Zakynthos

Nu börjar köpstoppet kännas.....e i stort behov att ett par jeans. Bor i mina Cheap Monday o Gina Tricot. De ena paret har min kära sambo tumlat så de passar numera ett barn i sex års åldern typ ..hehe! Men men jag får vackert vänta!! 

Kollade lite resor ...zakynthos fanns det rsor tll billigt . Nån som vet väder där typ 25 sept o framåt? E det sent att åka till Grekland kanske...hmm.. Visst ser det fint ut? Gilar fina sandstränder framför klippor o klappersten.


Kommentarer
Postat av: Maria

Ooops det där känner jag igen. En föredetta vän som jag bodde ihop med förut krympte bland annat en av mina tröjor så det slutade med att jag skötte tvätten. Kändes säkrast så.

2007-09-14 @ 19:07:59
Postat av: benis

oh min bror var i zakynthos förra veckan.vet tyvärr inte hur vädret blir i slutet av september, men förra veckan var det jättevarmt iaf. och det är verkligen jättefint där!

2007-09-14 @ 19:14:49
URL: http://replacemewithyou.blogg.se
Postat av: josse o michael

vi var ju där förra året i okt. skulle inte direkt åka dit igen men det var fint och varmt. inge mallorca beach direkt.. men fint.. vi vann ju gratis resa ut till de skeppet på bilden. värsta resan i mitt liv. folk spydde hej vilt pga de stora vågorna..

2007-09-14 @ 19:19:13
URL: http://bimbastica.blogg.se
Postat av: Carro

Maria. mm det e inte lätt du :)
Benis: ok, jag ska kolla upp det lite mer..
Josse o Micke: jaha, det visste inte jag. finns typ bar agrekland o nåt cypern ev..

2007-09-14 @ 19:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0