jidder

Hemma i hemmet igen efter ett par dagar i Karlsborg, mitt andra hem.
Mamma hade tagit semester första dagen o sen har jag vart själv på dagarna med Rasmus, Tissen  o Lilly -ett heltidsjobb kan jag meddela ! Hunden vill ut medan Lilly e hungrig, då e det bara att slänga över henne en filt (vagnen va i bilen), på med jacka o foppatofflor, hunden i andra handen o ut. Men det va mysigt att ha alla tre, de  e för goa!
Var åxå i Hjo o handlade på Hem & Hobby där jag hittade ett tyg till den stora tygtavlan jag tänkt ha mellan våra stora fönster. Känns som det kommer bli jättebra, nu ska jag bara komma iväg o köpa den där regeln att spänna upp den på åxå. Blev åxå en stor kruka i silver som nu pryder fönsterbrädan i tv-rummet. Det e sååå roligt att fixa i fönstren tycker jag!! Tyger o nytt i fönstren förändrar massor.. o förändring behöver man ibland.

När Lillys farmor o farfar var här fick vi den nysydda dopklänningen, sydd av farmor!! Superfin!!! Lilly kommer bli ännu mer docklik i den :D En ganska lång modell som jag tycker e jättefint. Naturvit med kanter i champagnefärg... inte massa rosa pladder. Tur man har en duktig sömmerska i familjen, själv hade jag träslöjd med grabbarna o kunde knappt få fast en knapp. Hahaha!!

Vad gäller dopet e nu åxå inbjudningskorten designade o efterskickade, ska bli spännande när de kommer!!  Tycker vi fick till det bra, ja jag fick precis som väntat ta hjälp av Matilda (www.ttildus.blogg.se) för att fixa det, men texten o kortet valde jag *stolt* Hon fixade "databiten".
Fasen va duktig du e syster lilla!! Tack för hjälpen.

Alltså detta med att bjuda folk, vad SVÅRT!! Man kan ju inte bjuda alla, så e det bara, men man vill ju få med så många som möjligt ändå. Men bjuder man den så måste man bjuda den o ...ja ni vet, så fortsätter det ju. Men jag tror vi fått till det hyfsat nu. Nu går jag in i "dukningsträsket" istället, det e nästa grej att få gjort -alltid e det nåt. Så nu ska jag surfa in på såna sidor o få inspiration. Nån som har tips? Framför dom gärna!
Det låter verkligen som jag e nödbedd men det e jag absolut inte, jag gillar att hitta på olika grejer som tex dukning, ja allmänt fixa o greja liksom. Men nu e det ju så att en liten tjej vid namn Lilly vill ha min uppmärksamhet emellanåt, även om hon e väldigt snäll som alla på pekar, JAG VET! Men man blir liksom avbruten o då tappar man bort sig litegrann på nåt vis...man måste va "in the mooooood" som John skulle sagt.

Nä nu ska jag sluta jiddra o gå ut i fina vädret. Måste kolla dopklänning till mej med.


Kommentarer
Postat av: tilda

ja du hade lite svårt att bestämma dig men :)

2008-10-17 @ 21:59:35
URL: http://ttildus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0