Home again

Efter en vecka i Blekinge e vi nu hemma igen. Vi va sju pers, en hund o en katt så nu e det väldigt tyst tycker jag :) Stugan låg jättefint med utsikt över en liten vik i havet. Strand o bad hade vi typ 1,5km bort o där låg vi flera dagar o höll på att flyta bort i värmen, det va till o med så jag som älskar solen intog skuggan mestadels. Vilket väder vi haft, hoppas ni alla fått njuta av sommaren som vi!!
Det blev flera turer till Johns gamla hemstad Karlshamn o Östersjöfestivalen, shoppat o käkat i Karlskrona o en tur i Eriksbergs viltdjurspark bla. Vi såg varenda art de hade o tog tom två  varv... : Vincentoxar, viltsvin (som gick en dm bakom bilen) Mufflonfår o olika hjortar bla. Faktiskt väldigt mäktigt att se såna djur i verkligheten o så nära. Hur söta e inte bebisarna i varje art då??? nawww!!

Det mindre roliga va att vi har haft bilen på verkstad typ hela veckan o bytt hjullager o nåt mer. Perfekt med utgifter nu.. *not* Men nu rullar den igen.

E helt slut efter resan nu så kort mm kommer en annan dag. Men det mesta finns på vår nyinköpta videokamera tror jag :) o visst vettni, jag har fått mina pengar från Onoff! Som en skänk från ovan.

Många som undar, men tyvärr....ingen bebbe än. Men nu får den gärna komma, nu e jag trött på att stuffa runt med magen i värmen.
Tänk bara att kunna ligga på mage som jag alltid gör (gjorde).....

Nu vill ja till kiosken o sluka glass!!

Kommentarer
Postat av: Maria

När är det beräknat att lillen ska komma?

2008-07-26 @ 20:56:02
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: Nina

Hej Carro!

Härligt ni verkar ha haft det på semestern.Vet du vad? Inatt har mitt vatten gått. har blivit hemskickad igen för jag har inte tillräckligt med värkar men det är ju snart dax ialla fall. Whihi vad jag längtar.Hoppas er bebbe med snart tittar ut.

Kram Nina

2008-07-27 @ 12:44:52
Postat av: carro

Maria: 17 augusti e det sagt sen vet man ju aldrig...



Nina: men guuud va spännande!!! du måste höra av dej när det hela e klart. skickade sms till dej förut innan jag läst här men inget svar så jag antar att du ligger o typ krystar nu..huja STORT lycka till från mig o John till er!!!!

2008-07-27 @ 18:11:34
URL: http://caroline79.blogg.se/
Postat av: Maria

inte alls länge kvar nurå :)

2008-07-27 @ 19:59:19
URL: http://mariachen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0