Byggare Carro

 Bordet e nu ihopsatt o står på sin plats, bara stolen kvar men den verkar klurigare så jag tror jag väntar tills jag kan få hjälp. Annars vetitusan hur det blir. Det ser ut att bli en mysig liten hörna iaf, där vi tänkt ha det..
 Man har en viss hjälp när man ska sätta ihop saker här, bara det kommer in en kartong så innebär det "åh en ny säng till mig" för en viss kisse. Så just nu ligger han i kartongen med stolen bland alla pinnar o skruvar, tydligen går det med... Locket har åkt igen men vi märker väl om han inte får luft...Till bordet hörde ett antal kupolmuttrar o dyl som han va med o tassade på -det e sannerligen inte lätt att va själv o ha honom med :D Vissa har jag hämtat i rummet brevid.

Gud vilken röra det blir när man håller på med möbler, flyttar om o grejar, just nu står en byrå mitt i rummet o grejer ligger runt om... Men förhoppningsvis blir det bättre när det e klart! A värre kan det inte bli i alla fall....

Ska, om en stund fika med Jenny som precis som jag går hemma nu. Så vi får försöka ses så ofta det bara går. Men vissa dar när man har fullt upp har inte den andre det..o tvärt om. Hennes bebbe ska komma den 13 sept så vi kommer va hemma tillsammmans då med, vilket känns skönt.

Nä jag e sugen på att få upp fåtöljen ändå........................

Jag försöker.


( tyvärr e det nåt tjall med kameran så kan ej llägga in bild hur det blev, får invänta nån datakunnig.. )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0