tisdag 10 juni

Gårdagens kväll spenderades hos Anna o Anders o lille Oskar (6 veckor)...Han verkade vara en snäll liten pojk. Jag undrar var man fyller i formuläret om ett sånt barn ;) Tittade åxå på en annan liten bebis som gick i hagen med sin mamma, ett fint litet hingstföl.. Så söt! Än så länge namnlös dock...

Fick ett samtal från Försäkringskassan idag, en tjej som ville disskutera min inkomst o mertidstimmar inför föräldrapenning mm o verkade skittrevlig, verkligen! Sånt gillar jag -rätt man (kvinna) på rätt plats! Telefonpersonal e sällan najsa tycker jag men här så!! Så vi ska höras av imorgon bitti. Med tanke på att det e ca 80 timmar extra jag gjort så kan det ju va gott o kunna tillgodoräkna sig dom när det väl gäller åxå. Vi får väl se.

Nu e den förresten beställd o ska komma till vår dörr typ idag eller imorron -VAGNEN!!! Känns jätteskoj o  få greja med den lite, tycker vi båda. Fatta att det bara e nio veckor kvar nu, det  bara springer iväg tycker jag.. :)  På tal om tid så e typ hela juni uppbokat för oss. Så e det ofta, händer det nåt roligt så händer det samtidigt. Förra helgen va det möhippa, denna helgen e vi "lediga", midsommar blir det Gotland o helgen efter det e det bröllop. En hel del flängande i bil, men roliga grejer... John blev dessutom nyss på telefon erbjuden en jätterolig grej inom musiken  i sommar, som han dels ska kolla upp på jobbet o ta ställning till själv. En hemlis än så länge alltså. E mycket för sånt nu ;) Men det visar sig hur det blev, om man säger så :)



Ikväll antar jag att man "måste" glo på fotbollen....sportfånar som vi e  *not*. Sen e det väl (om det inte utgått) Desperate H åxå.... Tur att det finns att välja på! Bäst att ladda upp med chips o annat gott så man reder sig ett tag :) 



 Nu blir det kvällsmat  !!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: tilda

säsongsavslutning på desperate housewives förra gången :(

2008-06-10 @ 21:53:34
URL: http://ttildus.blogg.se/
Postat av: Nina

Hello!

Vad roligt det var i fredags på Hippan.Fina bilder du har lagt ut.Igår var jag hos Bm och allt var okej. Hade inte vuxit så jätte mycket över magen så det blev en dipp på kurvan men hon sa att det inte vra någon fara så jag får väl lita på det. men jag oroar mig lite ialla fall.Hade gått upp 8 kg nu så det var ialla fall inte så farligt.Vad bra att FK ringde hoppas verkligen du kan tillgodo räkna dig dina extra timmar. Nu längtar jag till bröllpet ska bli roligt att ses igen. Ni kommer inte ner här något innan? Hälsa din sambo från hans kusiiiin.

Kram Nina

2008-06-11 @ 08:07:42
Postat av: Carro

Nina:

ja det va superroligt! Du e ju för jäkla rolig när du berättar grejer alltså haha!! Jag fick tillgodoräkna mig timmarna, som tur va annars hade jag surnat till. 8kg va väl ingen fara, du har ju inte långt kvar nu. Jag ska vagga mig över hela sommaren jag -PUST! det e säkerligen ingen fara alls med magen, jag va ju liten till en början o har vuxit sen så vi får väl se på mån när jag ska dit hur jag ligger till nu. Blir inget Kalmar innan bröllopet tyvärr, ska till Gotland över midsommar. Ses 28 juni som de semlor vi tänker vara ;)

Kramar Carro!! John hälsar till sin kusiiiiin att ni e kusiiiiner. Han e ju som han e ;)

2008-06-11 @ 19:51:43
URL: http://caroline79.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0