fredag

Ops det e visst fredag idag, man  blir helt veckovilsen när man e hemma. Alla dagar flyter liksom ihop numera...

Idag har jag tänkt fixa i vårt sovrum lite, där står nämligen alla barngrejer i en stor hög på Johns sida o på min en vagga... så jag kliver i sängen från fotändan numera. Lite omplanering krävs. Ska på nåt sätt försöka få in barngerjerna i nån garderob -hur det nu ska gå till ? Men jag har ju dagen på mig.. :)

HAr redan suttit e kö till den berömda Försäkringskassan igen o hade för första gången ett könummer under 300. Kom fram på 20 minuter idag -det ni! O svar på mina frågor hade dom åxå, det  e ju aldrig fel. Sist fick jag tala med en utländsk tjej som knappt kunde svenska. Inget ont om dom men ska man jobba på ett sånt ställe e det en fördel om man kan göra sig förstådd o förklara saker -på svenska. Nu ska iaf allting flyta så jag hoppas få slippa ringa dom igen.

Igår va jag i shoppatagen o inhandlade en gympadressi brunt o gult  till lill*n.....en body från Villervalla, som jag älskar!
Har tagit kort o försökt lägga in men jag vetitusan vad min kamera sysslar med för det funkar inte alls nu. När det gör det så återkommer jag med bilder.


Mot sovrummet......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0