hippa

Efter stort hemlighetsmakeri åkte vi till Kalmar i torsdags för möhippa o svensexa...

Frida hade fått en pling på dörren dan innan o en påse där det fanns kläder hon skulle ha på sig o vilken buss hon skulle hoppa på efter det. Vi i hippan hade spridit ut oss o låg o smygfilmade henne här o var :)
Där hon klev av bussen skulle hon sen få vänta lite på en taxi (det visste hon inte) som tog henne till ett första ställe där alla vi skulle möta upp med skumpa o jordgubbar. Åh guuud så snygg hon va!!!

   

Efter det bar det med ögonbindel iväg till ett uppdrag som jag tyvärr inte kan avslöja här just nu....sorryy!


På med bindeln igen o vidare mot en kohage där vi hade picknick med pastasallad o gott att dricka o lite annat ..som åxå e lite hemligt ;) ... Ute på stan fick hon sen i uppdrag att fixa 20 äktenskapsråd av folk i alla åldrar... Redan där stötte hon på prällen :)

              

Snälla som va var tog vi oss till ett äventyrsbad där vi hade relaxavdelningen för oss själva o bubblade o fick ansiktsmask.

        

Under dagen fick hon klä sig i olika stasser o vi försökte vårt bästa för att få till henne lite ful..men det e tydligen så att allt klär en skönhet :)

   

Sist på dan: middag på en av hippornas balkong. Underbart!

      




Några bilder av oss som va med under denna roliga dag....

          


Kommentarer
Postat av: Frida - Bride 2 B

Vilken härlig sammanfattning av en härlig dag!! :) (Dock är det ju vissa bilder som inte Henke ska få se än... Hoppas att han inte går in o tjuvkollar!)

Tack för att du var med och förgyllde min dag!! Vi ses snart igen!! Kraam

2008-06-09 @ 22:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0