otur!

Kom att tänka på en grej när jag satt här o grejade bland kommentarer o antal läsare. Shit, jag känner inte en bråkdel av alla som läser om mig o mitt/vårt liv här på bloggen. Visst, det e ju liite av vitsen att blogga kanske, att folk läser, men att de läser just om MEJ liksom... Hmm. Aja roligt är det iaf!!
 Tack alla ni!!




Har haft Jenny här på fika o John kom hem på lunch samtidigt. Tydligen blev det nånstans på vägen error i mitt huvud o Jenny utbrister efter ett tag  "du har satt på fel platta!!" Lyfter då snabbt  bort locket som låg på den, handtaget lossnar o allt hamnar på golvet, vilket resulterade i en stor rund bränd fläck i den vita mattan i vårt kök. Bra Carro!! Men lite husmor som hon e (många recept o tips från henne!)  så kom Jenny på att man kan ta bakpulver o vatten o försöka gnugga bort det bruna även om märket blir kvar. Blir man sur på sig själv eller??!! Grr!! A det blir en sak att ta tag i efter jag vart o handlat om en stund.... F-n åxå! Det verkar som det e mycket otur runt oss nu o tydligen förde Jenny med sig lite av den till oss...hon va i stan för att byta däck på sin bil efter att en fjäder släppt o sprättat upp hela däcket på ena sidan...som tur va kördes bilen sakta när det hände. Vad som hänt om det gått i 90-100 km/h vågar vi inte ens tänka på!  

Imorron har jag tänkt att åka till Trollhättan o fixa naglar igen, mina ser hemska ut...jag e ju nagelbandsbitare av rang! Så ska klänningen testas med nån form av skärp eller så för jag tycker den vippar ut lite för mycket nertill som det e nu. Såklart e det magens "fel" men jag ska försöka få till det lite bättre... John har troligen semster både tors o fre så då kan vi packa o greja i lugn o ro innan Kalmar o samtidigt få lite ordnat här hemma..
Det e ju inte fel.


Nähä..måste uträtta lite vettigt åxå.



Kommentarer
Postat av: Maria

Du brände dig inte hopaps jag

2008-06-23 @ 16:37:11
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: josse

är d fortfarande rea på naglar? ska nog göra på semestern tror ja. kommer ni hem hit snart?

2008-06-24 @ 00:20:27
Postat av: Dette

KLART de gör! Då slipper man i alla fall "busskurs syndromet" när man e typ tre stycken! Just nu fungerar den dock bäst som "klädhängare"! ler stelt Kram

2008-06-24 @ 08:03:07
URL: http://dette.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0