sista fixen

Nu e det kirrat: sjal, kuvertväska o övrig kläsel för morrondagen. Nu väntar jag bara på att John ska komma från jobbet o börja packa...Tidsoptimisten nr 1 !! Men men....jag hoppas vi hinner tvätta bilen åxå för den e inte grann nu alltså, minns inte sist det gjordes.  "Sista fixen" återstår bara för mig alltså, vilket brukar va dammsuga (familjen kommer till kissen, en e allergisk), klippa kissens klor, köra diskmaskinen o ut med soporna. Vet inte vilken resa i ordningen det e för oss denna månaden, men sen får det bli slut på allt detta åkande. Kommer inte ens ha råd till det när jag ska gå hemma..särskilt inte med dagens bensinpris, det e ju helsjukt!! Som av e slump e det till semestern varje år de höjer åxå.. För jävligt va ordet!
 Börjar säkert kännas redan nästa månad när jag gått på halv havandeskapspeng.. huja! Men det e så det e o bara att härda ut. Det finns dom dom har det betydligt värre..

Fick ett sms av mor förut där hon erbjöd sig att baka bullar när de e här, så det e hemhandlat så får hon göra som hon vill. Här lär det bli stående annars, jag e ingen bakmänniska alls. Har ingen ro till sånt o jag kan inte heller.. men det vore skönt att ha nåt att fika på när man får besök till bebisen sen, antar jag.  Om det nu finns nåt kvar :) Det va faktiskt ett tips från hon som talade så bra igår, att verkligen ta all hjälp man kan få, inget prestigetänkande! Så detta e väl ett steg i rätt riktning då... :)
Ska förresten ta med de barngrejer hem som vi ska låna av Frida o Henke, så snällt o bra att man kan låna vissa grejer. Det används ju så kort tid.

Mot uppdragen

Tjingeling!




Kommentarer
Postat av: Dette

Jasså det e du som ringer till dem så att jag får upptaget i mitt öra när jag försöker! >:) Kram

2008-06-27 @ 10:32:35
URL: http://dette.bloggspace.se
Postat av: Dette

Jasså det e du som ringer till dem så att jag får upptaget i mitt öra när jag försöker! >:) Kram

2008-06-27 @ 11:03:34
URL: http://dette.bloggspace.se
Postat av: carro

Dette.. aj jag trpr f-n jag har suttit i den kön varje vecka snart . Grr!! O de uppdaterar systemet..mm, hur länge då?????????

2008-06-27 @ 11:04:54
URL: http://www
Postat av: Dette

I all evighet säkert! Sitter i den där kön nu... Stadia 25 minuter... gött

2008-06-27 @ 14:17:36
URL: http://dette.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0