sool

Åh va gott med sooool!!!! Visst det har blåst en hel del men i eftermiddags tog vi med fika o åkte på utflykt. Lilly somnade i bilen o rörde inte en fena när vi la över henne i vagnen, utan sov sen vidare i en o en halv timme -helt enligt planerna! Under tiden la vi oss på en terrass o slöade. Tror nästan jag slumrade till en stund.. Så gott att känna solen mot sitt bleka tryne o jag bara drömde mig bort till sommaren. När sen lillan vaknade va det slut på allt vad vila heter o istället fick vi order "Lilly gunga" o det va bara att lyda. Så  det gungades o åktes rutschkana i en dryg timma innan vi fick nog, o ja det va bara vi större som fått nog, lillrumpan hade kunnat vara kvar än.

Igår gjorde jag slag i saken o köpte överdragsbyxor o en lite tunnare mössa till henne, hon har vart genomsvett dessa dagar i sitt fodrade regnställ. Så eftersom vår underbara dagmamma e ute större delen av dagen med barnen o Lilly även sover ute, så var det på sin plats. Sitter nu spänd som en fjäder i väntan på att en auktion på Tradera ska gå ut, går den i hamn så har hon snart även en perfekt vårjacka. 

Har även gjort dagens goda gärning o rensat hennes byrå på kläder som blivit för små eller utslitna. Vissa har jag sparat men det som känns urtvättat har faktiskt åkt i soporna,  tycker jag så¨nu så vill ingen annan heller ha det o ännu mindre kommer vi använda det om vi får fler i framtiden.

Oooh, appropå det, tror jag glömt att skriva att Lilly ska få en kusin i september o vi e sååå glada. Det e min syster som ska få en liten o vi har lite att köpa igen om man säger så.. Men det gör vi så gärna!! Jag har redan gjort några små inköp :)


Såklart kunde hon inte vänta, utan drog på sig båda direkt :)

                         
                        


Ikväll när hon duschat med pappsen så ropade en skrattande tjej "pom" (kom), hon ville att mamma skulle  "tocka" o ta "savva"...
 


                     Go kväll!!


Kommentarer
Postat av: Josse

Hur kan du ha glömt skriva att hon ska få en kusin? =) Vilken dag kommer ni ihelgen? Har lite jobb till dig nämligen. Med barret, vad annars. Pussa Lilly

2010-04-11 @ 22:09:51
Postat av: angelica

så söt lill tjejen är!

2010-04-14 @ 19:29:19
URL: http://thisisgelii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0