min torsdagsmorgon

Återigen ser man blååååå himmel. Det innebär stranden för mig... Undrar dock om jag ska ringa Vårdcentralen först, det sved rätt rejält när jag kissade nu, kanske urinvägsinfektion. (Ni antecknar va?? ;) Har typ aldrig haft det...som jag minns iaf men jag antar att det e såhär det känns..? Får väl vänta en kissomgång till o se....det lär inte dröja länge :) ska iaf ta o svänga förbi affären o köpa tarnbärsjuice som jag hört från kloka munnar ska va bra för "kisseriet"... har ju badat en del i sjön nu när det vart så varmt. Kanske att jag ska skippa det idag då... Phu va varmt.

Vaknade av att jag blev grundligt tvättad idag..kissen va på sitt mysigaste humör o skulle absolut sova runt min hals o pussas. Goding där! Just när jag slagit upp ögonen piper det i mobilen. John! Nu, såhär tidigt?? Han hade vaknat till nånstans i Norrland o undrade om vattnet gått hihihihi!! Tala om att ligga på helspänn. Näääe så min kära, allt e lugnt. :D  Hoppas han kunde somna om.

Det får bli en tallrik gröt nu  o sen lite matsäck i kylbagen o iväg......


e det inte uuuunderbart med sommar????????

mulet

Hade hoppats på sol idag med men det va mulet när vi vaknade. Kanske lika bra ned i o med att vi skulle styra kosan mot Göteborg. Sagt o gjort så har jag nu kört John till flyget under ständig utfrågning om jag tror att "det e nåt på g" snart... eller "hur känns det".. Han e ju för go! Än så länge tror jag den stannar där den är faktiskt, annars har Hanniz erbjudit sig att köra mig till Skövde. O jag gissar att mamsen skulle infinna sig ganska snabbt hon med... Det e en livlig krabat som gör sitt bästa för att sno runt i det trånga utrymmet o stöta mig på samma ställe i sidan hela tiden, speciellt när jag sitter ner o det blir  ännu trängre. Lille vän, det gör ont...

Nä nu ska jag ila vidare här hemma o fortsätta med tvätten innan Hannah kommer o vi ska ut o käka glass. MUMMA!!
Bädda sängen kanske vore en god ide´åxå?

Eller....

andra planer

Semester? Trodde jag ja... satt hemma i Karlsborg o fikade efter en dag på stranden, jag går in o hämtar våra mobiler av bara farten -beroende som man e! Ser att vi båda har missade samtal från skyddat nummer o John även flera sms. Jag lyssnar av min svarare direkt o efter det så började allt......

En timme senare ungefär e det bestämt att han reser till Umeå med flyg imorron för att spela trummor med Date iaf två dagar...längre vill han troligen inte va iväg.  Så alla fans -passa på!!! :D Tyvärr e det såklart för att den nuvarande trummisen mår mindre bra :( Krya på dej säger jag!!!

Inrepning -vad är det??!!  Finns ingen tid för det alls...det får väl gå på rutin.

Nu hoppas jag bara att bebben stannar i magen tills pappa e hemma igen.


Blev alltså en Karlsborgsresa idag o jag har legat på stranden där som jag inte gjort på säkert 6-7 år. Träffade flera som jag inte sett på typ lika länge -skoj! Käkade kinamat i bersån o sen bar det av till kanlaen o se Rednex som hade sin "kanaltúrne´" o nu kommit till lilla Karlsborg. Man måste ju passa på när det väl händer nåt i byn o inte bara klaga när det inte gör det :)
Nähä nog om det här, jag måste i säng. Imorron ska jag skjutsa John till Götet.

Hoppas jag hittar hem igen ....

sommar sommar sommar

Oj va sent det blev igår, satt o grejade med mina mammadagar till ett eller nåt o det känns ännu som vi inte fattar nåt...typ. Men nu e det iaf ifyllt en bit o sen får vi se hur det blir... Med andra ord va vi lite sena upp idag....
Solen skiner idag med o vi slapp åskan som många fick erfara igår, skönt det. Inte ens regnet kom.  Så jag antar att jag får invänta John en stund (lite seg på morronen) o under tiden fixa fikakorgen till stranden, man vet aldrig hur många såna här dagar man får på en sommar. Så nu ska vi ta vara på dom o hans sista semestervecka...

