dålig

Jag e uppe ur sängen igen...men det e med nöd o näppe kan jag tala om. Kände mig allmäänt konstig o ville bara sova igår, men som vanligt e man den som håller igång ändå. Fy mig, skulle inte ha gjort det. Men med snuttan hemma som nu tycker att livet ska gå i 120 o reser sig mot allt, då går det bara inte att ligga på sjuksängen. Så jag kröp ut o la mig på golvet hos henne så hon fick klättre på mig lite.... vad gör man inte för sin snutta? Tyckte så synd om henne som inte fick utlopp för nåt hon ville..
Men så på eftermiddagen igår kom den värsta huvudvärk jag nånsin haft, trodde på allvar att jag fått hjärnblödning för så in i heeeelvete ont gjorde det. Så fort jag försökte resa mig satt spyan i halsen så jag var inte stark...alls.
Tryckte i mig en treo innan läggdags (trots all alvedon under dan) o imorse var värken borta men kvar e en enorm matthet o jag e totalt orkeslös. Kroppen känns som bly att flytta på.. Men nu hjälper iaf tabletterna...Gött!

Inväntar svärföräldrarna o Johns syster m fam som ska vara över helgen. Ska göra mitt bästa för att va social, ja det går...

 Bäst att fortsätta här...




underbaraste underbara..

                                        


Kommentarer
Postat av: josse

går inte se bilden ju

2009-06-02 @ 00:38:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0