dagen som varit

O va gott det är med en ledig dag emellanåt, man hinner lite smått o gott som att va på ÖF, fika o gå upp med grejer på vinden. Göra lite nytta med andra ord, känns som man inget hinner när man jobbar.

Idag var både Ann, Mattias, jag o John o sjöng med ungarna.. o gick därefter på stan o fikade ihop med Annelie o Ossian som vi inte sett på jättelänge. Skoj!! Gott nog somnade Lilly efter en stund o vi fikade i lugn o ro.
 Sen har det mest vart middag, upp på vinden med småskit o såklart hamnade jag vid påsarna med småbarnskläder o packade ihop lite till Lillys lilla kusin (som ännu inte fått nåt namn). Jösses fattar inte att hon vart så liten, skulle knappt få på bodyn på ena benet nu typ :)

Nu e John iväg o repar inför spelniing på fre, sen på lör drar vi till Kalmar för att spana in nya tillskottet i släkten o vara  där tom tisdag. Ska bli underbart att se henne, träffa släkten på den sidan o det viktigaste av allt -Lilly får träffa sin farmor o farfar. Det händer ju inte så ofta som man önskar när man bor så långt ifrån varann. Va bra man hade det som bodde i samma kvarter..


Det blir bara underbarare o underbarare att vara med Lilly, nu skrattar man så man kiknar emellanåt. Vad ska det bli av henne tro?




Gullefia!


Det e mycket pussa o krama nu, som sagt. Här får nallen sig en kyss....



...o här får pappa en!

Vi päste ner i soffan ikväll o såhär låg hon säkert i tio minuter o päste :)

Ha en skön kväll!!










Kommentarer
Postat av: Hannah

har hon sett hur mamma o pappa pussas, m tanke på hur hon anfaller nallen ;)

2009-11-03 @ 20:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0