Trollhättan

Har spenderat eftermiddagen i Trollhättan efter många om o men...
Först väntade vi på att bilen skulle bli klar o under tiden släpade John med mig ut på en promenad, sen fikade vi på stan i lugn o ro (sovande barn) o när vi väl var på väg mot Trollhättan började Lilly gnälla som sen övergick i GRÅT o det händer inte ofta, nä aldrig nu för tiden. Försökte avleda med allt o hade för första gången nånsin glömt nappen hemma, det händer bara inte men nu så -great! Så vips, så spyr hon  ner hela baksätet! Yes...Man fattar verkligen inte hur allt har fått plats i den lilla kroppen , det rann ju överallt o till slut satt jag i det. Så vi torkade o torkade o torkade o det luktade inte hallon direkt , men det spelar liksom ingen roll. Allt för att hon inte skulle bli rädd eller ledsen,,, Ingen aning vad orsaken var men efter det var hon pigg som en mört igen o sprang runt i sätet som en tok o skrattade. Jaja, nåt var det men sen har hon mått bra o det e ju huvudsaken.. Det drog ut på tiden o vi fick strunta i att kolla på bil som var orsaken till resan , istället träffade vi Peter o Marita en bra stund o Lilly tillbringade stor del av tiden hos Peter ,vart annars? Efter mycket fika o prat begav vi oss hemåt igen..
Nu sover hon vidare i sin säng, jag ska ta disken o John e ute i bilen o torkar mer ordentligt, det vore nog mindre mysigt imorgon än nu anade vi.

Nä imorg e det jobb igen o så ska jag bestämma om det blir Olins på fre eller om jag rent av ska åka med o se Dansbandskampen live på lördag. De ni, det vore la nåt??

                     Söv gött!!

                       


                                          

                                            Foto Matilda Björhed

Kommentarer
Postat av: Karin Wallin

Ohhh!! Det där känner jag igen!! Vår Matilda har spytt ner bilen säkert 3-4 gånger sen i somras. Antagligen åksjuka.

2009-10-27 @ 21:29:12
Postat av: ang3lica

hadet vart kul om vi åkte till dansbandskampen:) ;) blev lillan glad för armbandet :)

2009-10-27 @ 22:21:37
URL: http://thisisgelii.blogg.se/
Postat av: carro

Karin: usch ja det va säkert åksjuka här med!

Angelica: Ja vi får väl se om vi får ihop det, hade iaf vart superskoj! Hon häll på med armbandet hela tiden sen :) tog av henne det när jag la henne. Poppis! Tack säger vi!!

2009-10-27 @ 22:34:23
URL: http://caroline79.blogg.se/
Postat av: Jossan

Låter som åksjuka ... Nova trivdes inte i bilen som bakåtvänd ... vi vände henne då hon var 3 år alltså tidigare i år, nu e hon nöjd ! Trots pekpinnar från alla ... men Nova e mer som en 4- 4 ½ åring i storleken ...

2009-10-28 @ 07:13:39
URL: http://torpetbredvidstan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0