Resa igen

Håller som bäst på att packa för morgondagens färd mot Kolmården. Mycket e det som ska med.. O eftersom vi inte vart hemma sen Gotland, med andra ord på 16 dagar, så har vi tvättat halvt ihjäl oss här.

Lilly brukar va kanonlätt att lägga men idag hade hon andra planer o låg o sjöng "blinka stjäna dä, unna va du ä..fjäjjan lockar du sun...osv för full hals. Gissa hur lätt det var att hålla sig för skratt?! Hon e bara för jäkla rolig nu när hon snattrar för fullt alltså. Det e inte tyst många sekunder.

Känns lite vemodigt att vi redan kommit till sista semesterveckan men ska försöka njuta av den o den iaf förutspådda sol som ska komma imorgon. Har haft 3 soldagar på alla tre veckorna, det e den svenska sommaren det. Vilket skit!!! Man har så himla få veckor ledigt på ett år o så regnar det bort det mesta -känns sådär. Men inget man kan göra åt.


Min största lillasyster Josse har nu fått en rejäl kula bara på de dagar vi varit här. Så nyfiken på vem han/hon där inne är alltså. jag e säker på en kille men chansen för tjej finns ju med tanke på att vi själva e tre stycken.Tillbaka till packningen...
Karlsborg på sommaren e oslagbart!

Foto:Matilda Björhed

Har vart i Karlsborg ett tag efter Gotland vilket har vart underbart. Vi hart haft möjlighet att shoppa utan barn, vilket resulterade i en systemkamera o några påsar kläder, gått promenader utmed kanalholmen som e så fruktansvärt fint sommartid så man nästan ryser. Lilly har fått träffa alla nära o kära -det som känns allra allra viktigast. Och så mycket mer..

På tisdag styr vi kosan mot Kolmården  tillsammans med Johns syster Frida m familj o e där i två dagar på hotell med spa, safari mm mm. De ni!!!!


Tjing so long!

G<3TLAND v 30Några bilder från vår familjevecka vid stugan då vi var 13 pers som kamperade ihop. Nu återstår bara vi o svärmor o svärfar o på ons åker även vi...

Vi njuter av lugnet o slöar bäst det går.
Frågan e bar a VARFÖR det ska slås rekord i regn här just nuuuuu???
Mer bilder kommer, jag slarvade bort kameran några dagar o fotade då med svärfars ;)

RSS 2.0