besök igen

Sådär ja -så ska det se ut med kommentarer!!!! :))) TACK


Snacka om att det e mulet idag, jag ser knappt kyrkan utanför fönstret ! Jag väntar dock besök av Lenny o sen ska jag fixa Jenny i håret inför fotografering, så jag slipper gå ut i skitvädret än på ett tag iaf. Men visst e det trist att vakna upp till sånt här, jag tycker huvudet e blytugnt. Samma gäller nog Lilly som redan somnat i sin babysitter.. Hon har vart lite krånglig i natt o velat ha nappen femtioelva gånger o gnydde första gången kl 3 i natt, men hon fick vackert somna om igen ett antal gånger. Så sista gången somnade hon nog ordentligt o vaknade vid 6, då e det helt okej att få mat :D Det märks redan att det e en tjej man fått, hennes gnäll e något tjejigt när hon sätter den sidan till !!! Som tur e händer det sällan.

Dopet:

Alla tre faddrar e underrättade o de blir Simon (Johns bror) Frida (Johns syster)  o Josefine (min syster). Även sångerskan som blir min svägerska (hoppas jag säger rätt nu) Maria, som nu fått låten via mail att börja öva på. Om min önskan går i uppfyllelse ska det även spelas till, så John va upp på vinden o hämtade pianot igår för att testa lite.. jag tyckte han gjorde det skitbra redan igår! Men det får han avgöra själv.. Funkar det så e det väl tänkt att en gitarr finnas med åxå..

Nä nu kommer snart besökarna !!!!!!

Kommentarer
Postat av: nina

hallo i stugan.

jag skrattade när du skrev att john var på vinden och tog ner pianot.såg framför mig hur han släppade ner ett stort gammalt piano på typ 200 kg. här hemma har vi sjukstuga för viggo har spytt.du måste lova mig att du njuter av att ha ett barn som sover på natten. jag ammar varje eller varannan timme dygnet runt. inte kul kan säga.

ha det så bra och hälsa robert whells eller jag menar john....

kram nina

2008-11-04 @ 13:08:27
Postat av: carro

Hehe nja så stort e inte pianot, jag kallar det keyboard men det e det tydligen inte. Fasen va jobbigt för dig Nina! Hur orkar du? Jag går i bott bara när hon vaknar var femte typ, skäms på mig!!Har en kompis som har kämpiga nättre åxå o jag lider med er, fy säger jag bara.

Ska hälsa Robban eller ja, John :)



KRAM PÅ ER

2008-11-04 @ 14:35:45
Postat av: Majsan

Misstänkte att det var Maria som skulle sjunga på dopet. Det blir säkert jättefint! Du måste avslöja vad hon sjöng när dopet är över!



Kram!



df¨cvdfg¨5 (Det här sista ordet skrev Sessan när hon passerade tangentbordet)

2008-11-04 @ 17:03:24
Postat av: carro

majsan nu ska du ja fått några bilder



kram

2008-11-04 @ 17:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0