanke på att det skulle vara så givande o roligt o framförallt att vi skulle få en så snäll unge. Det trodde jag aldrig. Inte heller att året skulle rusa iväg i 180 innan man hann blinka.
Minns att jag frågade barnmorskan runt 22-tiden imorgon kväll " tror du det kommer ut nån, o i såfalll NÄR??" Ja nu garvar jag åt det men då...knappast.

Redan idag damp det ner presenter till henne.. från gammalfarmor Britta o från Brittirene o Åke -TACK säger Lilly!!!




Lilly har fått min gamla negerdocka. ja hon heter så o har alltid hetat, inget ont med det.
Denna stackare bärs o slängs överallt just nu.


Ibland fattar man inet hur fint man bor. Fasen vi har ju trädgårdsmästare o nya växter för varje årstid ;)




Som vanligt..i rörelse  o omöjlig  att fota.





 När mamma kom från Mallis fick jag solpuder från YSL. MItt först adärifrån o det e super! Skillnad på skit o pannkaka.. Faktiskt.
Kommer väl till pass nu, för imorgon e det upp med tuppen, sminka sig, fixa hår o kläder o JOBBA.

Jag vet en som har ont i benen imorgon kväll...  Eller vi kansk e e två ;)



RSS 2.0