idag torsdag

Åh va duktiga vi har varit denna veckan,, gått spåret tre dar! De ni!!  Även om jag idag tyckte det va pest innan vi väl var där. Tur att man e två o att man har sina downs olika dar :)
Det mindre roliga var när vi kom hem o skulle börja baka pepparkakor. John kavlade ut degen o skulle ta upp de första. Hmm vart e mjölet? Slut!!! det som fanns var couscous o ströbröd så det tog vi. Nä, jag skoja! Fan va orutinerat o börja utan o kolla efter... Så det blev med andra ord ingen bak som ni förstår. Däremot slank ett par nävar deg ner i min mage . Härligt gott!!!! Jag e en deg o smet-älskare av rang!! Därför blir det väldigt lite av allt jag bakar...när jag bakar.

Nähäni, dax för soffan -Efterlyst o Insider!! 

Har ni förresten sett Grannfejden??? Herregud, då inser man att det inte e konstigt att det e krig i världen. När inte ens två bonnafamiljer i Skåne kommer överens, hur ska då världen göra det??!!  När inte självaste ärkehårdingen Aschberg kan övertala dom att en sitta mittemot varann vid ett bord, för det bordet står på fel familjs mark. HAHAHA!!!!!
Tillåt mej småle...




Härligt o roande program, helt klart :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0