Mot beachen......

födelsedag

Måste delge er det fina jag fick av familjen när jag fyllde år o lördags.....firade mig i trädgården vid stugan i solen med glass o tårta....

Heiress -parfym av Paris Hilton
Mascara
Tröja Gina Tricot
Bikini Gina Tricot ( som ja fått massa beröm för på stranden)
Kameraväska till videokameran

Tack alla för allt, jag blev jätteglad!!!

Fick nyss ett sms om att Nina fått en liten kille idag så STORT grattis till dej o familjen!!! Bra kämpat!!!! O Johns barndomsvän fick igår...så det verkar bara bli vi kvar som får hålla ut lite till.. En kille o en tjej hittils -undrar just vilken sort vi får ??!! Jag har drömt att det kom en liten grabb men jag har känslan av en liten flicka..
Hmm.

Nu ska vi se på förlossningsfilmen som vi missade på kursen sist....
 Får väl se om man längtar dit eller inte.......

uträttat

Har återigen vart på besök hos min goa barnmorska o allt stod bra till med både mig o liten. Bebisen har nu sjunkit väldigt långt ner, vilket tyder på att det börjar närma sig men huvudet e inte fixerat, vilket det heller inte alltid gör innan den kommer. Igår va det bara tre veckor kvar till det utsatta datumet .....sen kan det ju även ta två veckor efter det.  Vi skrev åxå en berättelse som sjukhuset sen ser när jag kommer in, vilka önskemål jag har ang smärtlindrning o hur jag vill det hela ska gå till....så långt man nu kan va med o bestämma det.

Nu har Lenny vart här, snäll som han e o hjälpt mig med ett nytt e-leg på nya datorn o ikväll ska vi sätta oss o bestämma o skicka in mammadagar så det e klart sen.... Har haft massa på agendan idag men nu sre det ut som det mesta e uträttat.

Mot stranden!!

mage

Det strular så jag vet inte om det blir dubbelt upp men...här e iaf en magbild...


sooool -härligt!!

Ååååh idag har vi vart på stranden hela dagen. Hur underbart e inte det??? Men nu håller jag mig mest i skuggan, känns som jag inte får luft i solen när det blir så hett som det  e nu. Jag som alltid ääälskat solen!! Det dröjde ett tag men idag har jag tagit årets första dopp som blev i Vänern. 23 grader skulle det visst vara men jag vet inte det ja...men det gick att bada iaf, badkruka som jag e :D


Några bilder från semestern.....

           


Nu ska jag duscha av mig solkrämen o sen till Stadt o käka jag , John, Maria o Richard..... Den sist nämnda e engelsman men e så bra på svenska så att även jag kan prata med honom, min engelska e ingen häjdare alltså. :S

Ha en bra kväll!!

Home again

Efter en vecka i Blekinge e vi nu hemma igen. Vi va sju pers, en hund o en katt så nu e det väldigt tyst tycker jag :) Stugan låg jättefint med utsikt över en liten vik i havet. Strand o bad hade vi typ 1,5km bort o där låg vi flera dagar o höll på att flyta bort i värmen, det va till o med så jag som älskar solen intog skuggan mestadels. Vilket väder vi haft, hoppas ni alla fått njuta av sommaren som vi!!
Det blev flera turer till Johns gamla hemstad Karlshamn o Östersjöfestivalen, shoppat o käkat i Karlskrona o en tur i Eriksbergs viltdjurspark bla. Vi såg varenda art de hade o tog tom två  varv... : Vincentoxar, viltsvin (som gick en dm bakom bilen) Mufflonfår o olika hjortar bla. Faktiskt väldigt mäktigt att se såna djur i verkligheten o så nära. Hur söta e inte bebisarna i varje art då??? nawww!!

Det mindre roliga va att vi har haft bilen på verkstad typ hela veckan o bytt hjullager o nåt mer. Perfekt med utgifter nu.. *not* Men nu rullar den igen.

