pådrag

Har ju glömt att berätta för er om det skumma som hände oss på salongen häromdan...

Satt på en restaurang o käkade tillsammans med vår Matrixförsäljare, hade trevligt o pratade om ditten o datten. Brevid oss satt ett par ganska berusade killar i 25 årsåldern som bara blev pinsammare o pinsammare för varje glas. Dock såg jag att det inte bara var alkohol som hade slinkit innaför västen, det märktes åxå.
 Till sist åkte ett glas i golvet o de gjorde världens affär av det o ursäktade sig femtioelva gånger medan personalen torkade o vi suckade o tyckte att ska de inte slänga ut dom snart eller? Det va liksom onsdag lunch, inet fredagkväll.... Men icke.
Till sist gav de sig iaf av o jag tror alla pustade ut.. Under tiden hade man ju smålyssnat på dom, det går ju inte att undvika. Bla satt de o disskuterade priset på en mobil en av dom stulit o de skulle vidare till Expert, sen till bibblan o läsa om inbrottet de gjort på en godisaffär tidigare o bla bla bla.

När vi sen skulle fram med plånböckerna märker Åsa att hennes e borta. Men vi tyckte hon skulle gå tillbaka till salongen o kolla, hon e nämligen lite virrig vår Åsa :) Nä där fanns den inte. Hm , vi började ju så smått inse att de  killarna måste ha snott den. Herregud, e de små flinka på fyllan? När tog de den? Vi fattade inget..
Tur i oturen då att vi lyssnat o visste att de troligen var på Expert. Så Emelie o Åsa gick dit o mycket riktigt var de där o stojade runt. Kassörskan rekommnedrade dock att ta det lugnt eftersom de var beväpnade. ÖÖÖÖH OKEJ??!! Men de förföljde dom lite snyggt runt stan o ringde samtidigt polisen som sen skulle gripa dom på torget men fick kalla på förstärkning för att klara av dom.
Senare under dagen ringde polisen o sa att jo visst, de hade plånkan o allt fanns kvar. De hade ju Åsa i hälarna så de hade väl inte fått tillfälle.. Sen undrde de om vi hört mera vad de sa mm, de var nämligen misstänka för mera...
Till saken hör att Åsa känner den enes mamma o han hade nyss kommit ur finkan. Sorgligt o tragiskt!!

Med facit i hand insåg vi ju att de såklart snodde den när de, med flit såklart, hävde ölglaset i backen o alla va upptagna med det... 

Sicka fulingar det går omkring där ute!!!!!

Men nu e plånkan tillbaka, skänt det . Men va chockad man blir o förbannad att det finns såna bland oss...




Ikväll la jag bara ner Lilly i sin säng efter vällingen o hon somnade helt själv -första gången!!! Duktig kicka det :D   
Nu ska jag o John sätta oss i soffan, käka god mat o kika på Idol, Skavlan mm.

Det e hett om kontrollen idag, vi vill se olika  :)



kRaM på er!!!!



                                   

Kommentarer
Postat av: Hannah

Fy f*n men det var ju tur att det gick bra!

2009-11-14 @ 09:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0