onsdag

Från i söndags o denna veckan e det Dansbandsveckan i Malung o flera kompisar e där. Vi har väl haft Sunne o sista året då Malung som sommarnöje i jag vet inte hur många år. Så detta e första året som jag inte e med... tänk förra året satt både jag o John (o många fler) på en brassestol i Malung o förfestade... Livet ändras bara under ett år kan man  lätt påstå! I år e vi här hemma, sitter i soffan istället för i brassestolen o festandet e utbytt mot Loka :D Hörde jag någon hånskratta?! ;)



Nu har vi aif köpt allt till bebben utom bilbarnstol...har tom lagt ner alla papper som ska med till sjukhuset den dan det e dax, väntar bara på mitt kontrakt från KSS överläkare..  På lördag sticker vi åter ut på vägarna, denna gång mot Johns hemtrakter Blekinge på semester  o då måste jag ha med sånt, enligt erfarna barnföderskor :) Känns en aning märkligt men samtidigt vet man ju aldrig när den har tröttnat på livet där inne. Tänk att allt vi köpt/ lånat/ fått, det ska vi ha till vår bebis, inte ge till nån annan som man alltid gjort förut. Mycket märkligt. Undrar om man nånsin fattar?




Nu väntar jag på satt Lenny ska komma o tömma över vår dator till en annan, denna ska nämligen Date ha nu....... Så nästa blogg blir från en annan. 

Ha en bra dag allaihopa!!!

Kommentarer
Postat av: Dette

Hajemen den där festen i brassestolen minns man allt! Och attans vad sliten man e nu då!! MEN onödigt roligt har man haft så den lilla(?) förkylningen man dragit på sig kan man leva med! ;) Kraaam

2008-07-20 @ 18:34:10
URL: http://www.dette.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0