E helt slut efter resan nu så kort mm kommer en annan dag. Men det mesta finns på vår nyinköpta videokamera tror jag :) o visst vettni, jag har fått mina pengar från Onoff! Som en skänk från ovan.

Många som undar, men tyvärr....ingen bebbe än. Men nu får den gärna komma, nu e jag trött på att stuffa runt med magen i värmen.
Tänk bara att kunna ligga på mage som jag alltid gör (gjorde).....

Nu vill ja till kiosken o sluka glass!!

sista dan på jobbet

Då va den gjord -sista dan på jobbet innan semester o mammaledighet. Fasen va skum man känner sig, nästan lite...tom. Så nu ska jag börja packa inför Blekingetrippen med familjen  imorron o sen, om några timmar kommer en annan semesterfirare hem. Semester för hela slanten nu!! :D
 Slanten ja, mina slantar som Onoff klantade bort e ännu inte på kontot så det blir till att vänta o se i nästa vecka. Så sur ja blir !!! Som om man vore rik på halv havandeskapspenning -näru !!

Tog en fika med Lina, vår elev efter jobbet o va även inne på Ginas rea o blev sååå köpsugen. Deras bodys e ju bara sååå fina. Men det e bara att inse, det e  ingen ide´o köpa nåt nu..jag får vänta tills magen e väck. Men då e la rean slut ;)

Måste bara skriva vilket gulligt sms jag fick av chefen under dan...hoppas det e ok Ann :)...

hej gumman! hoppas det går bra nu sista dagen! vi kommer att sakna dej ;)men vi får ses ändå! passa på o njut av mammaledigheten för det känns som tiden bara springer iväg  när man har en liten!

puss o kram Ann

Mot packningen...


struuuuul

Detta har vart en dag in "krånglets" tecken....... så mitt huvud e som kola nu. Det hela började i tisdags när vi va på Onoff för att utnyttja ett presentkort där genom att köpa en videokamera.. När vi till sist bestämt oss o  de ska dra av presentkortet så e det avmagnitiserat o han som sköter det hade gått för dagen o skulle höra av sig dan efter, vilket han åxå gjorde. Sen har han o John ringt om varann sen dess innan de fick tag i varann idag o kom överens om att jag skulle åka o köpa kameran idag. Häng med nu...
När jag kommer dit så fick han både kontant o kortbetalning o rörde till det nåt kopiöst. Så när han till sist tyckte att han fick till det så sa datorn att han hade dragit fel belopp på mitt konto, 164 kr istället för 1164kr. Då sätter han (av vilken anledning??) in beloppet på presentkortet plus det kontanta på mitt konto o skulle sen dra hela summan från mig. ÖÖÖHH?? Va det det smidigaste??  Då fanns det inga pengar på kontot eftersom det kan ta tre bankdagar för dom att ha sätts in, så då fick jag häva mig iväg o fixa  kontanter enbart. Så när jag fixat det så fattas det ändå ett litet belopp som han redan tryckt in att jag skulle ge kontant. Så då fick allt göras om ännu en gång o mitt huvud snurrade ännu mer. han frågade mig säkert tre gånger under tiden om det blev så som han tyckte. Hur ska jag kunna veta vad han gjort o hur deras system funkar???? Dessutom, nu när ja kollar på internetbanken så har han dragit det två gånger.. mindre kul att vi ska på semester snart o pengarna inte finns. Blir man trött eller???
Aja, det enda positiva e att nu har vi en videokamera!!!! Vi borde fan fått rabatt..

