sjuk prinsessa

   

 

 Foto: Matilda Björhed


Som vanligt har Matilda tagit några fina bilder på vår prinsessa...

Dessvärre blev denna underbara varelse sjuk i natt med hög feber o snuva, så jag fick vackert vara hemma idag för vård av barn. Inte alls skoj med sjukt barn så vi e oändligt glada att det e tredje dagen sen januari  hon e hemma. Hoppas nu att det e snabbt övergående så man får se henne som vanligt igen...o att jag får komma ut lite. Blir tokig på att sitta inne hela dagen o inte kunna göra nåt, men jag tog henne i vagnen o gick ut så hon fick sova i friska luften. Jag tror på frisk luft när man e sjuk! Hon somnade även när jag strök henne över pannan när vi låg o soffan så hon e inte pigg idag, alls. Men men, det e ju övergående!

Håll tummarna på en snabb bättring!!!

Igår var även dagen D för att Lillys kusin skulle komma men än har ingen kikat ut, vad jag vet. GISSA om vi väntar o längtar?! ÅÅÅhhh kom ut nu!!


ordning...

Även idag började vi dagen med sång, dans o lek på Öppna förskolan. Därefter tog John ett litet break i pluggandet o vi fikade på stan. Efter lite Madicken o dyl gick vi sen till lekparken några timmar.. ett säkert kort för att få trötta ben, armar o huvud på små barn :)

Innan vi gjorde detta o gick hemma i myskläderna, stannade Lilly upp o sa "mammaaaa, vet du sak? Näe....
 - Ja älkar dej!!"
Åh, sånt gör ju ens dag redan från start!! Gullunge!!! Det kommer nya ord varje dag nu o hon pratar på som tusan, blir bara roligare o roligare att vara med henne. En bra grej till med henne är att hon e en riktig ordningstjej (fortsätt så!!) , hittar med andra prd grejer som mamma förlagt. Mamma, som har viss oordning ibland..
Idag när vi skulle gå, hade jag tappat bort min nyckel o hade gett upp o tänkte gå ändå. Då tar hon fram min jobbväska o drar fram ...nyckeln. "Häj ä den, mamma!"
Öh...tack....!!                          


                          

 

                                                    


tomtVa tomt det blev!

Har haft mamma o systrar här sen igår, de har hjälpt till att hämta Lilly tidigare idag,.
Igår hade vi en dag tillsammans, gick på stan, fikade, var i lekparken o åt gott o mycket på kvällen. Lite nervöst va det dock när vi trodde att Åke (bebisen i Josses mage) höll på att komma igår, men han har hittills stannat där inne...
Lilly har fått umgås med några av de hon gillar allra mest o mammas o pappas samvete har stillats lite genom att hon fick kortare dag idag. TACK IGEN -ni e så snälla!!!!!!!!!!

Innan de kom, var jag o Lilly på ÖF o gjorde höstpremiär. Liak skoj o myspysigt som vanligt...


Nu ska jag dammsuga o  ta en kväll i soffan o hoppas på nån partiledardebatt el liknande, så jag kan gå å rösta på söndag.... Jag har ingen aning just nu.

Tjing!

vår härliga lediga tisdag


Världens bästa dagmamam hade köpt present till Lilly o gissa om den blev popppis - en pippiväska!!! Har funnits med henne hela dagen idag :)Promenad idag med paraply OCH cykel. Hon kämpade som en tok med, att kunan cykla samtidigt som hon höll
paraplyt uppfällt i handen. Skam den som ger sig!Det gick bättre utan...Paus på innergården
En härlig dag tillsammans med en härlig liten tjejja e till ända. Vi har vart ute i stort sett hela dagen i det fina vädret -allt enligt hennes vilja. Dagen ute avslutades med att pappa kom hem med en stor buss han ska köra till Sthlm med imorg o gissa vem som skulle sitta i den o vägrade gå ur? Så en jättetrött tjej somnade nu på tre röda i sin säng.
så nu blir det en kväll i soffan med nybakt bröd som JAG bakat o planerande för hur vi får ihop morgondagen med lämning, hämtning mm.... Detta vardagspussel!


Tjingeling

ännu ett kalasIdag va det kalasdax för min familj, tyvärr utan mamma som jobbade. Men vi fikade, pratade o grejade med alla saker Lilly fick o jag tror hon va gaaanska nöjd. Det e för roligt att se hur de små kan gå upp så i nånting som hon gjort med Pippi (iaf för tillfället).

Hon e för rolig nu.. Igår hade hon lagt sig på sin matta o börjat måla, o när jag påpekade att man sitter vid bordet när man målar fick jag en blängade blick o kommentaren: Näääääe...skitunge!!! Vad sa du? Skiiiiitungeeee!! Eh, jaha?!


Nu blir det soffan o släa o tidig sänggång!!!

fredag kväll


Äntligen helg!!! Fredag kväll e bäst på hela veckan tycker jag!!

va tvungen att ta med några bilder från vår häliga vecka på Gotland åxå.. Längtar redan tillbaka till sommaren, ja för nu e det höst med besked. Trist nog, jag gillart icke!

Nu blir det god mat till Kristallengalan o umgås med Maria.

Imorgon Arvingarna på Olstorp med tjejerna -då ska vi svänga våra lurviga kan jag lova!!!

Lilly 2 år <3För två år sen, om närmare bestämt tolv minuter, föddes vår älskade Lilly !!! Hur det kändes just nu ska jag bespara er...

Detta firades ikväll med glass, maränger o grädde (vet inte hur det där marängschwisssss stavas) Gertie (Lillys extramormor) o Freddan var här med presenter o åt gott med oss. Mer firande blir det i helgen med min familj o om nångra helger med Johns. Pippikläder, elvisp, dockvagn, spis o servis e en del av vad prinsessan fått. behlver man säga mer än bilderna säger..? :)

Lilly tackar för alla gratulationer under dagen!!!!RSS 2.0