blaj blaj..

Inatt sov lillan till 6.30 med några snabba nappletningar för mig på natten. Sen till efter tio när mamma ringde o väckte oss. Så nu e vi uppe o ska försöka oss på att göra några fot o handavtryck av Lilly med svart vattenfärg. Har fått en fin ram av Josse att ha dom i. Ser framför mig hurdan textstil jag vill ha på hennes namn o datum men vi får väl se hur jag lyckas med den saken...
Annars får vi väl ta en promenad i fina vädret idag, precis som igår när vi var ute med Anna o Filip från föräldragruppen i över en timme. Tyvärr syndade mammorna o tog en brakfika efter det, som vilken dag som helst annars. Usch! Snacka om att man fikat sen vi fick lillan, minst en gång om dan vräker man i sig wienerbröd, krämbullar mm. Jag som knappt ätit kakor alls förr, mest godis.  Det får nog bli till att börja röra sig på nåt gym snart. John har, duktig som han e, börjat styrketräna flera dagar i veckan så man kanske skulle följa i hans fotspår ?   Aja, vi får väl se närden tiden e här ;) Den har nämligen inte infunnit sig på snart 4 år -jag skäms...nästan!

 my "must have"

Pratade med släktens sångerska igår o hon har nästan pluggat in hela texten till dopsången redan, proffsigt! Så nu  e det bara för övriga proffsmusiker, John o Kenny att få till piano o gitarr åxå. Skönt att den lotten e överlämnad till dom nu, det e liksom mer deras bit. Jag o min släkt håller oss gärna till tårtor, inbjudningskort mm -ingen musikalisk ådra här inte !! :D Men det  e väl tur att man kompletterar varann, som det så fint heter.

Imorgon får vi besök av Dette (www.dette.bloggspace.se  )o Erika som inte sett Lilly sen hon kom. Trevligt att de kommer!! Det e så gött med oss, fast vi vart dåliga på att höras så pratar vi i mun på varann o har massa att rapportera, o allt e precis som vi settts igår. E inte sånt underbart??? Vänner va ordet sa bull.


Nu har jag en ivrigt o högt  "pratande" Lilly brevid i sin babysitter, det betyder "morsan, jag har tröttnat på att sitta här, show me something else!!"

Bäst att lyda då.

Kommentarer
Postat av: Majsan

Ni verkar ha det bra! Jag också - är ledig idag, har varit nyttig på fm så nu ska jag ut o njuta i fina höstvädret.

Kramar!

2008-11-06 @ 11:39:42
Postat av: Erika

Imorgon var det då äntligen dax! :-D Ska bli kanon att komma ner och hälsa på er en sväng. Ha det bäst tills dess! :-) Ps. Ååå den där "vaniljbullen" hade jag oxå lätt kunnat klämma i mig nu...

2008-11-06 @ 13:10:07
Postat av: josse

lantz heter han. helt slut i huvvet. han är på mig för minsta lilla sak. har blivit hans hackhöna tydligen.

2008-11-07 @ 05:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0