Nu ska vi ta kväll...... o ladda kameran :)

onsdag

Från i söndags o denna veckan e det Dansbandsveckan i Malung o flera kompisar e där. Vi har väl haft Sunne o sista året då Malung som sommarnöje i jag vet inte hur många år. Så detta e första året som jag inte e med... tänk förra året satt både jag o John (o många fler) på en brassestol i Malung o förfestade... Livet ändras bara under ett år kan man  lätt påstå! I år e vi här hemma, sitter i soffan istället för i brassestolen o festandet e utbytt mot Loka :D Hörde jag någon hånskratta?! ;)



Nu har vi aif köpt allt till bebben utom bilbarnstol...har tom lagt ner alla papper som ska med till sjukhuset den dan det e dax, väntar bara på mitt kontrakt från KSS överläkare..  På lördag sticker vi åter ut på vägarna, denna gång mot Johns hemtrakter Blekinge på semester  o då måste jag ha med sånt, enligt erfarna barnföderskor :) Känns en aning märkligt men samtidigt vet man ju aldrig när den har tröttnat på livet där inne. Tänk att allt vi köpt/ lånat/ fått, det ska vi ha till vår bebis, inte ge till nån annan som man alltid gjort förut. Mycket märkligt. Undrar om man nånsin fattar?




Nu väntar jag på satt Lenny ska komma o tömma över vår dator till en annan, denna ska nämligen Date ha nu....... Så nästa blogg blir från en annan. 

Ha en bra dag allaihopa!!!

avtackad

Nu är jag avtackad...... !!!!!

Usch va uråldrigt o sorgligt det lät.....Man får hoppas man e välkommen tillbaka sen  i alla fall..  Va på
Italia o jag tog det gamla vanliga  -plankstek. Bussiga bossen bjussade.

                                 BRUDARNA PÅ JOBBET
Jag o Emelie                          Lina, Ann o Åsa


Min kamera har på nåt sätt blivit omställd så den lever sitt eget lilla liv just nu o ingen verkar förstå sig på den..., därav  de dåliga bilderna.


tisdag 15 juli

Vad fint väder man vaknade till idag o så typiskt nog har jag asont i halsen o e snorig, säkert lite feber åxå eftersom jag blir svettig av ingenting. Så det blir ingen sol för mig idag, då känns det iaf som bakterierna frodas. Ska istället sätta mig i kön på Lab halv två o avge lite blod o urinprov.. Sen blir det (om nu alla kan) ut o äta med jobbet ikväll, chefen skrev o frågade eftersom det närmar sig min "sista" dag  nu (fre)... Jajaja inga avskedscermonier nu bara ;)... så man tar till lipen på stället. Men en jättegullig grej o fint tänkt, ellerhur ?!

Hade en märklig feeling nä jag vaknade idag (alldeles för sent) att överläkaren vi träffade igår va här. Hm, måste väl ha drömt om honom antar jag. Han öppnade ju samtalet lite....halvknepigt sådär:  Jaha........... låååång paus..........vart ska vi börja..............ännu längre paus...............tills jag svarade o gav förslag hahaha! O blicken stadigt fast i mina ögon. Det kallar jag kyla.  Vi snackar inga små, fina, naturliga pauser utan han tyckte jag skulle prata från start antar jag  o tänkte hålla käft tills jag gjorde det :) O han lyckades ju :D Närå jag ska inte klaga på honom alls, han va förtroendeingivande som få. Det märkliga va väl att jag trodde han va här i morse.......

Nu ska jag föröka få  i mig min härliga (??) Blutsaft som jag försöker mig på istället för tabletter...
Håll en tumme på att det stannar där det ska.

helgen i bilder

Några bilder från helgen.....

         

Uggla På Läckö gick inte av för hackor. Köpte med oss melon, jordgubbar, mackor o godis till en picknick -underbart!  Snacka om att den mannen radar upp hits o får publiken att sjunga med i varenda låt! Bästa konserten jag varit på.

På lördagen va det upp i ottan igen o göra en brud på salongen...  Vad roligt det är när de blir så nöjda :D
Därmed var min näst sista dag på jobbet gjord... En skum känsla!

     

Idag var jag hos barnmorskan (en ny idag, semestertider) o mätte o lyssnade, lillasyster Matilda va med mig idag. Allt såg fint ut o jag fick känna huvudet jätteväl, det e  ännu ruckbart tydligen...  Sen efter 15 så åkte jag o John till KSS på möte om förlossningen så nu e det "klart" angående den. Skönt det..så långt.





 

läckö??

