regno vart på stan

I natt har vi haft lillasyrran Matilda här o när John idag knallade iväg till jobbet igen efter semestern så gick vi mot stan... a inte samtidigt alltså. Sov ut rätt länge efter att nån kärring ringde fel efter 8 o väckte oss. Hallå eller`?? Så tidigt kan man ju ha lite koll på knapparna så man kommer rätt kanske??

Har iag shoppat två grejer idag, en liten munkjacka o en bh...o så, såklart, en rejäl fika med Hannah o Jenny. En fika hör ju till en dag på stan!!! Till skillnad från övriga underbart fina dagar så har vi idag världens regnoväder här, o därtill blåst !! Usch o fy, såna här dagar känns det verkligen som att sommaren e över o hösten tar vid. Men så pessimistiska får vi väl inte vara än, antar jag...? Nån dag emellan alla fina e det hel ok med en dålig så man kan vara inne med gott samvete, men det får bara bli nån enstaka det :)



Vi får väl se om jag blir själv imorron åxå, det ser nämligen ut som John ska spela med Date igen, denna gång i Örebro. Såklart har vi bollat detta fram o tillbaka otaliga gånger nu o för mig e det helt ok så länge det e på det villkoret att han kan åka hemåt direkt om det skulle hända nåt. Man kan ju inte sitta hemma o vänta, jag kan ju lika gärna gå över två veckor o då vore det väldigt trist att ha suttit hemma på ändan o väntat hela tiden.

Aaj vi får se vad som händer o fötter......


Kommentarer
Postat av: Dette

Åååååååååååååå men du!! Ska John spela i morron så bli med du med!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hade juh varit toppen! Och du, det finns sjukhus här med OM det skulle behövas! ;) Kraaaaam

2008-08-04 @ 22:34:49
URL: http://www.dette.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0