I´m back!

Tillbaka i kalla Sverige igen...ska till Karlsborg o hämta kissen strax efter att vi tagit en fika på stan, man har vant sig vid att  käka ute nu :) Har haft en skithärlig vecka utan  ett moln så långt ögat kan nå -precis vad man behöver inför en lång tråkigt höst o vinter. Fick en bungalow att bo i med egen altan o två rum. Helt perfekt! Så vad har vi gjort? ....käkat frulle på vår altan, vart på stranden, duschat o vart på stan o ätit o druckit gott. Åhhh vad jag lever för resor. Det e absolut värt vartenda öre!!!! Stränderna va jättefina, vi varierade oss mellan en med lite drag på, med olika vattensporter o restauranger o så en supernajs vik där det va mindre med folk o klippor vid sidorna, som på ett vykort. Vattnet va turkost o tempen 28 grader o uppåt. John snorklade här o såg massa olika fiskar o annat fint. Konstigt att deras säsong bara varar drygt en vecka till som de berättade.

Det va en rätt skum känsla igår. Man vaknade på Cypern i över 32 gr värme i skuggan (har inte gått under det på hela veckan) o låg på en härlig strand, sen på natten landade vi på ett kallt Landvetter.Brrr!!!!  Ganska stora kontraster både temperaturmässigt o för övrigt. Flyget var försenat o vi va inte i Sverige förrän tolv i natt. Sen väntan på väskor o körde fel, så vi va låg i våra sängar kvart i tre!!! Gäsp!

Nu e det tillbaka till vardagen som gäller....behövde inte disskutera vilken strand vi skulle till när vi vaknade. :(  Då inser mna ännu mer hur underbart det varit. Kom på mig själv med att tänka "undrar när städerskan kommer idag".. :) Tyvärr kommer hon inte alls.

Kort kommer så småminom. Kameran pajade nämligen så vi har haft engångskameror det sista.

Kram Carro

Kommentarer
Postat av: Tilda

synd att kameran paja.
så ni kommer snart? :)

2007-10-02 @ 14:50:34
URL: http://Ttildus.blogg.se
Postat av: Tittan

Synd att kameran paja men det verkade ni ha löst ändå.. Om du är en sådan som brukar lägga upp bilder osv så kan du ju bli medlem på www.bilddagboken.se en sidan för att lägga upp bilder och visa + få komentarer på dem

2007-10-02 @ 16:08:02
Postat av: Dette

Åååååååååååååå äntligen hemma! Har juh varit tråkigt utan att "umgås" med dig! ha ha ha Hoppas det vari bra då!
Kramar

2007-10-02 @ 16:23:15
URL: http://dette.bloggspace.se
Postat av: Carro

Tilda: ja vi e ju här nu ;)
Tittan: tack för tipset!! :)
Dette: Skönt att va så välkomnad ;)vi måste höras snart! KRAM

2007-10-02 @ 17:59:35
Postat av: Tittan

Om du skaffar en bilddagbok så glöm inte att skriva det i bloggen :)

2007-10-02 @ 18:28:27
Postat av: Ann Axelsson

Heej Carro!!!
Guuud vad gött det låter;-) Det e verkligen livet att vara utomlands!!! Vad skönt att vädret var såå bra oxå!!! Väntar på bilder;-)
Puss puss Ann

2007-10-02 @ 22:45:44
Postat av: carro

jag ska meddela här om jag skaffar bilddagbok men just nu nöjer jag mej vid det här :)
Ann: det va hur underbart som helst!så sant, det e liiivet! :)bilder kommer. Vi hörs kraamisar

2007-10-03 @ 22:17:20
URL: http://www.caroline79.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0