Fredag idag o jag har jobbat klart -kan det bli bättre? Mötte Jenny på torget o tog en fika med henne o Cissi, alltid mysigt. Tyvärr rasade min mage ihop totalt, troligen av kaffet så jag spenderade en halvtimma eller två på en av stans (o)fräschaste toaletter, om ni ville veta... Fan va trött jag e på min mage kan ni skriva upp, den kan rasa ihop av precis vad som. Så nu ska jag svepa en Samarin som vart min räddare i nöden så många gånger förr. Hoppas på tur denna gången med.

Ikväll e Uggla, Jill Johnson o  Calaisa på Läckö slott o jag e något sugen... annars blir det inte mycket sånt för oss i sommar.Ett svinigt bra pris dessutom!

m jag nu mot förmodan skulle få tag på John så kniper jag dom.  Har en känsla av att man bara behöver yppa "Jill Johnson" till honom så säger han jaaaaa!! Då kanske han kan få sig en ny skärmsläckare ;) Där de flesta andra har sin tjej eller så i telefonen, där har han Jill :D

Nä nu ska jag ringa min kära mamma o tjöta lite skit :)

tänker...



Tänker på min kära sambo som just nu sitter på begravning. Usch o fy va jobbigt sånt är. Det känns som jag själv satt där igår... Det bästa e dock att en stooor sten faller från hjärtat när det väl e gjort, det e då man kan börja sörja o förstår lite mer av allt svårsmält som det innebär. Det e vid såna tillfällen man önskade att man va lite mer kyrklig av sig o såg det som "dom", att det e så naturligt att gud kallar hem personen.. a nåt sånt. Men tyvärr .....

Nu ska jag snart börja jobba o ska dona med lite här i hemmet först.

Ha en trevlig dag!!!!

Mia o Klara

Hahaha!!
 Va inne på SVT:s sida o kollade på Mia o Klara. De e ju för sköna! "Har du baern"?? Dialekten e ju oslagbar, nästan i klass med min ;) Ni som missat som, gå in okolla, ni lär inte bli besvikna... Jag har sett dom några gånger innan  mest av en slump.

Ett skratt förlänger livet -så sant som det e sagt!





tvi vale

Vad härligt med lite sol mellan alla regnskurar den sista tiden....Tyvärr har jag att göra med andra grejer, som att köra grejer till tippen o istället för att lapa sol. Men det bär emot -jag älskar solen o tycker det e  skam att inte ta till vara på de få timmar man får per år. Men jag hoppas vår vecka i Blekinge kan bjuda på äkta semsterkänsla i form av sol, lata dagar jordgubbar. Då e väl livet som bäst?? Nu återstår dock några garderober att rensa, ska ta vid där John slutade igår kväll (natt).... inget roligt jobb alls men jag måste passa på innan man blir groteskt stor o inte kan sitta skräddare eller stå på alla fyra i en trång sådan. Känns som den tiden snart e här. Jag har ju god hjälp av Tissen åxå, som mer än gärna e med o donar med sina tassar o lägger sig mitt i allt. Då njuter han som mest!  Snacka om social katt alltså.

På tal om honom måste jag bara berätta en halväcklig sak från igår kväll. Han satt i Johns knä o reste sig o skulle gå iväg när JOhn fick se en svart tråd hängnde från rumpan. Äh fy f-n tänkte jag, vilken mask! så när han börjar dra i den åker typ en decimeter till ut.. Våra tv-rumsgardiner!!!!! Ni vet  de där med fransar. Tittar in o ser att halva gardinen på ena sidan e väck. Jäkla katt, hade käkat upp massor från den. Lite senare när lådan skulle tömmas så ligger någar bitar till där..så nu hoppas vi bara att allt kommit ut o inte kan snurra in sig i tarmarna, då e det illa vet jag från en kompis vars katt käkat presentsnören. Jag har hört att kastrerade hankatter ska bli slöa o lata, särskilt när de e tre år gamla, men tydligen e han av en annan sort för några såna tendenser har han inte visat.... Från o med nu så knyts de gardinerna upp när vi lämnar hemmet. När han sen ledsande på vårt tjat o fyande igår så gick han mot sovrummet o intog den rullgardinen, till slut hängde han i den med framtassarna o bakbenen dinglandes i luften som en apa o tittade på oss lite hånande där vi låg i våra sängar: "hihi där fick ni"!! Behöver jag säga att även den gardinen nu e tilltygad??

