förvirrad

 


                      
                       Piff o puff


                     
                      Munnen full av äpple..


Idag fick jag telefon på jobbet, Gertie som var hos dagmamman o skulle hämta Lilly som hon avtalat med John. Öh, va?! När hon kom hade ingen ringt dagmamman o sagt det, så hon fick ringa o få klartecken s.a.s, av mig. Pinsamt! Jag fattade ingenting eftersom jag inet hört ett ord om det men givetvis va det helt okej att hon tog med henne hem. Har nog ingett ett lätt stressat o förvirrat intryck det sista, känner jag =S

Men vi hade iaf fått väldigt fina vitsord av henne om både oss själva o Lilly, så det kändes ju bra!!! Vi e tydligen nöjda med varann allihop. :)  Tur att nån e nöjd med en ;)
Nu när vi kollar hus så spelar det liksom ingen roll vart vi hamnar, för aldrig att vi byter bort världens bästa dagmamma, den saken e biff! Igår berättade hon att när Lilly vill ha hjälp med nåt (det händer inte så ofta) så e det b a r a Nils, 4år, som får hjälpa. Visst e det sött?!!! Den långa stegen till rutschkanan som hon inte får ta själv - Nils hjälpa! Upp i matstolen - Nils hjälpa!

Lilly & Nils =sant!

Gertie o Lilly hade iaf bakat o lekt för fulla muggar när mamma o pappa anlände till kalaset o grattade Gertan-pertan som fyllde igår. Under kvällen märkte vi åxå att hon tagit ytterligare ett steg i talet o berättade att "mockyckel sönne" (sönder), laga den.  Hon har ju gått pappas skola o e i mc-svängen o sitter på en var o varannan kväll,  så självklart kallar hon även moppar "mockkyckel" o pekar på huvudet o säger åt en att ha "älm".


Nu ska vi ta helg o imorg bär det av HEM, till Karlsborg igen. Känns längesen nu!
 Men vi längtar även efter släkten på Johns sida som vi har lite fler mil till, men nu e iaf en helg med Frida m familj planerad. Skojigt det!!!                                  Trevlig helg!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0