torsdag kväll

Sådär ja, då har man fixat till sin andra hälft i håret åxå. Ljusa slingor blev det denna gång efter att ha haft mörkt ett tag. Sommaren e ju på väg. Jag blev fin igår jag, åh va jag känner mig mer hemma i kallt blont även om jag även trivdes i det mer beiga åxå. Jag e nog en kall människa som vissa så fint (?) påpekat som inte ens känner mig  ;)

En maskin tvätt ligger i o jag tänkte hinna slänga fram kvällsmaten innan det ska bytas. Det e skönt att ha tvättat men hu vilken tid jag tycker det tar! Onödig sådan. Jag vill bara göra roliga saker när jag e fri :)

Har haft en nååågot varm dag på jobbet idag igen -varmast hittills tror jag. Tydligen tyckte mina ben likadant eftersom jag nu ser ut att ha elefatben med en röd, intryckt kant där strumpkanten suttit. Ajaaj!! Men jag stod bara inte ut med mina erotikdödare stödstrumporna, med dom upp på benen blir det ännu varmare.  O att stå i linne i våra spotlights e bara totalt uteslutet med fjolårets grisrosa färg på kroppen -HU! Nä det e bara att härda ut i långärmat o troligen tights framöver, till semestern kommer. Som jag längtar.

Imorron e vi lediga o åker mot Karlsborg för något så trist som begravning. Men det ska bli skönt när det e över som sagt. Time att kolla kläder till det ........

Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Lenny

Tack för hjälpen med frissen! =)

Du e sååå bra!

Middag snart?

2008-05-11 @ 23:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0