Han är billig idag!


ååhh

Ikväll har ja kört motorcykel.. :))
Hade gjort ett inlägg som vägrar komma in här...Grr! Nu skiter jag i detta o går o lägger mej.

Hörs imöra!!

kört...

Gissa vad jag gjort ikväll???? Kört motorcykel!!! De ni... :)) Bara i sakta gemak men ändå... Johns nya Harley va det åxå så det va med livet som insats - en skråma på den o man kan beställa kista sen. Närå, tror han tyckte det va lite skoj att jag gjorde det, till sist. Körde Hondan men har aldrig testat den här.

Sen mitt i allt började Allsång på Skansen medan jag satt på hojen så tyvärr missade jag  de första tio o med andra ord Lasse Stefanz.... Typiskt!  På tal om dansband så var presentationen om mig  på bröllopet  nåt i stil med " bloggande tjej som övningskör sin Bugaboo o hejade på Christer Sjögren i melodifestivalen" Hahahahah!!!  Det komiska va att när den kom på festen så dansade ....alla! Så kom inte här o kom ;)

Ska göra ett tappert försök till att se Allsången på webben men det verkar skita sig. Fasen!!! Mina persionärspoäng stiger för varje dag :) Men jag tycker det e såå mysigt :)
Imorron e det Allsång i Fornbyn i Skara där jag sett både Emil Sigfridsson o Marie Lindberg tidigare...imorron ska Date va där men det verkar värre med att lyckas få se dom. Dels ska John ha bilen till Kalmar på begravning o sen ska Maria komma hit. Kanske att även Marie trillar in här under dagen, om tid finns. Det vore trevligt! Kanske sista gången innan bebis? :) 
Jag jobbar  9-13 imorgon, det e mycket bättre än eftermiddagen som det oftast blir. Då går man hela dan o "väntar" på att man ska börja o inget blir gjort här hemma. Men nu måste vi till tippen o slänga all utrensad skit inom kort ( läs: innan John kollar igenom allt igen) ............

Nu ska jag ta kväll..

ullared o bytt rum

Då har vi gjort Ullared :)) Handlade bara en kofta till mig själv, annars blev det  mest barngrejer ( i massor) , kalsonger o strumpor o lite smått o gott som folie, tvål, tvättmedel mm. Satt o väntade på  de andra på en bänk vid kassorna o blev än en gång varse hur mycket folk verkligen handlar där. Jösses! Hyfsade dagskassor.
En rolig dag med mamma o mina systrar.....

I förrgår fick vi äntligen arslet ur vagnen o bytte rum här hemma som jag skrivit om tidigare....
Vårt data o musikrum har blivit sovrum,,, Känns bra faktiskt även om det  e ganska tajt på sidorna av sängen, men så får det bli. Datorn (där jag nu sitter) står i rummet som ännu inte  färdigt utan ska ha nån fåtölj till o ett litet bord såsmåningom. Så just nu sitter jag på golvet o har datan på en stereobänk, alltså mindre bekvämt vilket känns bra. Vi har som mål att sitta mindre vid den nu... o med träsmaken i rumpan e det målet lättare ;)
Gud vad vi slet med att byta rum alltså, vi höll på precis hela dan o bar grejer samtidigt som vissa saker slängdes eller bars upp på vinden, där John då fick ett ryck o skulle städa samtidigt.... "Ordning o reda" e hans grej medan min e "fort o lätt", jag slängde  ner massa skit i kassar som han sen satt o gick igenom... :))  Vi hittade åxå massa kartonger till grejer han köpt för aslängesen som han sparat i perfekt skick - varför liksom, undrade vi halvskrattandes? Någon sa till mig för ganska längesen att har man inte saknat grejerna på vinden/ i kartonger på ett år så lär man inte göra det heller....Ett bra tips!!  Det kör jag på numera o har slängt massa "skit". Helt underbart att se hur spacet växer här.



