det som varit..

Helgen gick som vanligt i ett rasande tempo o var över lika fort som den kom. Hur e det möjligt????
Hann iaf med en fredagkväll med familjen o myste gott i soffan. Lördag morgon ställde jag klockan på tidigt eftersom det var mässa på Elmia på g med jobbet. En mysig dag med föreläsning av Johan Hellström, visningar o en mässa att strosa på. 

                                   

                                
                                  


                                   

                                      
                                  


När jag kom hem var Peter o Malin här o hade börjat på en flaska vin med John, det var ju fest på g inför Körslaget. En supertrevlig fest, jag hade verkligen jätteskoj!
Söndag morgon ...eller snarare middag, kl var 12, gick vi upp o åkte iväg till Karlsborg för att hämta Lilly som vart där över natt. I fönstret stod en tjej o ropade på Josse medan mormor försökte förmedla att det va mamma o pappa som kom. De lever verkligen i nuet de små, Josse hade ju vart där förut o mig va det ju ett tag sen  hon såg så.. :) Men hon blev superglad o gjorde slängkyssar o pussade på fönstret, allt medan hon hoppade. Gullefia!!! Åh va det va gott att se henne igen, vår lilla pärla. Men det e verkligen välbehövligt med en paus från varann ibland, så man får längta o ladda batterierna igen.

Idag har hon vart på sitt första tandläkarbesök. Gissa om hon öppnade munnen? Näpp!! Kom inte på fråga. Envis som en åsna e hon, så de gav sig o tog lektionen om hur o när man skulle borsta, godis mm mm istället... Vi har kommit på att man absolut inte får be henne gapa utan får fråga om man får se hennes tänder istället, men det visste ju inte  stackars tandläkaren o då va det kört.. Ja ja, det går fler tåg.

Annars hon mest pratat om "dajs" hela dagen. Dockan har dajsat, Lilly har dajsat, blöjor hämtas, sätts på dockan o slängs. Undrar va det kommer ifrån?;)                                
                                     
                                  
                         

Nu kom den underbara nästäppa jag känt skulle komma, underbart va? Ska dra mig mot soffan o senare plocka ihop lite kläder mm inför en tripp till Jan, Marie o Vera imorgon. :)


        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0