vår söndagTänkte bädda rent i sängen men två sälar strandade o läste....Idag, dagen före sin halvårsdag fick Lilly sin  spjälsäng så inatt e det premiär ...

Matdags... då e gärna tissen med på ett hörn. Att han inte fattar att han böir dragen i pälsen i ett utan ligger här jämt fattar jag inte....Matvrak!!!!!!!!!!
Min snälla mamma har vart på Cloetta o vi fick ett "litet" smakprov...detta e vad som e kvar...

Kommentarer
Postat av: Majsan

Cloetta har världens bästa godis o ni har världens goaste Lilly! Ser mysigt ut när John o hon läser i sängen!

2009-03-01 @ 17:34:57
Postat av: Majsan

Cloetta har världens bästa godis o ni har världens goaste Lilly! Ser mysigt ut när John o hon läser i sängen!

2009-03-01 @ 17:38:02
Postat av: svärmor

Nytt försök.Jag skickade ett men vet inte vad som hände. Det flyger runt i syberspace. Kommenterade de fina bilderna på Lilly o John.Det är inte ofta vi har sett John med en bok. Jo om det handlade om trummor och då även på engelska. Detta var ju också om musik så det passade väl honom och Lill. Så var det ju haklappen! Den är extra, ja helt enkelt extra!

Kram

2009-03-01 @ 19:13:27
Postat av: Nina

Förstår att det var lite lagom text i boken för John som väl inte har gjort sig känd som bokmal...Vilken rolig haklapp hon har söt men verkar lite opraktisk.Härligt att resan i bilen gick bra. Här är allt som vanligt. Ludde har fått sin sjunde tand så äntligen har jag fått tummen ur och köpt honom en tandborste.

Kram Nina som ska gå och sova.

2009-03-01 @ 21:47:18
Postat av: carro

Majsan.. Visst hat vi världens bästa Lilly, du har så rätt!! O Cloetta... Mmmmm!!!!Annalill...Den boken e ju som gjord för honom -musik för hela slanten :)Nina.... Haklappen e kanon!!! Bara att torka av o den e som ny.. :) Lite annorlunda åxå, vilket e skoj. Fick den av två kompisar o tycker den e störtcool!! Det e vi som lagt upp den så på kortet, för det har en förmåga att hamna lite rester i knät annars. You know ;)

2009-03-01 @ 22:55:51
Postat av: Faster Frida

Grattis Lilly på 6-månadersdagen!!! Stora tjejen ju!! Har henne och kusinerna på en fin bild här på min arbetsplats, så jag kan titta på henne varje dag!! Mysiga bilder med pappa John... Såg att pekbibeln låg bredvid, den räknar jag med att ni läser i varje kväll... ;-) Vi ses snart!! Kram på er!!

2009-03-02 @ 09:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0