Nä nu måste jag in i duschen o fixa till mig. Jobbet väntar om någar timmar.....

30 årsfest

Har jobbat klart för denan veckan o sen vart på stan med Maria o gjort av med ännu lite mer pengar, det e inte svårt det.
Ska ta en dusch nu innan jag ska fara iväg o hämta John o sen till 30 årsfesten...Kanske borde jag åxå ta tag i klädbiten redan nu, det kan ju ta sin tid.... ytterligare en fråga nu, e hur länge John kan inta alkoholhaltiga drycker, det e bara 5 veckor kvar nu o man vet ju inget när den behagar vilja ut..mm det e inte lätt. Nån som har erfarenhet o tips?

Var o kollade på amnings-bh idag,  som alla babblar om att man måste ha...men jag undrar hur jag ska veta nu vilken storlek jag har då?? Hmm... det e ju inte så man skickar ut sin sambo på det uppdraget när barnet e fött  direkt, tror inte han uppskattar att ens gå på den avdelningen med tanke på att han inte kan hålla min väska ens i nödfall :) Men jag gav upp den biten  o sköt det på framtiden, som så mycket annat...

Jossan www.josefina82.blogspot.com va inne på jobbet o överlämnade en supergosig o fin snutte -TACK snälla än en gång!!  Gulligt!! (bild kommer) Vi har inte setts på flera år men det kändes som rätt nyss tyckte jag :)) SKOJ att du kikade in...




 o vet ni vad? på måndag ska jag, mamma o Josse till Ullared !!!!!!!!
*shop till you drop* Sist vi va där hade John sovit en enda timma efter en turne´med Date o va sådär pigg, men har härdade ut fint, hela dan... ;)


KRAM

fredag

Det vanliga jobbet e klart för dagen men här hemma fortsätter det... tvättar just nu. Blä! Men det e gott att hänga upp det inne med öppna fönster, lööööv sköljmedelslukt som sagt! Måste åxå fixa till mina naglar med den svindyra olja jag köpt idag på Kicks, de blir ganska matta efter ett tag, o än värre när man e i vatten så mycket som jag är. Men med denna ska de bli som nya. Ja, jag gick på reklamen :)

Det e fredag idag o jag har inte den känslan alls..min fredagsbaileys har uteblivit väääldigt länge nu.  Flarran står där i skåpet o hånler varje gång jag öppnar. Ser ut som att även blir fest imorgon, 30-årsfest. Det e sjutton va festerna avlöser varann nu. Typiskt! Så e det aldrig när man klä sig i nåt snyggt o inte i ett tvåmannatält o försöka fixa till sig bäst det går. Men sen har jag lite att ta igen kan man säga. Den där spelningen med Barbados o Magnus i november lockar jäkligt mycket. Jenny (en kompis) som ska ha barn i september har redan fixat barnvakt till det hihi, hon e rolig hon. Kanske skulle anamma hennes grej o göra detsamma.. Men sist jag frågade tyckte John att bebben kunde få komma ut först, innan vi planerade det, det förstår jag inte ;) Äsch det finns flera här som erbjudit sig att hjälpa till mer än gärna o det e man säkert tacksam för.

.................................
Hade hoppats på en eftermiddag i solen men här hopar sig molnen o i luften känns åskan närmre om jag ska va ärlig.

Så jag fortsätter inomhus..

vemod

" Ha det så bra nu då, vi ses säkert på stan"....a nåt sånt säger jag till kunderna just nu varje dag.. En skum känsla att man inte ses typ var sjätte vecka sen, vissa av dom har man verkligen kommit nära o väldigt många har jag haft under alla de 6 år som jag nu jobbat på salongen. Lite vemodigt känns det faktiskt ska jag erkänna..ni vet jag o avsked...:(  Nu ska jag ju inte gå o dö men ifrån varandra kommer man ju, det gäller ju även kollegorna. .... Men jag hoppas att man blir uppringd när det ska färgas hår o andra trevliga tillställningar så man inte helt glöms bort.

Det va dagens tankar.....

