vi var på Överby

Igår kväll var hela lilla familjen i Trollhättan där affärerna hade kvällsöppet till 22. Och vad köpte jag då? Inget till mig ialla fall men en mössa o två par strumpor till lillan på Polarn o Pyret. Det va erbjudanden i varje butik typ men det enda jag skulle ha var skor o det hittade jag såklart inga. Så typiskt när man verkligen behöver. På nåt vis har nämligen  alla mina skor försvunnit, jo ni läser rätt. Troligen i nån av de rensningar vi gjort o jag undrar vart jag ställt dom, för slängt dom antar jag väl att jag inte gjort.. Just nu går jag i ett par stövletter från Bianco som definitivt sett sina bästa dagar. Jag skäms nästan. Men jag får väl knalla runt i dom lite till...
Tur e väl att var och en skäms för sig.

Träffade åxå Peter (chafför Date) o Angelica o fikade en sväng, det va längesen vi sågs. Det blir ju så nu men det sköna e att det kändes som igår. Synd att inte Marita var med bara.
Hoppas de gör slag i saken o kommer hit o hälsar på oss snart. De e riktiga barnmänniskor båda två, det märks. Goa!!





Lillys shopping...Strumporna var dock grå..o alldeles för stora märkte jag när jag testade nu. Hoppas kunna ha dom när hon börjar gå typ hihi. Måste vara väldigt olika storlekar. Men hon växer. Hon e så fin i rött så det e inte klokt, vår prinsessa.


Dagens Lilly (för nära o kära o andra intresserade):

Kom hem vid elvatiden o la henne, sen sov hon till halv fyra innan hon åt. Sen 4,5 timmar till innan nästa mål. Hon e snäll hon!! Nu ligger hon o pratar med Laban o Labolina i babygymet.


Nä nu måste jag komma i kläderna o snygga till mig,det här duger inte...

Kommentarer
Postat av: cissi

låter som att allt går bara bra:) o att ni mår fint. är ju nyfiken på den lilla prinsessan, kanske kan komma förbi någon dag o hälsa på. går ju i skolan på dagarna på komvux, kan kanske titta in på min lunch någon dag? ha det fint kramar till er!

2008-10-03 @ 12:08:48
Postat av: carro

hej! ja det går faktiskt mycket bättre än jag vågar tro. trodde aldrig vi skulle få ett så snällt barn, aldrig! men man kanske ska säga peppar peppar :D ja kom du, annars kan jag gärn akomma utåt nån dag, jag går mest härhemma :) KRAM

2008-10-03 @ 13:18:16
URL: http://caroline79.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0