Nä nu ska jag säga hej till John som nyss kom inbrummandes på hojjen.. a inte in i huset alltså, på innergår´n ;)

*zzzzzz*

Klockan 11.15 vaknade jag idag. Mm ni läste rätt.  Herregud , hela dan e ju borta o hela himlen e blååååå med sol på! Det e illa det.. Mamma ringde  vid halv nio o visste inte att jag va ledig till 14, men vi la på direkt o troligen e det väl därför jag somnade om o sov såhär länge.. Attans! Aja...som det blev!

Igår ringde de från ett försäkringsbolag som John (o jag såklart) anlitat för en garviditetsförsäkring o ville komma på hembesök för att se hur vi ville ha det sen när barnet e fött. Herregud den e inte ute än, tänker jag.....men iaf så bokade vi en kväll. Sen visar det sig att det inte alls passar då, så nu ska jag, min vana trogen, sätta mig i telefonkö o avboka den. Jippey! Men det får bli mitt enda mission idag tror jag, har noll energi. Om jag hinner ska jag bege mig ner till älven o sätta mig i solen lite...här på innergården blir man kokt på två minuter.

Efter idag har jag ÅTTA dagar kvar att jobba..om jag räknat rätt :) De ni!!!!




trots allt

Det blev grillkväll igår trots allt, trodde inte John skulle vilja/orka gå efter ett dödsfall inom familjen under dagen. Usch sånt e alltid hemskt sorgligt o ytterligare en gång har man fått "bevisat" att en person aldrig dör ensam. Det där e nästan lite kusligt... min mormor dog ju ganska nyss.. Flera kompisar inom vården har påpekat detta o det är verkligen så. Ledsamt nog.
Men vi kom iaf iväg på grillningen med skitgod pastasallad o kött *mumma* En efter en strömmade in o helt plötsligt satt även delar ur Rydell o Quick mittemot. Tjejen va tydligen från Götene, bara ett par mil härifrån... där ser man. Det hade jag ingen aning om.
De e inga favoriter hos mig direkt men de va verkligen skittrevliga o såg typ likadana ut privat som på scenen. Kläseln stavas SKINN!! :)) Lite härligt ändå med människor som vågar sticka ut så, jag menar när va skinnbrallor inne liksom? Eller, jag menar skinn från topp till tå ;) Men de e rockers ut i fingerspetsarna, no matter what! Fick en stor lyckoönskning om magen innan de tog sin lilla (?) bil mot Stadt. Skojigt... Kom dessutom på att en kille jag känner litegrann jobbar med dom, även han från världsmetropolen Karlsborg såklart, därifrån alla stjärnor e ;)

Nä nu måste jag hasta vidare o få nåt gjort, kanske tom en kopp kaffe i solen...?
Börjar jobba om några timmar.....



bilden från bröllopet ..igen. En skitsvettig John efter spelningen men det e så gulligt.


min tisdag

Uppe med tuppen idag för att hinna greja innan jag ska jobba....sitter här med en stor tallrik gröt o kaffe. Frukost e väl underbart?!

Vi e bjudna på grillfest ikväll med Mc-konsult (Johns jobb) innan nåt som heter Tisdaxklubben här i stan, det e på Stadt varje tisdag hela sommaren o det e "folk ur huse" om man säger så, tror Rydell o Quick uppträder ikväll...  Tror dock bara vi stannar på grillningen, att gå o trängas på Stadt helnykter känns sådär lockande. Det krävs lite innanför västen för att orka med det vet jag av tidigare erfarenhet. Det som bekymrar mig lite e att jag missar Allsång på Skansen, mitt sommarnöje nr 1...vi får väl se om vi får igång vår stenålders VHS o spela in det :) Annars vetitusan.....


Måste ju berätta att även jag gått på det, skickade "vem är förnamn o efternamn" till 118100.
Fick tillbaka:

Vi tror att Caroline ******* är en jättetrevlig tjej som är 28 år gammal o bor i Lidköping och som vi tror kommer att bli en jättebra mamma.

Jahaja....det vet dom ja.


Nina o Majsan.... vi har många fler kort så  säg till så kan jag maila om ni saknar från nåt tillfälle under dagen/kvällen.

RSS 2.0